2. marraskuuta 2014

Joululahjatilausjono täynnä

Arvonta on suoritettu ja tilausjonoon päässeille on lähetetty sähköpostia.

Olen pahoillani, etten pysty ottamaan enempää tilauksia! Jos joulukuussa on ylimääräistä aikaa, saatan ottaa silloin vielä pari tilausta, mutta en uskalla luvata mitään.

11 kommenttia:

 1. :( :( Mä en pääse ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitteko vain hyväksyä sen että Saila tekee vain rajoitetusti tilareita :) Mua ainakin ärsyttää tällaiset kommentit että "mä en koskaan saa, byääh"

   Onnea vaan kaikille jotka saivat tilata!

   Poista
  2. Näin. Ette usko miten mielelläni ompelisin kaikille halukkaille, mutta kun en vain kertakaikkiaan pysty. Miulla on vaan kaks kättä ja opiskelu on sellanen juttu, mikä on pakko hoitaa ensisijaisesti. Kiitos ymmärryksestä niille, jotka ymmärtävät ja pahoittelut kaikille niille, jotka eivät päässeet tilaamaan!

   Poista
 2. No voi harmi, ehkä ensi kerralla sitten onnistaa (: Ymmärrän hyvin, vaikka haluaisi kaikille tehdä, niin opiskelu on kuitenkin tärkeämpää. (:

  VastaaPoista
 3. Kyllä kaikkien aika vielä on, joskus tulevaisuudessa :) Yrittää nyt itse käydä koulua, pitää vapaata ja vielä (yötyönä) ommella viissataa keppihevosta, aika ei riitä kaikkeen, jonka usein ymmärtää vasta itse kun on juuri tässä (Sailan) roolissa ja yrittää repeytyä miljoonaan eri hommaan samanaikaisesti :) Tämä ei ole kritiikkinä, vaan pikku komppaus aiempiin kommentteihin ;)

  VastaaPoista
 4. Heps Saila! :) ♡ Oon jo jonki aikaa seuraillu sua ja siun kepsujen valmistelua yms. Niin myt aattelin kysästä ihan vaan sillä jos joskus sattuisin tilaan: oisko sun mahollista tehä hiirakon väristä issikkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiirakko onnistuu hyvin. :)

   Poista
  2. Kiva! :) Kun mietin vaan niitä kankaita ja lankoja katsellessani. Mutta kiitos! :) Pitääpä alkaa suunnitella ostoa! :) Ehkä sit joskus tilaan. Mutta siihen asti seurailen sinun kepsujen valmistelua! :)) ♡

   Poista
 5. Ihailen kaikkia tekemääsi. Stephen opiskeluun!!:)

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)