9. joulukuuta 2017

Joulumyyntihevosia! // MYYTY

Myyntiin kaksi näyttävää, velboasta valmistettua puoliveristä harraste- ja kilpailukäyttöön! Hevoset postitetaan täytettyinä, ilman keppiä. Mukaan tulee kuvien varusteet. Myyntiehdot ovat samat kuin tilaussivuilla, eli tarjoamiseen on oltava huoltajan lupa ja maksu hoidetaan tilisiirrolla viikon sisällä.

HORSES ARE SOLD
English: These two horses are for sale. They are available in EU-countries. The prices include shipping without the stick to Finland. Shipping to other countries costs +20€. Payment with bank transfer only. You need to have a permission from your parents if you want to offer. Offers to my email: luna90 [at] gmail.com

Ruunikko hevonen meksikolaisilla suitsilla ja martingaalilla MYYTY

Kuvagalleria: https://iisantalli.kuvat.fi/kuvat/Tilaushevoset/Ruunikko/
Hevosen väritys ei kestä ahkeraa harjaamista eikä vettä.




Rautias hevonen tyylitellyillä suitsilla MYYTY

Kuvagalleria: https://iisantalli.kuvat.fi/kuvat/Tilaushevoset/Rautias/
Hevosen väritys ei kestä ahkeraa harjaamista eikä vettä.

26. marraskuuta 2017

Tempore ja Delta jouluksi uuteen kotiin // Molemmat myyty

Jouluksi uuteen kotiin kaksi tallin pitkäaikaista asukkia, holsteinori Tempore ja risteytysponiruuna Delta. Kummallakaan ei ole lähtöhintaa, hepat myydään sopivan kodin/tarjouksen sattuessa kohdalle. Tarjota voi vapaamuotoisesti sähköpostiin: luna90 [at] gmail.com Tarjoamiseen on oltava huoltajan lupa! Tallin muut hevoset eivät ole kaupan.

Kumpikin hepoista lähetetään postissa täytettynä, ilman keppiä ja maksu hoidetaan laskulla tilille.
Tsekkaa lisätiedot hevosten sivuilta, kuvagallerioista ja kuvien alta.

DELTALLE ON LÖYTYNYT UUSI KOTI
Sivut: IST Delta Librae
Kuvagalleria: https://iisantalli.kuvat.fi/kuvat/Keppihevoset/IST+Delta+Librae/
Delta on neulottu vuonna 2004. Sen harja on avattua villalankaa. Silmät ja sieraimet ovat tekonahkaa ja ne on liimattu kiinni. Poni on hyvässä kunnossa ja saa mukaansa kuvissa näkyvät suitset ja punaisen riimun.

TEMPORELLE ON LÖTYTNYT UUSI KOTI
Sivut: Kep Mva Fn Extempore
Kuvagalleria: https://iisantalli.kuvat.fi/kuvat/Keppihevoset/Extempore/
Tempore on tehty kymmenisen vuotta takaperin ja on viettänyt suurimman osan elämästään koristeena. Se on toteutettu erittäin vanhalla kaavalla, tsekkaa kuvagalleriasta erityisesti rakennekuvat, pää on nätin muotoinen, mutta kaula on melko rimpula. Harjaa oriilla on kaksi riviä, joidenkin lankojen päässä on pieniä purkaumia, mutta muuten otus on hyvässä kunnossa. Mukaan tulee kuvagalleriasta löytyvät kankisuitset ja musta riimu.

6. marraskuuta 2017

Kuulumisia ja tilauksia alkusyksyltä

Koulussa on ollu melkosta haipakkaa tää koko syksy ja sama meno jatkuu jouluun asti. Meillä on jo tiedossa pari isompaa esityskeikkaa ja niitä varten treenaillaan vielä iltasin kouluajan päätyttyäkin ahkerasti. Oon viihtyny aivan älyttömän hyvin ja nauttinu siitä että saa keskittyä sataprosenttisesti pelkkään sirkukseen. Tää opiskelupaikka on miun unelmien täyttymys! Ku varsinainen koulupäivä on ohi, ei kotiin meinais malttaa lähtee ollenkaan ja tässä onki käyny vähän niin, että käyn kotona vaan nukkumassa. Viikonloput menee pitkälti omia juttuja nuoralla treenaillessa ja sunnuntaisin ootan jo seuraavaa kouluviikkoa ihan intopiukeena. Syy hiljaiselolleni internetin ihmeellisessä maailmassa on siis siinä, että elän tätä oikeeta elämää ihan täysillä, nauttien jokaisesta hetkestä sirkuksen parissa. :)

