19. heinäkuuta 2015

Elokuun tilausjonopaikkojen arvonta // ARVONTA OHI

ARVONTA ON OHI ELI TÄMÄN KUUN ARVONTAAN EI VOI ENÄÄ OSALLISTUA!
Onnekkaimmille on lähetetty sähköpostia. Seuraava arvonta järjestetään elokuun lopulla.

Nyt olisi jälleen paikkoja jaossa tilausjonoon. Pystyn ottamaan 5-6 tilausta elokuulle. Olen elokuussa paljon reissussa, joten tilausten valmistumisessa voi kestää tavallista kauemmin.

Voit osallistua elokuun tilausjonopaikan arvontaan kommentoimalla sähköpostiosoitteesi tämän postauksen alle (julkaisen kommentit, joten ilmoitathan, jos et halua osallistumistasi näkyviin alle esim. lahjatilaustapauksessa, tällöin otan sen talteen ainoastaan koneelleni). Mainitse myös lyhyesti, minkälaisen setin olet ajatellut tilata, esim. hevonen, luksusmeksikolaiset ja perusriimu (tämän ei tarvitse olla vielä lopullinen päätös, kunhan vain saan osviittaa tulevan työn määrästä).

HUOM! Tutustuthan ennen osallistumista huolellisesti TILAUSSIVUUN JA MYYNTIEHTOIHIN! Osallistumisaikaa on viikon verran, lauantaihin 25.7. klo. 18 asti, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja olen sähköpostitse yhteydessä jonopaikan saaneisiin.

Vain yksi hevonen per tilaaja.

66 kommenttia:

 1. Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta yksi kaverini(keppari harrastaja) sanoi että jossain postauksessa olit sanonut että lopetit ratsastuksen, kun joku hevonen kaatui sun päälle kun ratsastit sillä. Onko totta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän kaverisi on tällaista saanut päähänsä? Ei kyllä nimittäin ole totuuden häivääkään tässä. :D En oo koskaan ollu mikään suuri ratsastuksen ystävä, oon aina tykänny enemmän touhuta heppojen kanssa ja tehä tallihommia. Kyl mie edelleenki saatan toisinaan hepan selkään kivuta, jos tarjoutuu mahdollisuus mut mitään suurta ratsastushinkua miulla ei oo.

   Poista
 2. Miks et vois palauttaa Troija videoita. Mulle ainaki niistä tuli niiiin hyvä mieli että! Mut kyllä mää ymmärrän silleen, että ne voi olla susta jotenki noloja yms.
  Ne oli vaa nii parhaita. Vaikka olisin itkeny kaks tuntii pukeen ja olisin surullinen, ni jos katoin troija videon niin alta aika yksikön purskahin nauruun. (onneks vielä hannu ja kerttu on youtubessa, sitä et sitte piilota! xD)

  Mut joo. Eipä sitte muuta. (sori ku oon hirmusesti häirinny sua näillä troija video takaisin-pyynöillä. Mut oon vaa Troija fani!

  ~Taas se Helsky, Troijan suurin fani~

  VastaaPoista
 3. Ei liity itse asiaan, mutta olen miettinyt, jos pienimuotoisesti rupeaisin myymään keppihevosia. Osaatko yhtään sanoa miten hinta kannattaisi laskea? Huolettaa liian matalat hinnat, jolloin siitä voi olla hallaa ns. oikeille kepparintekijöille, kun vetää hintoja alaspäin ihan suotta, mutta toisaalta ylihinnoittelukaan ei houkuta..

  Jos et halua keskustella ko. aiheesta blogissa, voisinko laittaa vaikka sähköpostia asiasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen keppihevosfoorumilta saa varmasti monenlaisia mielipiteitä, siellä kannattaa käydä kyselemässä. Osoite on http://skh.foorumi.eu :)

   Poista
 4. Mitä noi hepat on tossa tekstin alla? Jotain tilareita, vai? :)

  VastaaPoista
 5. Kun siellä on keppareiden pään kokoja voisitko laittaa minkä kokoinen olisi joku poni esim. Connemara, walesin poni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En rupea jokaista rotua sinne listaamaan. Nuo rodut ovat suunnilleen arabin kokoluokkaa. :)

   Poista
 6. Mistähän voisi löytyä näyttelyriimun nauhoja? Sinellistä ei löydy, ja hienoja keppareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityöliikkeistä ja kangaskaupoista yleensä löytyy. Jos asut Helsingissä ni sellanen liike ku Hobby Point myy kans erilaisia nauhoja.

