10. huhtikuuta 2015

Viime hetken SM-info

Tähän postaukseen on koottu viimehetken tuore informaatio koskien Iisan tallin myyntipistettä huomenna Tampereen SM-kisoissa. Jaan pöydän Kuran kanssa ja tämä teksti koskee minun puoltani pöydästä. Olen tulossa myymään ainoastaan huomenna, lauantaina.

Mitä on myynnissä ja mitä ne maksaa?
Minun puoleltani pöytää löytyy myytäviä hevosia ja jokunen näyttelyriimu. Kuran puolelta pöytää löytyy ihania varusteita. Näyttelyriimuni ovat samanhintaisia kun tilauskuvastossa. Hevosten hintoja en ole vielä miettinyt aivan loppuun asti, niissä kun pitää huomioida myös matkakulut ja muut ylimääräiset menot, joita tällaisesta myyntijärjestelystä koituu. Jos joku erityinen hevonen on mielessä, sähköpostilla voi tiedustella suuntaa-antavaa hintaa. Hevoset myydään täytteineen ja varusteineen. Ilman varusteita heppoja ei ole mahdollista ostaa. Hevosia ei voi varata etukäteen eikä paikan päällä.

Moneltako pääsee ostoksille?
Olemme Kuran kanssa kisapaikalla vähän ennen yhdeksää, jos kaikki menee hyvin. Sen jälkeen laitamme myyntipöydän kuntoon ja kun kaikki on valmista, pääsee ostoksille. Avaamme myyntipöydän aikaisintaan silloin, kun ovet aukeavat yleisölle, eli yhdeksältä.

Myyntipöydästä ostaminen
Viime vuonna myyntipöytäni ympärillä oli täysi kaaos, kun jokainen yritti samaan aikaan olla ostamassa tavaraa. Tänä vuonna en kaipaa samanlaista epäjärjestystä, joten myyntipisteelleni jonotetaan omaa vuoroa nätisti, ilman etuilua. Yksi ihminen asioi kerrallaan, oli kyseessä sitten hevosen osto tai nimmarin pyytäminen. Jos myyntipöydän luona ei ole tungosta, juttelemaan saa toki tulla ilman jonottamistakin. Maksaa voi ainoastaan käteisellä, sillä minulla ei valitettavasti ole käytössä korttimaksupäätettä.

Missä myyntipöytä sijaitsee?
En ole itseasiassa aivan varma, mutta oletan, että jossain siinä keppihevosalueen tuntumassa. Myyjille ei ole varattuna nimettyjä pöytiä, vaan sovimme pöytäjärjestyksen paikan päällä. Iisan tallin pöydän tunnistaa pitkähiuksisesta myyjästä ja Iisan talli-kyltistä.

Saako tulla juttelemaan, saako pyytää nimmaria ja saako ottaa valokuvia?
Tulkaa ihmeessä juttelemaan! Olen kyllä melko hiljainen tapaus oikeassa elämässä, mutta toki saa tulla höpöttelemään siitä huolimatta!

Nimmaria saa tulla pyytämään, jos sellaisen haluaa. Pöydästäni voi halutessaan ostaa valokuvan jostain tallin hevosesta ja siihen saa signeerauksen, jos niin toivoo. Nimmareita saa toki ihan ilmaiseksikin, jos ottaa omat lippuset ja lappuset mukaan, en ole varustautunut muuten kuin noilla valokuvilla ja parilla tussilla.

Toivon, että minusta ei oteta valokuvia, sillä en tykkää olla kuvattavana. Myyntipöytääni saa halutessaan kuvata, kunhan naamani ei näy kuvissa.

Miten pitkään olet messuilla?
Olen myyntipöytäni takana ainakin sen aikaa, kun tavaraa riittää ja tämän jälkeen lähden luultavasti kiertelemään. Takaisin Helsinkiin suuntaan jo hyvissä ajoin, en siis jää iltaan asti. Lähden messuilta luultavasti yhden-kahden aikaan.

