1. marraskuuta 2015

Vlog: Asiaa joulukalenterista


Jos video ei näy, klikkaa tästä.

33 kommenttia:

 1. Alat vaan kirjoittelemaan luukkuja nytten marraskuun aikana silloin kun ehdit,niin eiköhän siitä jonkuinmoinen tule :)

  VastaaPoista
 2. Mielestäni olisi parempi, että tänä vuonna et tekisi joulukalenteria, vaan annat itsellesi aikaa enemmän! Ei sillä, ettenkö tykkäisi luukuistasi, mutta olisi ehkä sinulle parempi aina kun sinulle jää aikaa, vaan levätä, eikä miettiä turhaan joulukalenterihässäkkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, oon nyt kallistunu siihen suuntaan että kalenteri tulee, mutta stressittä. :)

   Poista
 3. Olis kyl ihan sika kivaa jos tekisit :) Hmm.. Yhtee luukkuu ois iha hauska saada joku esim faktoja susta, tai jotai :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta, viime vuonna olikin samankaltainen luukku ja saatan tuon toteuttaa tänäkin vuonna. :)

   Poista
 4. Älä ystävä hyvä ota stressiä moisesta! Joulunaika on antamisen iloa, mut muista antaa ittelleskin vähän henkireikää. Ei täällä kukaan pelihousujaan revi, jos ei kalenteria tänä vuonna tulekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mieltälämmittävä kommentti, kiitos siitä! :)

   Poista
 5. Oletko harkinnut yhteiskalenteria kenenkään kanssa? Eihän se ihan sama asia ole, mutta puolet vähemmän työtä. : P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On käyny mielessä, mutta siinä on aina kauhee säätäminen sen toisen osapuolen kanssa.

   Poista
 6. Etkös sie oo aina piilotellut vanhat kalentisi? Entä jos julkaiset sieltä parhaita postauksia vaan, ei tarviis kun vaan julkasta vanhaa? :)

  BTW eka vlogi jonka katoin, oot ihan hirveen symppiksen olonen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne joo tallessa ja piilossa ja aika paljon pitää näihin vanhoihin luukkuihin tänä vuonna turvautua. :)

   Poista
 7. Hei älä stressaa:) älä tee joulukalenteria jos sulla on muuta hommaa. Nää on nii mahtavat sivut muutenkin, ettei kyllä pitäis kenelläkään olla mitään valittamista, jos ei tänävuonna joulukalenteria ole

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, katon nyt ehinkö väkertää ilman stressiä tuon kalenterin marraskuun aikana valmiiks ja jos en ni jääköön tältä vuodelta välistä. :)

   Poista
 8. Moikka :) kysyn nyt ihan muuta kuin jouluun liittyvää! ;) oletkos tulossa taas SM kisoihin? Jos olet niin myytkö heppoja? Tahtoisin tietää koska jos et ole tulossa tai jos tulet muttet myy heppoja niin sitten tiedän että ostanko kisoista hepan (jos ehdin paikalle ennen kun kaikki ostetaan) vai tilaanko tilarin?! Tilarissa on se kiva kun saa haluamansa mutta muuten taaskin haluaisin sinun tekemän! Teetkö sinä Saila niitä semmoisia "vapaat kädet" heppoja jos antaa tietyn rahasumman mikä on käytössä ja pyytää vaikka että kahdet suitset ja joku erikoiskangas? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tulossa SM-kisoihin myymään heppoja. :) Jos meininki on sama ku viime vuonna, ne tulee luultavasti menemään aika nopeasti. Kyllä mie periaatteessa teen myös vapaat kädet-heppoja, mutta toivoisin jonkinlaisia suuntaviivoja esim. värin suhteen.

   Poista
 9. Älä tee, josset ehi. Mut miust ois kiva jos laitasit ne viimevuoden luukut :-)

  VastaaPoista
 10. Millä laitat vuonohevosen harjan pystyyn?