   Poista
 7. Mietin et jos saisin vaikka jouluna tilata sulta niin kun en tarvitsisi hevosta niin teetkö pupuja tai kynäkeppareita? Ja paljonko olisi suunnilleen hinta (en vielä käytä sähköpostia niin se tulis varmaan isin tai äitin sähkärillä enkä sen takia pääse niitten sähköpostilla kysymään hintoja niin on pakko kommentoida :( ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti tee muita otuksia kun keppihevosia. >:

   Poista
 8. Paljonko Islantilaiset suitset maksaisivat tilarin mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olis samaa hintaluokkaa ku suitset englantilaisella turparemmillä.

   Poista
 9. Voi harmi kun en tarvitse uutta keppihevosta ja en sellaista saa tilata :( mutta ei voi mitään T: anonyymi joka kysyi pupusta ja kynäkepsusta

  VastaaPoista
 10. Miksi kirjavaa hevosta ei ole mahdollista tilata, anteeksi jos olet jo tuohon vastannut, en vain jaksanut ruveta sitä täältä metsästämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat niin suuritöisiä, että tällä hetkellä aikani eivätkä hermoni riitä kirjavien tekoon.

   Poista
 11. Teetkö avattua harjaa? Jos se olisi 10 cm pitkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti pysty tekemään avattuja harjoja, kun niskani ei harjan avaamista enää kestä.

   Poista
 12. Mistä kankaasta toi ylin tilareista on tehty? Et onks toi se velboa, mikä on loppunut jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on joo sitä ruskeaa, mikä on loppunut.

   Poista
 13. Miksi et muuten tee tällä hetkellä kirjavia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat niin suuritöisiä, että tällä hetkellä aikani eivätkä hermoni riitä kirjavien tekoon.

   Poista
 14. Jostain syystä sähköpostini temppuilee, eikä avaudu, joten kysyn nyt tässä että saiko miimamiimelssi@hotmail.com paikkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti onni ei suosinut tällä kertaa. :(

   Poista
 15. Mitkä on seuraavat kisat mihin olet menossa?
  Jolien ja Jennyn?
  Otatko seuraaviin kisoihin tilareita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Jennyn ja Jolien kisoissa käyn pyörähtämässä. En valitettavasti ehdi, mutta sinne saattaa tulla pari myyntiheppaa.

   Poista
 16. Jes! Arpaonni suosi, voiko parempaa olla <3

  VastaaPoista
 17. Saiko ratsutallikuer@hotmail.com paikkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä? En voi sanoin kuvailla, kuinka onnellinen olen!♥♥ laitan kaavakkeen illalla, kun olen kotona!♥♥ (oon nyt matkalla kotiin lomalta)

   Poista
  2. Onnittelut! :) Sie oot vissiin yks niistä, joka on yrittäny tyyliin joka arvonnassa tänä vuonna, oon kans onnellinen et viimein tärppäs! :D

   Poista
  3. Joo, niin oon ;D. Ja varsinkin siksi tämä paikka on mulle tosi tärkeä, että tilaan mun elämän hevosesta keppariversion. Ja en näe tätä lempihevostani kuin muutaman kerran vuodessa, sillä heppa asuu toisella puolella Suomea. Oikeasti olen sanoin kuvailettoman kiitollinen,että sain vihdoinkin paikan jonoon!♥♥

   Poista
  4. Niin ja muuten, en osaa laittaa kuvasähköpostiviestiä ;D. Niin voisinko laittaa instagramin Directissä kuvat, koska siellä osaisin laittaa? Oon instagramissa siis @ratsutallikuer :)

   Poista
  5. Miun on käytännössä mahdotonta saada kuvia directistä koneelleni ja tartten ne ehdottomasti omiin kuvatiedostoihini talteen, joten direllä en valitettavasti ota mallikuvia vastaan. Sähköpostilla pitää vaan laittaa liitetiedosto ja sinne voi valita kuvat, ei pitäs olla kovin monimutkasta. :)

   Poista
  6. Noin, nyt sain laitettua kaavakkeen kaikista ongelmista huolimatta. Onko tuo nyt oikein laitettu, kun oli TODELLA vaikeaa saada laitettua tuo, koska tabletti temppuili kokoajan? Anteeksi että viesti tuli monessa osassa.

