26. maaliskuuta 2017

SM-kisojen tilausjonopaikkojen arvonta // ARVONTA OHI

ARVONTA ON OHI ELI TÄMÄN KUUN ARVONTAAN EI VOI ENÄÄ OSALLISTUA!
Onnekkaimmille on lähetetty sähköpostia. Tilauksia otetaan seuraavan kerran vastaan SM-kisojen jälkeen, huhti-toukokuun vaihteessa.

Otan huhtikuulle 5-10 tilausta, jotka voi tulla hakemaan SM-kisoista täytteineen, ilman keppiä (tai kisoja edeltävänä päivänä kadunvaltauksesta, myös muut kisoja edeltävät päivät ovat mahdollisia noutoajankohtia Helsingistä). Maksaa voi joko paikan päällä käteisellä tai etukäteen tilille. Arvon osan ja valitsen osan tilauksista, joten laitathan kommenttikenttään kuvauksen siitä, millaisen hevosen (ja varusteet) olet halukas tilaamaan.

Voit osallistua tammikuun tilausjonopaikan arvontaan kommentoimalla sähköpostiosoitteesi tämän postauksen alle (julkaisen kommentit, joten ilmoitathan, jos et halua osallistumistasi näkyviin alle esim. lahjatilaustapauksessa, tällöin otan osallistumisen talteen ainoastaan koneelleni). Mainitse myös, minkälaisen hevosen (ja varusteet) olet ajatellut tilata. Osallistuminen on mahdollista myös laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen luna90 [at] gmail.com

HUOM! Tutustuthan ennen osallistumista huolellisesti TILAUSSIVUUN JA MYYNTIEHTOIHIN! Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 29.3. klo. 12 asti, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja olen sähköpostitse yhteydessä jonopaikan saaneisiin.

Hyvää arpaonnea jokaiselle! :)

8 kommenttia:

 1. Kun perushevosen hinta lähtee 110€ ja ylöspäin, niin sisältyykö tuohon 110€ hintaa velboa hevonen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintaan sisältyy mikä tahansa valikoiman kankaista. :)

   Poista
 2. Aattelin/olen jo pidemmän aikaa miettinyt että haluasin vuonohevoskepparin jolla tulee mukana suitset. Pystyharja siis. Mut niin paljon tulis hintaa? Voisin hyvinkin vakavasti harkita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintatiedustelut sähköpostitse, osoite löytyy tosta oikeesta laidasta Info-osion lopusta. :)

   Poista
 3. Siis haluisin tän värisen vuoniksen kun Haavanesko. Se vaan olisi unelma, oon keränny rahaa ja mökillä paljon esteitä. Tuntuu että perustaisin varmaan keppari blogin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että pääset sellasen hepolaisen jossain välissä tilaamaan! :)

   Poista
 4. Anteeksi kun nyt kysyn mutta ilmoittaudutaanko arvontoihin sähköpostilla vai blogin kommenteissa😄?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin kommenteissa ensisijaisesti, mutta jos kommentoinnin kanssa on jotain ongelmaa, niin sähköpostitsekin voi ilmoittautua sitten kun arvontaan osallistuminen on käynnissä. :)

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)