  VastaaPoista
 11. Oot kyllä kärttynen,kun vanha mummo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan tässä kohta eläkeikä alkaa painaa ni sietää ollakki! :--DD

   Poista
 12. Mulla tuli tuossa alussa mieleen, että mitä jos lukijat tekisivät osan luukuista? Ei niin, että varailtaisiin ja pitäisi odotella niiden valmistumista, vaan ne jotka ovat ajoissa valmiita, pääsisivät kalenteriin :) ja blogiinkin voi saada kivan kalenterin vähän yksinkertaisemmin, jos ei sellaista kunnollista ehdi tehdä. Täällähän voi ajastaakin postaukset etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että halukkaita saattas olla niin paljon, että olis ikävää jos ihmiset näkis vaivaa mutteivät sitten saiskaan luukkuaan esille jos kaikille ei riittäiskään sitä omaa luukkua. :/ Tota blogipohjasta kalenteria mietin just viime vuonna mut taidan edelleen tehä kalenterin sivuille ku miulla on punanen joulukalenteripohja siellä valmiina ja aika monissa kuvissa joita tuun käyttämään on punaset reunahäivytykset menneiltä vuosilta. Oon jo tässä kaiken muun ohessa saanu 1/3 kalenterista valmiiks et ehkäpä se sieltä selviää joulukuuksi esille asti. :)

   Poista
 13. Semmonen vanhoista luukuista tehty kalenteri ois kiva. Tai voi uusiaki luukuja olla jos kerkeät. Ja sit mietin tällästä:
  Kun oot piilottanu Troija videot, ni voitko laittaa jouluaattona ne näkyviin? Jouluaatto käynnistyis iha sika hyvin, jos kuuelta aamulla vois kattoo Troija videoita! Ne on vaa nii ihanii ja pirteitä. Toivottavasti sulla on aikaa tehä joulukalenteri, koska iisantallin kalenteri on nii mukava. Ootan aina koulussa et millo pääsen kattoo luukun. Mutta älä ota tressiä. Jos et kerkee tehä joka päivä luukkuja, tee vaan välillä;)

  ~Toija-fani~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti häpeen niitä Troija-videoita ihan liikaa et kehtaisin laittaa niitä enää näkyville ees joulun kunniaks... :'D Mut kyllä mie luulen että se kalenteri on tulossa kaikesta huolimatta! :)

   Poista
 14. Hei Saila! :) Piti taas tulla kurkkaamaan, onko uusia postauksia tullut. Itselläni on nämä keppistelyt nyt valitettavasti jääneet, ei ole aikaa eikä oikeen kiinnostustakaan. Minuun iski aivan valtava inspiraatio, kun näin nämä viimeaikaiset pollesi ja varusteesi! Pakko sanoa, ettei sun kädentaitojasi voi kuin ihailla! <3 Minua ei haittaa vaikket joulukalenteria ehtisikään toteuttamaan. Olisihan se kiva perinnettä tietenkin jatkaa, mutta minkäs sille voi jos tunteja on vuorokaudessa liian vähän! :) Itsellänikin on nyt kiirettä pitänyt, tänään olisi aikaa ommellakkin jotain kun ei tarvitse opiskelemaan lähteä kuumeen takia! Joku sanoikin nasevasti "Joulunaika on antamisen iloa, mut muista antaa itsellesinkin vähän henkireikää..." ja olen aivan samaa mieltä! Hyvää marraskuuta sinulle! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippahei! :) Kiva kuulla, että näpertelyni inspiroivat! Toivotan pikaista paranemista ja ompelun iloa, jos jotain tekemään ryhdyt aikasi kuluksi! Ja tuo on tosiaan ihanasti sanottu. :D Oikein mukavaa marraskuuta myös sinne! :)

   Poista
 15. Älähän mitään stressiä ota, vaikka onhan toki kiva, jos perinne jatkuu, muttei sitä tarvitse tehdä, jos ei yksinkertaisesti ole aikaa! Vanhoista luukuista koottu kalenterikin on varmasti hyvä! Oletko koskaan harkinnut adventtikalenteria joulukalenterin sijaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adventtikalenterissa vois kyllä olla ideaa! :)

   Poista
 16. Ois kiva, jos tekisit ees jonkinmoisen joulukalenterin, mutta ihan miten itse jaksat. Eihän luukkujen mitään ihmeellisiä tarviis olla, välillä vaikka vaan ihan joku joulunen kuva tai vaikka esittely (ei mikään pitkä, ihan vaan pari lausetta) jostain vanhasta tai edelleen tallissa olevasta hepastasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta! Kyllä mie jotain yritän toteuttaa. :)

   Poista
 17. Olisiko mahdollista, että johonkin luukkuun tulisi ne viimevuoden kalenterin ratsastustuntiohjelmat? Parihan niitä oli ja silloin en tajunnut niitä kirjoittaa talteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukalenteriin voisi tulla sellainen luukku jossa esittelisit lempikepparisi jonka olet tehnyt.

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)