Miulla oli joku aika sitte jännetupentulehdus oikeessa ranteessa, joten en pystyny ompelemaan moneen viikkoon. Ranne äksyilee vieläkin ajoittain, joten ompelemisen kanssa pitää olla tosi varovainen. Yritän saada joulutilaukset tehtyä pienissä annoksissa ajan kanssa ja jos kaikki menee hyvin, saatan pystyä ottamaan vielä pari heppaa ommeltavaksi joululomalle.

Tästä taas pari alkusyksystä valmistunutta tilausheppaa, sekä cremello, jonka tein myyntiin kesällä ja jonka kuvat olin unohtanu laittaa blogiin.



30. lokakuuta 2017

Joululahjatilauspaikkojen arvonta // ARVONTA OHI

Arvonta on suoritettu ja onnekkaimmille on lähetetty sähköpostia. Pahoittelut, etten pysty tekemään hevosia kaikille halukkaille. :/ Palailen tilarien pariin joulun jälkeen.

Otan loppuvuodelle vielä viisi tilausta, jotka valmistuvat niin, että ehtivät viimeistään jouluksi perille. Joulun alla on tulossa lisäksi muutama myyntihevonen ja olen myös harkinnut luopuvani vielä joistakin tallini asukkaista (Delta, Tempore ja ehkä Avalon). Myytävistä kuitenkin infoa vasta hieman myöhemmässä vaiheessa. 

(Saatan pystyä ottamaan näiden jälkeen aivan vuoden lopulle vielä joitakin tilauksia, mutta nämä eivät tule ehtimään jouluksi perille.)
Voit osallistua tilausjonopaikan arvontaan kommentoimalla sähköpostiosoitteesi tämän postauksen alle (julkaisen kommentit, joten ilmoitathan, jos et halua osallistumistasi näkyviin alle esim. lahjatilaustapauksessa, tällöin otan osallistumisen talteen ainoastaan koneelleni). Mainitse myös, minkälaisen hevosen (ja varusteet) olet ajatellut tilata.
HUOM! Tutustuthan ennen osallistumista huolellisesti TILAUSSIVUUN JA MYYNTIEHTOIHIN! Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 5.11. klo. 18 asti, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja olen sähköpostitse yhteydessä jonopaikan saaneisiin.
Voit osallistua arvontaan, vaikka olisitkin jo tänä vuonna tilannut minulta hevosen.
Hyvää arpaonnea jokaiselle! :)

7. syyskuuta 2017

Syyskuun tilausjono // JONO TÄYNNÄ

Tilausjono aukeaa lauantaina 9.9. klo. 14. Otan vaihtelun vuoksi arvonnan sijaan kolme nopeinta ilmoittautunutta jonoon. Jonoon siis pääsee kolme ensimmäistä, jotka ovat laittaneet minulle tilauskaavakkeen sähköpostiini, kun jono aukeaa. Luethan tilaussivut huolella ennen kaavakkeen lähettämistä!

Olen viikoilla päivittäin 8-10 tuntia koululla, joten tilausten valmistumisessa voi kestää. Pyrin kuitenkin saamaan ne muutaman viikon sisällä valmiiksi. :)

Täällä on koulu lähteny käyntiin jokseenkin nuhaisissa merkeissä, mutta alan pikkuhiljaa olla taas siinä kunnossa, että pystyn treenaamaan. Meillä on aivan ihana luokka ja tää mitä me tehään, ei tunnu koululta ollenkaan, lukujärjestyksestä kun löytyy esimerkiksi tasapainoilua, akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, jongleerausta, nykytanssia, balettia, kehonhuoltoa ja teatteria! Päivät on pitkiä ja fyysisiä mut se ei haittaa yhtään, on niin kertakaikkisen mahtavaa kun saa elää unelmaansa ja pyhittää elämänsä pelkälle sirkukselle. Oon ihan liekeissä, tää sirkuskoulutus on niin oikee paikka miulle! ♥

Ottakaa tästä vielä muutama kesäheppa ennenku syksy riepottaa puiden ihanat, vihreet lehdet mätänemään pitkin maita ja mantuja.




