25. joulukuuta 2013

Blogin jouluarvonta!


Sadan lukijan ja joulun kunniaksi laittakaamme pystyyn arvonta! Koska saimme suurimmassa osassa Suomea ankean, mustan joulun, palkintona on kahdelle onnekkaalle heijastinrintaremmi ja heijastinpehmusteita suitsiin. Kaikissa palkinnoissa on tarrakiinnitykset. Rintaremmien ympärysmitta on säädettävä, 50-55cm ja heijastinpehmusteiden pituus on 11 cm.

Osallistumisohjeet

☆ Voidaksesi osallistua arvontaan, sinun täytyy olla liittynyt blogin lukijaksi.
☆ Osallistu laittamalla kommentti tämän postauksen alle niin, että olet kirjautuneena sisään Google/Bloggertunnuksillasi. Laita osallistumisviestiin myös sähköpostiosoitteesi. (En julkaise viestejä näkyville, ei siis pelkoa osoitteiden väärinkäytöstä.)
☆ Ylimääräisen arvan voit ansaita mainostamalla arvontaa omassa keppihevosblogissasi (ylintä arvontakuvaa saa halutessaan käyttää kuvituksena). Linkitä myös blogisi osallistumiskommenttiisi, jos haluat käyttää tämän mahdollisuuden.

Osallistumisaikaa on tämän viikon sunnuntaihin, 29.12. klo. 18 saakka. Onnea matkaan!


4 kommenttia:

 1. Tiedän miksei joulukalenteri aina aukea tai iisan tallin sivut! koska websillä on ongelmia! eikä siitä että käviämäärä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tässä tapauksessa johtuu kävijämäärästä, miulla näkyy kirjautuessa ilmotukset että kaista täynnä. :) Mut oman domainin myötä kyseinen ongelma poistui.

   Poista
 2. Sinut on haastettu! http://kepparitonkivoja.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)