   Poista
  7. Tuli perille kuvineen päivineen, ihan oikein oli laitettu! :) Vastailen illemmalla kun pääsen Lappeenrantaan, olen juuri junassa.

   Poista
  8. Ainiin,tilauksesta unohtui vielä että haluaisin täytteillä postitettuna tänne! Laitan sen vielä sulle kohta sähköpostiinkin muistutukseksi

   Poista
 18. Mieki eli Silja oon yrittäny miltei joka arvonnassa ja nyt vasta tärppäs :D

  VastaaPoista
 19. Miekin oon vissiin kaikkiin osallistunut ja nyt onnisti! Oon tosi iloinen, kunhan nyt vaan jaksan oottaa siihen asti, kun hevonen on valmis. Oli aika hyvä juttu, että arvioit saavasi hevosen valmiiksi näinkin pian, olen aika kärsimätön luonne... :D Äidillekin laitettiin tilausta tulemaan, ne aikoo mennä Karnaluksiin ni pitää saada kaikkia kivoja juttuja tämän ponin varusteita varten. Siitä tulee kyllä niin lellitty että! Mitä nyt aattelin sille tehä jotain kolmet suitset ja ison läjän muita varusteita, pitäähän sen saada näyttelyriimu, tarhariimu, naruriimu ja tsiljoona erilaista loimea... :'D

  VastaaPoista
 20. Saiko vilmaponi9@gmail.com. Ollaan matkalla niin sähköposti ei toimi.

  VastaaPoista
 21. Saiko keppariflikka@gmail.com paikka? En saa sähköpostiani jostain syystä auki :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti. >:

   Poista
  2. Ärsyttää, kun on niin huono arpaonni, mutta ei voi mitään! Kyllä se paikka sieltä vielä joskus tulee!

   Poista
  3. Ilmeisesti Alina.jokela@hotmail.com ei saanut paikkaa?

   Poista
 22. Saisko sirja.kivisto@hotmail.fi paikan? Sähköpostinikaan ei toimi kunnen ole kotona

  VastaaPoista
 23. Voisin yrittää joululahjaks heppaa... Koska mä en saa tilata hevosta nyt. Niin kyllä mä sit jouluna varmistin saisin osallistuu arvontaan. Se ois varmaan sit tammikuun arvonta koska jos joululahjaks saan osallistuu niin tammikuussa sitte :) jos siis silloin vielä teet tilareita? :) ja mä mietin kumpi on susta kivempi ulkonäöltään? Karvakangas 1 vai velboa 1 koska mä tykkään kiharaisesta karvakankaasta mutta toisaalta haluun velboan niin kumpi on susta kivempi?? :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan luultavasti jo lokakuun puolivälissä joulutilauksia vähän isomman satsin. Ja tammikuussa jatkuu varmaankin tilaushepat ihan normaalisti. :) Kumpiki kangas on miusta kivaa.

   Poista
 24. Tämä ei liity tähän ollenkaan, mutta teet tosi hienoja keppareita, minäkin oon yhden tehnyt. :D
  Ja teen koirille kaulapantoja, voin sanoa että se vasta hankalaa onkin!
  Mutta onko sulla lemmikkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidät. :) Miulla on ollu melkein kymmenen vuoden ajan rottia, mutta tällä hetkellä ei oo. Saatan ottaa uusia taas jossain vaiheessa. Sit vanhemmillani on kaks koiraa. :)

   Poista
 25. Miten reagoisit, jos aamulla heräisit ja hiuksesi olisi pätkäisty 10cm pituisiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järkyttysin sydänjuuriani myöten, nää hiukset on niin suuri osa miun identiteettiä.

   Poista
 26. Onko ratsuponilla ja risteytysponilla sama kaava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pitkälti joo, riippuu vähän mikä risteytys on kyseessä.

   Poista
 27. moikka saila, että tuutko myymään keppihevosia seuraavaan keppihevoskisoihin??koska haluaisin kovasti sinulta keppihepan, ja voisin ostaa sulta sieltä hepan jos tuut sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän keppihevoskisoja nyt mahdat tarkottaa? Seuraaviin SM-kisoihin olis tarkotus tulla. :)

   Poista
 28. taisi olla helsingissä, en ole varma että onko ne hartwall areenalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SM-kisat? Ens keväänä Helsingissä Glorialla.

   Poista
 29. aijaa? en tiennyt kun kaikki sanoivat hartwall areenalla ne on ")

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)