Blogin kirjoittaja


Blogia ja tallin sivuja ylläpitää Saila, 27-vuotias tuleva nuorallatanssija, jonka rakas lapsuudenharrastus, keppihevoset, on säilynyt käsityöharrastuksena elämässä tähän päivään saakka.


Opiskelen sirkusta Turun Taideakatemiassa ja toimin samalla sivutoimisena yrittäjänä valmistaen keppihevosia tilaustyönä.

Olen auttamattomasti menettänyt sydämeni sirkukselle ja tällä hetkellä suurin intohimoni on nuorallakävely, tarkemminottaen löysä nuora. Sirkustelun lisäksi käyn salilla ja hevostelen aina kun siihen on mahdollisuus. Epäliikunnallisista harrastuksista manittakoon satunnainen piirtäminen, käsillä näpertely, valokuvaus ja muut taiteenlajit.

Pidän auringosta ja lämmöstä, hyvästä ruuasta, viihdyn kaikenkarvaisten eläinten seurassa ja kuljeskelen luonnossa. Hiljaisuus on parasta musiikkia.

Olen aina ollut oman tieni kulkija, hiljainen taiteilijasielu, joka näkee ja kokee maailman omalla tavallaan. Suhtaudun elämään positiivisesti, pilke silmäkulmassa ja odotan avoimin mielin, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Hello! My name is Saila and I'm a 27 years old hobbyhorse maker from Finland. I study circus arts in Turku and work as an entrepreneur making hobbyhorse commissions.

Circus is my favourite thing in the world and I have totally fallen in love with the slackrope. I also work out at the gym and like to take long walks. Horses, drawing, photographing and other forms of art are also close to my heart.

I love the sun, warmth, good food, animals and nature. Silence is the best music in the world. I've always followed my own paths in life and I face the future with an open mind and a positive attitude.

46 kommenttia:

 1. Hei onko sinulla sinulla vielä se Tinkerturilas keppari. Haluaisin ostaa sen koska se on niin ihana Terv. Matilda Karipohja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein kyseisen hepan tilauksena, eli se ei varsinaisesti koskaan ole ollu omistuksessani. Sen nykyinen omistaja tuskin on halukas myymään sitä. :)

   Poista
  2. hey, miten loit nettisivut?

   Poista
 2. Mistä kankaasta olet tehnyt sen budjonny-tilarin ja käytitkö sen varusteisiin oikeaa nahkaa? :) Olet muuten tosi kaunis! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän budjonny-tilari mahtaa olla kyseessä? Luultavasti velboasta. Ja teen kaikki varusteet aidosta nahasta. :)

   Poista
  2. Tuo "Tampereen Sm kisat - tietoa IST:n myyntipöydästä" -postauksessa esiintyvä :)

   Poista
 3. Ootko oikeesti noin korkeella ku kuvassa näkyy. Hui! Mutta hienot kuvat, ja sulla on maailman ihanimpii keppareita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. About metri miun alapuolella on sentään kallionkieleke. :D

   Poista
 4. Oot kaunis! Sulla on tosi hienoja heppoja. Miten osaat? :D

  VastaaPoista
 5. Ihanku riippumatossa loikoilisit☺🌅

  VastaaPoista
 6. Huh! Kiva kun on näitä "omantien kulkijoita" enemmänkin... En ole ainoa! :) Miusta on mukavaa, kun olet tuollainen "luonnollinen". olet varmasti hyvä esimerkki muillekkin keppari ihmisille! ;)

  VastaaPoista
 7. Kiva blogi ja tosi hienot kepparit.:D

  En ole koskaan nähnyt noin hienoja keppihevosia. Ne on niin ihania.

  VastaaPoista
 8. Mistä teit Puhinan harjan? Se on upea!

  VastaaPoista
 9. miksi pidät Rimin harjaa kiinni? miksi et anna sen olla vapaana:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rimin harja on viimosen vuoden verran ollu auki. Kiinni ollessaan se ei mee sotkuun ni se on kätevämpi pitää kiinni.

