18. kesäkuuta 2015

Kesän kysymyspostaus - osa I

Jo on taas kiirettä pitäny! Tän kuun kaks ekaa viikkoo meni pitkälti aamusta iltaan sirkuksen merkeissä ja oli kyllä ihan unelmaa, ai että. ♥ En oo koskaan tuntenu olevani niin elossa. Olin mm. ohjaamassa parina päivänä sirkusleirillä, esiinnyin ensimmäistä kertaa ikinä nuoralla Open Stagessa ja sit osallistuin aikuisten sirkusleirille, sekä muutamiin treeneihin siinä välissä. Aivan kertakaikkisen huikee kaksviikkonen takana! Nyt ku noi sirkussysteemit loppu, oon pari päivää vaan möllöttäny tyhmänä osaamatta tehä mitään järkevää. Muutaman tilaushepan oon sentään saanu askarreltua valmiiks (laitan niistä kuvia myöhemmin). Nyt miun pitäis pakata kovalla tohinalla ku oon lähössä huomenna reissuun, mut tässä sitä vaan istutaan koneen ääressä.

Sain viimein valikoitua kysymyspostauksiin päätyvät kysymykset ja kuvattua ne vastauksineen videolle. Ensimmäisen osan sain myös editoitua ja se löytyy alta, muut osat joko ehdin editoida ja ladata valmiiksi odottelemaan Youtubeen pakkailujen lomassa tai sitten en, saas nähdä miten käy.

Lähen huomisaamuna ensin Joensuun kupeeseen mummin syöttöpossuks ja jatkan sieltä perjantaina matkaa vanhempieni kanssa Juukaan, jossa vietämme juhannuksen. Maanantaina pyörähdän ilmeisesti pikaisesti Lappeenrannassa ja palailen tiistaiksi takaisin Helsinkiin. Mukaan ajattelin nuorani lisäksi ottaa pari ommeltavaa heppaa ja ehkä jonkun hyvän kirjan. Rento juhannus siis tiedossa!

Mutta tässäpä kysymyspostauksen ensimmäinen osa. Kaiuttimien nupit saa taas tuttuun tapaan kääntää kaakkoon, pitäs ehkä jossain vaiheessa harkita jonku ulkosen mikrofonin hankkimista ku tuo kameran mikki nappaa niin huonosti ääntä huoneen toisesta päästä.
Jos video ei toimi, klikkaa tästä.

11 kommenttia:

 1. Hyviä kysymyksiä valitsit :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva video! Vietä kiva loma, nauti :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä asuvalinta sulla! :D

  VastaaPoista
 4. Kiva video :) Itekkää en mieluusti ratsasta ulkona koska asun Helsingis :D vaikka ei tääl kukaa kato ku joku ratsastaa kepparil paitsi jos mä alkaisin nii kyl saa kuulla koulussa vähän haukkumist mut juuris siks en ridaa mein pihal :D ku luokkalaiset asuu just tos naapuri pihas :D

  VastaaPoista
 5. En tiiä voiko kysymyksii enää laittaa mut laitan varalta jos vaikka teet nelos osan? Eli TOP 5 erikoisinta/mieleenpainuvinta tilariasi :3?

  VastaaPoista
 6. Ja siis kuvaa niistä :D jos siis pystyt tohon jotenki vastaamaan

  VastaaPoista
 7. Moi saila:) äiti antoi luva, että saan syntymäpäivä lahjaksi ja joululahjaksi sulta tilarin. Jos siis arpaonni suosi. Itse rakastan aaseja, olisiko aasi mahdollista tilata? Myös tekisitkö arabisuitset&-riimun jos hinnasta sovitaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aasi on mahdollista tilata, mutta kannattaa varautua maksamaan myös ylimääräisiä postikuluja, kun aasi pitäis postittaa postipakettina pystyharjan ja korvien takia. Helmikoristeisia riimuja en valitettavasti tee, mutta jotkin yksinkertaisemmat arabivarusteet saattavat onnistua, riippuu vähän millaset olis mielessä. :)

   Poista
 8. Osaatko auttaa? Mikä on VaB-taso keppihevosilla? Ja miten keppareilla luokitellaan nämä eri ratsastustasot? Tarkoitan siis, että mistä tiedän, minkä tasoinen keppihevosratsastaja olen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.hevosmaailma.net/Sport/ko_luokat.shtml
   Tuolta löytyy tietoa, miten ne luokitellaan oikeilla hepoilla. Keppareilla on sama systeemi.

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)