16. toukokuuta 2016

Muutoksia suunnitelmiin!

Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Kuten tossa videolla jo höpöttelin, sain ilokseni pääsykoekutsun ja tänään myös tiedon, että saan mennä ykskätisenä kokeilemaan. Tää tuli lievästi sanottuna puun takaa, luulin ettei miul ois tän käden takii mitään mahiksii mennä ees tsekkaamaan, mut niin sitä nyt vaan ollaan menossa! Mitään suuria toiveita en elättele ku en pysty ykskätisenä suorittamaan luultavasti puoliakaan vaadituista tehtävistä mutta todellaki käyn kokeilemassa siitä huolimatta, koska tää on se hetki, johon oon tähdänny koko vuoden!

Oon aivan rapakunnossa kaiken suhteen ku en oo pystyny kahteen kuukauteen tekemään mitään olkapään takia, joten nää kaks viikkoo ennen pääsykoetta on nyt pyhitettävä valmistautumiselle. Seuraavat paikat tilausjonoon arvotaankin siis nyt vasta kesäkuun alussa pääsykokeiden jälkeen. Pahoitteluni, mutta toivottavasti ymmärrätte asian tärkeyden.

Käsi alkaa olemaan ompelukunnossa, mut ei vieläkään kovin hyvässä käyttökunnossa, joten toivon pääseväni pian magneettikuvaan, jotta näkee, kuinka pahasti siellä on asiat vinksallaan. Palailen blogin ja tilausten pariin pääsykokeiden jälkeen. Tsemppiä viimosille kouluviikoille, tämä neiti lähtee tanssimaan nuoralla!

English: I got an invitation to the entrance examination of the circus school where I applied few months ago. My shoulder is still broken but I'm going to go and do what I can anyway. I'm going to prepare for the exams for the rest of this month so I'll not do any sewing for a while. I'll take the next commissions in the beginning of June.

25 kommenttia:

 1. Huimasti onnea, aivan uskomaton tilaisuus päästä opiskelemaan tuommoiseen paikkaan!
  Ja voi ei nuo hiirulaiset ovat suloisia, kun ne kiipeilevät noin! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan! :) En nyt elättele turhia toiveita opiskelupaikan saamisesta ku en pysty ykskätisenä tekemään juuti mitään, mut tietää sit ainaki, mitä on edessä ens vuonna ku hakee uudestaan jos nyt ei tärppää ja osaa valmistautuu oikeella tavalla. :D

   Poista
 2. Minä ja koiraseni Edi annamme jo nyt tsemppinuolaisut:) Onnea pääsykokeisiin!

  -Kultaa Tassuissa

  VastaaPoista
 3. Tsemppejä paljon! Treeniä vaan paljon, nii se menee tosi hyvin! Ja eihän sitä tiiä et jos ny lepuutat sitä, niin se käsihän saattas vaikka jo mennä siihen kuntoon että sitäkin voi käyttää :D Ää mä en kestä noit rottia ku ne on niin sulosia :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kudosten pitäs olla tähän mennessä jo parantuneet, eli kyllä siellä luultavasti jotain vakavampaa häikkää on ku se ei vieläkään kestä mitään vähääkään raskaampaa, mut sen näkee sitte. :) Wottaset hallitsevat söpöilyn taidon. :D

   Poista
 4. Millon teet sen sinä sanot minä teen haasteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun pystyn, nyt on pääsykokeet etusijalla.

   Poista
 5. onko sitten joulukalenteriin mahollista saaha troija videoita?
  odotan jo nyt kalenteria,koska se oli viimekski nii paras
  T. troija fani, joka on jo nyt joulufiiliksissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoo joulukalenterista vielä mitään. :D Troijavideoita tuskin on tulossa, miun mielikuvitus ei oikein enää riitä niihin.

   Poista
 6. Entä vanhoja?
  t. toinen troija-fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä usko, valitettavasti. Häpeen niitä ihan liikaa. :D

   Poista
 7. Paljon onnea pääsykokeisiin!

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea pääsykokeisiin!:)

  VastaaPoista
 9. Onnea pääsykokeisiin! :)

  VastaaPoista
 10. Saanko larissan 90€

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Larissa ei ole vielä virallisesti myynnissä, mutta siitä voi tarjota sähköpostiin.

   Poista
 11. Mikä on sun sähköposti oasote?

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)