17. syyskuuta 2013

Syyskuun hankintoja

Tää miun tilarien ompelun välttely menee jo aika äärimmäisyyksiin. En koskaan uskonu tekeväni videopostausta, etenkään sellasta, missä höpöttelen taustalla jollain muulla ku Troijaäänellä mut koska on yö ja kaikki muut tässä talossa nukkuu ja oli kaiken suhteen huonoin mahollinen hetki meluta kameran kanssa ni pitihän sitä nyt yks videonpätkä kokeilla tallentaa!

Olin siis viime viikon Varjan luona Raahessa ja sieltä tuli hankittua vaikka ja mitä. Voitte kyylätä videolta tarkemmin sikäli mikäli tosta mössöstä saa mitään selvää.

11 kommenttia:

 1. Tosi kiva ku väsäsit tommosen videon! :) Oli kiva kuullaa sun ääni ja tällee. :) Tuleeko muuten Troija videoita enää ollenkaa? :)

  -AnnaV

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ite kestä kuunnella omaa ääntäni videolta mut hyvä josset traumatisoitunu. :D Troijavideoita tuskin on enää tulossa, ei oikein enää oo inspistä tehä. >:

   Poista
 2. Sul on kiva ääni, oikeesti!! :D

  Tuleeks tänävuonna joulukalenteri? :3 Oon seurannu sun sivuja tammikuusta lähtien niin en viimevuonna ehtinyt juttuun mukaan. :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee joulukalenteri, pitäähän perinteitä kunnioittaa! :)

   Poista
 3. hehe olipas tuttu ääni :') ja jee joulukalenteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei, toistaako toi kamera sen oikeesti sellasena ku se on x__x Olin jo ehtiny lohduttautua sillä ettei se voi olla oikeesti noin kauhee ku kameran mikki vääristää. XD

   Poista
 4. Hyvä video, ei valittamista! Mohairia myydään vielä ainakin Ahvenanmaalla (vähän erilainen kerä, eri valmistaja) yhdessä pienessä lankakaudassa, jossa on harvinaisempiakin lankoja. Kai tuollaisia putiikkeja löytyy muualtakin, mutta se oli tosi vaikuttava paikka! :D Ihan vaan tiedoksi, jos sattuu varastot joskus tulevaisuudessa loppumaan. Taitaa löytyä sen nimisestä ostoskeskuksesta kuin Galleri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vinkistä! :) Pitää ehdottomasti käydä tsekkaamassa, jos joskus tulee lähettyä seikkailemaan Ahvenanmaalle.

   Poista
 5. mää varastan sulta nuo lukot (:

  VastaaPoista
 6. nätti. vaik sä et näy:) Jep, oon outo! :DD

  VastaaPoista
 7. Äghh, ma haluta noi lukot! Täältä tullaan, Antassuuuuh! :D

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)