   Poista
 10. Kun mä teen kepparia niin mä pääsen harjan kiinnitykseen saakka ja siihen se sitten tyssääkin koska mä en osaa kiinnittää harja😢

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kiinnitän harjan pujottamalla yhden langanpätkän kerrallaan ja teen keskelle solmun. :)

   Poista
 11. minulla olisi yksi kysymys josta en tiedä onko se teko-ohje, mutta tässä tulee: olisiko neuvoja varusteiden tekoon, koska talo on täynnä kaikkea mielenkiintoista mutta itse en osaa. En mitään luksus-suitsia kaipaa vaan tälläisiä näyttely/hienonpia kisasuitsia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olis juurikin teko-ohje, kannattaa yrittää googletella, joku on saattanu laittaa jonnekin varusteohjeita keppareille. :)

   Poista
  2. Vois löytyy huvikumpu ranchin sivuilta.

   Poista
  3. You tubesta löytyy: Zaikka08 tekee varustevideoita :) kantsii kattoo ne on hyvät ohjeet

   Poista
 12. en nyt tarkota teko ohjetta vaan vinkkiä miten saa sen täyttämättömän korvan pystyssä pysymään, kun oma tekemä aina "kaatuu" tai no "lörpähtää" miten sen nyt kauniisti sanoisi.

  VastaaPoista
 13. miten osaat tehä näin ihanan blogin! ja päivittää sitä näin ihanasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Päivitystahti on kyllä tosi matelevaa ku oon niin kiireinen mut ehk se taas tästä! :D

   Poista
 14. Ihan vain näin omana mielipiteenäni sanon, että olet Saila todella hyvä tekemään keppihevosia ja ihailen sitä suuresti. En vaan vieläkään voi käsittää kuinka hyvä olet-

  kitinkeppari.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. Paras blogi ikinä 😍😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että tykkäilet! :)

   Poista
 16. Paras blogi ikinä! Oot tosi kaunis ja omistat ihania keppareita


  VastaaPoista
 17. Hyvää nimipäivä 😄 Ot paras ikinä 😊 t.nirppu

  VastaaPoista
 18. Ja ot paras tekemään keppihevosia haluaisin nin sun tekemän hepan mut arpa oni ei ole suosinut mut ot niin paras ikinä 😍🐴

  VastaaPoista
 19. Oikeesti niin ihania heppoja ! Just pari päivää sitten tein keppari ni se ei ollu ihan hienoin mahdollinen...😊 Muuten mistä teit puhinan harjan?se on ihana!Ja muutenkin Puhina on miun lemppari kaikista! Se on täydellinen!😍

  VastaaPoista
 20. Siis voisin vaikka monta tuntia tän blogin parissa! 😆

  VastaaPoista
 21. asutko p-karjalassa päin :D mie asun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun Helsingissä, mutta nuo kuvat on Kolilta yheltä lomareissulta. :)

   Poista
 22. Onks siel kangas ehdotuksia kun ens Viikon 6 päivä eli 6.5.2017 on miun synttärit ja saan yhteen keppariin kankaan nii mikä on kestävää kangasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soosittelen velboaa tai karvakangasta, velboaa saa tosi huonosti Suomesta, joten ehkä jonkinlainen karvakangas vois olla hyvä. :)

   Poista
 23. Minkä laisia siun heppojen kuolaimet on

  VastaaPoista
 24. Oot kaunis, sinulla on ihanat hiukset. Ja muutenkin olet todella kaunis! Jos totta puhutaan, olet todella hyvä tekemään keppareita! Fidelix on ihan ylisöpö 😚. Olet varmasti todella hyvä esikuva muille keppariharrastajille! Sait lukijan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! :) Ja tervetuloa lukijaksi! ^^,

   Poista
 25. oot niin kaunis Saila

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)