19. heinäkuuta 2016

Tilausheppoja ja vaihteeksi olkapääkuulumisia

No johan on taas päässy vierähtämään pieni ikuisuus siitä ku oon viimeks postannu tänne edes tilausheppojen kuvia, pahoitteluni! Elämä on vaan jotenki niin kauheeta härdelliä, ettei taho ehtiä, muistaa tai jaksaa pitää blogia ajan tasalla. Instagramissa oon sentään yrittäntäy olla aktiivinen.

Miun olkapään tilanne on edelleen epäselvä. Ensimmäinen ortopedi, jolla kävin yksityisellä, oli sitä mieltä, että olkapää pitää leikata, jos haluan sirkusammattilaiseks (ja miehän todellaki haluan). Sain sieltä lähetteen kunnalliselle, koska yksityisellä leikkausten hinnat on aivan tähtitieteellisiä. Ku viimein parin kuukauden odottamisen jälkeen pääsin sinne kunnalliselle, siellä oltiin taas sitä mieltä, että ei ruveta leikkaamaan. Eli mitä tästä nyt pitäs ajatella? Haen vielä kolmannen mielipiteen kuun lopulla toiselta yksityiseltä, tällä kertaa ihan urheilijoiden vammoihin erikoistuneelta taholta, koska en kertakaikkiaan uskalla ottaa sitä riskiä, että leikkaamatta jättäminen viivästyttäs miun tulevaisuudensuunnitelmia vielä toisella vuodella. Jos tämäkin lääkäri on sitä mieltä, että leikkaukseen mars, ei miun auta muu ku maksaa itteni kipeeks ja mennä yksityiselle leikattavaks. On tosi rasittavaa elää epätietoisuudessa ku ei voi suunnitella elämäänsä paria viikkoa kauemmas. Oon pahoillani, etten oo kuukausiin muusta jauhanukaan ku tästä hajonneesta olkapäästä, mut se valitettavasti nyt sanelee miun loppuvuoden kulun ja oon kattonu aiheelliseks pitää seuraajia ajan tasalla siitä missä mennään, vaikken itekkään oo koskaan ihan varma mitä tapahtuu seuraavaks. Tuhannet kiitokset kaikille ihanista tsemppiviesteistä, kyllä tästä vielä selvitään!

Jos käy niin onnellisesti, että tää olkapää on kuntoutettavissa pelkän fysioterapian avulla (jota vahvasti epäilen), tilaushepat jatkuu elokuussa normaalisti, eikä mitään ihmeellistä tapahdu. Jos taas joudun leikkaukseen, jää tilaushevoset määrittelemättömän pitkälle tauolle, koska miulla ei oo hajuukaan, millon voin taas ommella ja tauon aikana tallin hevosista tulee huutokaupattavaksi Amineh ja Tempore, sekä pari erillistä myyntiheppaa, jos ehdin sellasia tekemään. Jos en joudu leikkaukseen, Tempore jää talliin. Tän kuun lopulla oon toivottavasti viisaampi ja viimein oikeesti perillä siitä, mitä tän olkapään kanssa tapahtuu. Sitä ennen ei auta muu ku jatkaa odottelua.

Mutta katelkaa te tässä odotellessa nyt näitä valmistuneita tilausheppoja! :) Jätän muutamien kuvat vielä varastoon julkasematta, että on ees jotain postailtavaa sit jos joudun pidemmälle sairauslomalle.
Ps. Meksikolaiset on ollu kova sana, oon jo seonnu laskuissa, kuinka monet oon kesän aikana väsänny.

English: My days are so full that it has been hard to keep this blog alive. The situation of my shoulder is still unclear, I've had two opposite opinions from two different doctors, the other one said that my shoulder must be operated and the other one said it doesn't. Now I need to get one more opinion from a third doctor to really find out what's the wisest solution. If my shoulder doesn't need to be operated, I'll continue making commissions as usual but if it must be operated, I can't sew for a while. The waiting and uncertainty drives me mad. But let's see what happens. Here are some pics of commissions that I've made during last month.
21 kommenttia:

 1. Oot niin taitava, kateeksi käy ♥ Nää hevoset on vaan jotakin niin täydellistä!

  VastaaPoista
 2. Noille kaikille hepoillehan on tilattu meksikolaiset! :D ne on kyllä munkin mielestä jotenkin nätin näköiset. Etenkin nämä sun tekemät meksikolaiset on tosi hienoja...kuten myös nuo hepat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ootas vaan ku laitan seuraavista kuvat, niilläki on kaikilla meksikolaiset... :'D Kiitos kaunis! :)

   Poista
 3. Oot paras keppihevosten tekiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kädenjälkeni miellyttää! :)

   Poista
 4. No tseppiä jos joudut leukkauksiin mut mä ja kepparini toivotaan ettet joutus leikkauksiin.♡♥

  VastaaPoista
 5. Voi on ne vaan niin ihania etten kestä nuo meksikolaiset sopii näille hepoille ja on kuin oikealla. On nuo sun hepatkin ihania etten kestä. Nuo olivat vain liian ihania, en voi vain käsittää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitosta! :) Kiva että tykkäät! :)

   Poista
 6. Ihania heppija jälleen kerran. Oot maaailmanparas kepparin tekijä!♡♥

  VastaaPoista
 7. Tosi hienoja hevosia :) Oot hyvä kuvaamaan!

  VastaaPoista
 8. Kunnallisella puolella on hampaitteni kanssa nuorempana ollut ongelmia, eivät halunneet aloittaa oikomishoitoa ja vuosi tai pari vuotta vierähti niin tämä sama lääkäri oli ihan että hyvä ihme, miksi ei olla aloitettu hoitamaan. Tästä virheestä jouduin pariin leikkaukseen, toivotaan nyt, että saat hyvän hoidon siihen olkapäähän, niin sulla ei tule tämmöisiä yllätyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hyvää päivää, auuhh... x__x Toivottavasti siun purukalusto on jo kunnossa! Just samasta syystä oon nyt menos pyytää yksityiseltä puolelta vielä mielipidettä, ettei sit tartte katuu parin vuoden päästä.

   Poista
 9. Miksi et huutokauppaa blogissa , ku niillä jotka ei oo instassa ei oo mahollisuutta ostaa huutokaupattavia heppoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instassa se on niin paljon kätevämpää. Voi olla et siinä tulee myös olemaan mahollisuus tarjota sähköpostitse, jos ei ole tunnusta Instagramissa.

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)