6. tammikuuta 2017

Tammikuun tilausjonopaikkojen arvonta // ARVONTA OHI

ARVONTA ON OHI ELI TÄMÄN KUUN ARVONTAAN EI VOI ENÄÄ OSALLISTUA!
Onnekkaimmille on lähetetty sähköpostia. Tilauksia otetaan seuraavan kerran vastaan maalis-huhtikuun vaihteen tienoilla.

Lähden viikon päästä kahdeksi kuukaudeksi Kanarialle treenaamaan sirkusta ja nuorallatanssia. Otan kuitenkin matkan ajaksi ommeltavaksi muutaman tilauksen. Tässä arvonnassa tilauspaikan saaneiden hevoset siis valmistuvat vasta maaliskuun puolivälin jälkeen, kun palaan takaisin Suomeen. Mietithän tarkasti, mitä tilaat, sillä tilaustaan ei voi muuttaa enää sen jälkeen, kun olen leikannut kankaat.

Voit osallistua tammikuun tilausjonopaikan arvontaan kommentoimalla sähköpostiosoitteesi tämän postauksen alle (julkaisen kommentit, joten ilmoitathan, jos et halua osallistumistasi näkyviin alle esim. lahjatilaustapauksessa, tällöin otan osallistumisen talteen ainoastaan koneelleni). Mainitse myös, minkälaisen hevosen (ja varusteet) olet ajatellut tilata.

HUOM! Tutustuthan ennen osallistumista huolellisesti TILAUSSIVUUN JA MYYNTIEHTOIHIN! Osallistumisaikaa on tiistaihin 10.1. klo. 24 asti, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja olen sähköpostitse yhteydessä jonopaikan saaneisiin.

Hyvää arpaonnea jokaiselle! :)


13 kommenttia:

 1. Itse en arvontaan valitettavasti tällä hetkellä osallistu, mutta haluan toivottaa sinulle ihan huippua matkaa Kanarialle!❤
  Sä pääset sinne lämpöiseen täältä pakastimesta.
  Pidä hauskaa ja rentoudu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljonpaljon kiitoksia! Aion todellaki nauttia jokasesta hetkestä täysin siemauksin! :D Tsemppiä teille ressukoille tänne pimeään pakastimeen!

   Poista
 2. Hei Saila! Olen ajatellut tilausjonoosi jossain vaiheessa pyrkiä, mutta lompakko ei salli sitä nytten. Kysyisin vain, että miksi olet nostanut tilausheppojen hintaa 110€? Ei mitenkään silleen että se haittaisi, olisi vain kiva tietää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskin viime vuoden lopulla hevosten tekemiseen kulunutta aikaa ja hinnasto on päivitetty vastaamaan paremmin tekemiäni työtunteja. Koska teen tätä työkseni, täytyy minun saada tekemästäni työstä asianmukaista palkkaa ja katettua myös menot, verot ja muut yritystoimintaan liittyvät kulut. :)

   Poista
 3. Kuinka monta otat jonoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksimissaan viisi, haluun keskittyy täysillä sirkukseen ja Kanariasta nauttimiseen. :)

   Poista
 4. Lompakon tilanne on se että pitäisi tehdä jotain duunii että sais rahaa... Mutta pidähän hauskaa siellä kanarialla😊😊

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvää matkaa! :) Hieno hevonen taas kerran!

  VastaaPoista
 6. Äh mä meen nukumaan en jaksa otaa jännityksessä että oliko arpa onnea .kumpa on :)

  VastaaPoista
 7. Kysyn kaverini puolesta kun hän ei pääse säpöön niin saiko lturpeinen@luukku.com paikan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti onni ei suosinut tällä kertaa. >:

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)