23. marraskuuta 2013

Mahdollisuus vaikuttaa IST:n joulukalenterin sisältöön!

Joulukuu lähestyy kovaa kyytiä ja on aika aloittaa tallin perinteisen joulukalenterin valmistelu. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kalenterin sisältöön esittämällä toiveita siitä, mitä toivoisit luukuista paljastuvan. Suurin osa blogin lukijoista lienee seurannut edellisten vuosien kalentereita, mutta niille, jotka eivät ole moisista koskaan kuullutkaan, kerrottakoon, että menneinä vuosina kalenterista on löytynyt mm. jouluisia ohjeita, palapeleja, kilpailuja, arpajaisia ja tarinoita.

Jos haluat esittää yhden tai useamman luukkutoiveen, laita kommenttia tämän postauksen alle tai Iisan tallin vieraskirjaan. En julkaise toiveita sisältäviä viestejä, jotta jännitys säilyy, mutta kirjaan itselleni ylös kaikki sellaiset ideat, jotka tuntuvat minusta kivoilta ja toteuttamiskelpoisilta. Toiveita saa esittää tästä päivästä eteenpäin jouluaattoon asti.

Hevosenteko-ohjetta ei valitettavasti ole kalenteriin tänäkään vuonna tulossa, joten sen toivominen on turhaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)