Unohtukohan tosta jotain oleellista? Eiköhän siinä suunnilleen ollu kaikki mitä piti sanoa. Onpas hassua ku miulla on jo lähes kaikki valmiina huomista varten. Viime vuonna ompelin loimia ja tein viimehetken valmisteluja yli kolmeen asti aamuyöllä mut nyt ku on ollu niin paljon tenttejä, oonki kummasti hoitanu kaikki valmistelut jo etukäteen tentteihin lukemista vältellessä. Nähdään Tampereella! :)

23 kommenttia:

 1. Uuh noi kaikki on niin syötävän söpöjä. Ihan sanattomaks vetää :33 Kump olis kyyti, mutten pääse kun täällä Pohjos-Karjalassa asun :( Uskon että kaikki menee tosi nopeesti kaupaks, ja mukavaa päivää huomiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sieki vielä joku vuosi pääset kokemaan ton SM-kisahumun! :) Kiitos! :)

   Poista
 2. Ihania hevosia enemmän kuin laki sallii! <3 Itse ostaisin tuon pilkkuponin jolla on musta turpa tai tuon ruskeen jännän värisen jolla on samaa harjalankaa kuin bellellä. <3Mutta tällä kertaa en pääse kun veli tuleekin tänne päin :/ Muuten kym tulisin ostaa siulta mutta miun tuurilla en ois ehtiny ostaa sellasta minkä haluisin:/ :D

  VastaaPoista
 3. Miten ne tilarit nyt tehään?

  VastaaPoista
 4. Mä tuun huomenna kyselee hintoja jos tekee kukkarolle pahaa niin otan itkupotkuraivarin;-)

  VastaaPoista
 5. Paljonko valokuva singeerauksella maksaisi? :)

  VastaaPoista
 6. Mä niin pyydän sulta nimmarin oon niin törkee fani :'D ja tuun juaruilee muutenki siulle :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en anna kuviani muiden käyttöön, pakko pitää tiukka linja luvattoman kopioimisen takia. >:

   Poista
 8. Olin tänään messuil ja etin vrm puol tuntii sun pöytääs mut en löytäny :/ missä se sit oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenköhän selittäsin, ku en itekkää oo ihan perillä missä sijaitsin. :'D Lähin siinä heti kahen jälkeen jo pois, eli jos oot ettiny sen jälkeen ni en oo enää ollu paikalla. Olin Kht Aryanan pöydän vieressä siellä vähän ehkä syrjemmässä.

   Poista
 9. Voi eiii :) Mä näin sut siellä kisoissa ja sain sulta kaks nimmaria :D Varmaan muistatkin mut, mä pyysin siinä aika lopussa sulta Troijan kuvaa ja singeerausta :3 Vastasit mulle söpösti Troijaäänellä :333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepulis! :D Kiva kun kävit moikkaamassa! ^^,

   Poista
 10. Oli ihana nähä sua :3 (oon siis instagramissa @khtsolar_alli) näin muutes ku hyppäsit pari estettä harjoitusalueella, on sulla taito vielä tallessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli nähdä siutki! :) Heh, voi apua ne esteet, kaikkeen sitä ihmisen saaki yllytettyä... :D Ei kyllä enää oo ihan samanlaisessa hyppykunnossa ku joskus aikanaan, hyvä että pääsin sen 80 cm puhtaasti yli ja tyyli oli järkky. :'D

   Poista
 11. Olin tänään siellä mutta en löytänyt kenenkään kepparitallin pöytää siellä. Ettei vaan olisi käynyt niin että kaikki oli vaan lauantaina jolloin en päässyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että nuo keppariaiheiset myyntipöydät ajottu lauantaille. :/

   Poista
 12. Olin siellä kisoissa lauantaina ja näin sut mut kaikki hepat oli myyty. Mä en uskaltanu tulla moikkaamaan sua koska mä olin nii ilone nähdessäni sut ni oikee alko naurattaa. Olin se valko paitanen jolla oli vaaleen siniset farkut. Näitkö mua?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww. :D Enköhän mie siutki nähny! :) Tuu ihmees sanoo moi sit ens vuonna, jos oot tulos taas kisoihin! :D

   Poista
  2. 100% varmasti tuun . Mua nauratti koska mun suurin unelma oli nähä sut ja niin tapahtu:0

   Poista
 13. Aika moose määrän jouduit tekee myyntiheppoja :'D
  Mulla olis menny varmaan koko vuoden XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisin tehny vielä enemmän jos ois kerenny, nyt oli vähän aika kortilla tenttisuman takia. :)

   Poista
 14. Olisiko mahdollista saada hevoselle emäksi Rim? :)

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)