11. elokuuta 2017

Kesähevosia

I take commissions: http://iisantalli.net/info.html

Tästä taas muutamat heppakuvat, käsittääkseni jostain alkukesältä jos oikein muistan. Korjasin nuo pari postausta alempaa löytyvien kuvien linkit, ne oli jostain syystä heittäytyny toimimattomiks. Blogin ennen kesää 2014 kirjoitettujen postausten kuvat ei toimi, sillä Photobucketista ei enää pysty suoralinkittämään, enkä valitettavasti jaksa niitä alkaa lataamaan ja linkittämään uusiksi. Kaikkien kuvien vuoden 2014 kesästä eteenpäin pitäisi kuitenkin toimia, kun ne on tallessa muualla.

Mie oon ollu pari viikkoo lomailemassa Lappeenrannassa ja oon täällä vielä elokuun loppuun. Sit alkaa koulu ja uus elämä Turussa, niin jännää! Tsemppiä kaikille, jotka on jo palannu takas koulunpenkille!

Otan syksyn mittaan jälleen tilauksia, kokeilen ehkä syyskuun alkupuolella ottaa ensimmäistä kertaa aikoihin tilauksia ilman arvontaa. Mutta siitä lisää tietoa sitten lähempänä, mie keskityn nyt lomailuun. :)


21. heinäkuuta 2017

Videokuulumiset ja tilauspaikka-arvonta // ARVONTA OHI


 Jos video ei näy, klikkaa tästä.


Arvonta ohi, tilauspaikan saaneille on lähetetty sähköpostia. Seuraavat tilaukset otan syyskuun alussa. :)

Kuten videolta käy ilmi, miun elämässä on nyt aika suuria muutoksia meneillään. Miun kamat lähtee tiistaina Helsingistä Turkuun ja mie ite meen perässä elokuun lopussa. Olen elokuun Lappeenrannassa ja otan sinne ommeltavaksi viitisen tilausta. Tässä arvonnassa tilauspaikan saaneiden hevoset valmistuvat vasta elokuun lopussa, kun menen itse Turkuun. Mietithän tarkasti, mitä tilaat, sillä tilaustaan ei voi muuttaa enää sen jälkeen, kun olen leikannut kankaat.

Voit osallistua elokuun tilausjonopaikan arvontaan kommentoimalla sähköpostiosoitteesi tämän postauksen alle (julkaisen kommentit, joten ilmoitathan, jos et halua osallistumistasi näkyviin alle esim. lahjatilaustapauksessa, tällöin otan osallistumisen talteen ainoastaan koneelleni). Mainitse myös, minkälaisen hevosen (ja varusteet) olet ajatellut tilata.

HUOM! Tutustuthan ennen osallistumista huolellisesti TILAUSSIVUUN JA MYYNTIEHTOIHIN! Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 23.7. klo. 12 asti, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja olen sähköpostitse yhteydessä jonopaikan saaneisiin.

Voit osallistua arvontaan, vaikka olisitkin jo tänä vuonna tilannut minulta hevosen.

Hyvää arpaonnea jokaiselle! :)

10. kesäkuuta 2017

Lisää keväthevosia

I take commissions: http://iisantalli.net/info.html

Miulla on ollu ihan hirveetä kiirettä taas vaihteeks tää koko loppukevät ja alkukesä, tällä kertaa sirkuksen parissa. Kävin sekä Lahdessa että Turussa sirkusalan pääsykokeissa ja olin pitkälti puolkuollu sen rupeaman jälkeen vaikka hauskaa oli ja nyt pyörii lasten kesäleirit, joilla oon mukana ohjaamassa. Hyvä ku oon ehtiny käyä kotona ees nukkumassa. Kesän ekoista tilaushepoista on tekemättä vielä kaks, saas nähä millon ehin niitä edistää. Postailen tässä taas parit kuvat kevään mittaan valmistuneista tilauksista ennenku riennän jälleen ovesta ulos loppupäiväks.




18. toukokuuta 2017

Tilauksia keväältä

Pitkästä aikaa kuvia valmistuneista tilauksista! Tällasia heppoja ompelin Kanarianmatkani aikana ja ne valmistuivat palattuani Suomeen.