3. lokakuuta 2015

Syystunnelmia

Nyt on muutto hoidettu, laukku pakattu matkaa varten ja viimeinkin hetkinen aikaa istahtaa koneen ääreen ennen nukkumaanmenoa.

Ulkoilutin Lappeenrannanreissullani kameraa sen verran, että kävin nappaamassa Fidelixistä (jolle muuten sain viimein aikaiseksi tehdä uudet silmät, kun vanhojen muoto oli häirinny miuta jo vuosikaudet) muutaman kuvan pellonlaidassa. Jätän teidät kuvien myötä näihin alkusyksyn tunnelmiin, kun karkaan itse sirkustelemaan Kanarian lempeään lämpöön ja säkenöivään aurinkoon. Ah että tätä reissua on kyllä ootettu! En välttämättä oo seuraavan viikon aikana järin hyvin tavotettavissa, mutta vastailen sähköposteihin taas normaalisti, kun palaan takaisin Suomeen. Adios amigos, ei kyllä tuu jääkaappimaata ikävä!


12 kommenttia:

 1. Aww... toi heppa on niin ihanaa<3 T: .R.O.A.R.

  VastaaPoista
 2. Moikka! Hyvää nimpparia Saila! Ps. Sun hepat on ihania<33

  VastaaPoista
 3. Oletko tehnyt tämän blogin bloggerilla? PS: Fidelix on hyper söpö <3

  VastaaPoista
 4. Hyvää nimipäivää!

  VastaaPoista
 5. Ähhh, arvasinkin että olin unohtanut eilen jotain... xD olin kyllä ympyröinyt kalenteriini nimpparisi, mutta ihan niin kuin muistaisin... Meillä on muuten peräkkäisinä päivinä nimipäivät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa hyvää nimipäivää siulle! ;)

   Poista
 6. Oih! Ihana Fidelix! Tuut kyllä kauhistumaan, kun palaat jääkaappimaahan! :D

  VastaaPoista
 7. Ihana Fidelix <333

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)