29. heinäkuuta 2016

Viimeiset olkapääkuulumiset toivottavasti vähään aikaan!

Miun ois tehny mieli höpötellä teille videolla, mut sain jonku kurkkupöpön ja miult on lähössä ääni, joten ehkä tää on näin parempi. :'D

Eli nyt on käyty syynättävänä vielä jollain kunnon olkapääspesialistilla ja seki oli sitä mieltä, että leikkaus ei oo tässä tilanteessa oikee ratkasu. Miun syksyyn tulee nyt siis kuulumaan pirusti fysioterapiaa, että saatas olkapään liikeradat palautettuu normaaliks. Jos fysioterapian jälkeen näyttää siltä, että olkapää jää löysäks, leikkaushoitoa harkitaan uudelleen.

Tää on miulle sekä erittäin hyvä että erittäin huono uutinen. Erittäin hyvä siinä mielessä, että jos nyt todellaki selviän pelkällä fysioterapialla, monta ongelmaa ratkes just kertaheitolla ja säästän ihan sievoisen summan rahaa, kun ei tarviikaan mennäkään yksityiselle leikattavaks. Mutta jos olkapää ei kuntoudukaan toiveiden mukaan, leikkaus tulee tapahtumaan niin myöhään, että miun ens vuoden sirkushaut menee uudemman kerran sivu suun. Aika siis näyttää, kuinka tän käpälän kanssa lopulta käy. Mut toivotaan parasta!

Koska elämää käsi paketissa ei varmuudella ihan hetkeen oo tiedossa, voin ilokseni ilmoittaa, että tilausheppojen tekeminen jatkuu ihan normaalisti (tai ehkä jopa aiempaa suuremmalla volyymilla ku en oo palaamassa yliopistoon syksyllä). Seraavat otan jonoon heti kunhan saan edelliset alta pois, arvioisin seuraavan arvonnan sijoittuvan elokuun puoliväliin.

Tässä vielä satsi valmistuneita hepolaisia.

English: This is hopefully the last post about my shoulder for a while. Now it seems that a surgery isn't necessary, we'll try some physiotherapy first. Time will show if my shoulder needs to be operated. So sewing ponies will continue!  
18 kommenttia:

 1. Oi ihan erityisen ihana toi aasi! :D Nyt oot kyllä saanu vähän erikoisempia tilauksia vaihteeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Jep, viime tilaussatsissa oli pari normaalimuotista poikkeavaa otusta. :D

   Poista
 2. Vau, mitä heposia! Tuo aasimus on aivan hulvaton veijari, ja ensimmäinen hevonen on jotain sanoinkuvailettoman hienoa. Erikoisia hevosia on varmasti hauska toteuttaa, vaikka eivät ne varmastikaan helpoimmasta päästä ole. :)

  Hyvä että selviät ainakin toistaiseksi ilman leikkausta, ja toivottavasti sitä ei koskaan tarvitakaan. Tilausarvontaa innokkaasti odottelen, jos joku kerta onni suosisi minuakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :) Tämmösiä erikoisia otuksia on tosiaan ihan jännä toteuttaa, ne vaan ottaa sen oman aikansa. Toivotan onnea seuraavaan arvontaan! :)

   Poista
  2. Taas jotain uskomattoman ihania hepoja

   Poista
 3. Ja muuten sitten kun seuraava tilaus arvonta tulee niin varmana osallistun

  VastaaPoista
 4. Noi on sulosia kaikki! Ite eniten tykästyin aasiin ja ylimpään!

  VastaaPoista
 5. Ihania hevosia :) Aasi on suosikkini!

  VastaaPoista
 6. Tuo ensimmäinen on kyllä tosi hmmm...erikoisen näköinen mutta omalla tavallaan hyvin kaunis! :) ja toi aasi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sangen erikoinen oli myös malliheppa, jonka mukaan se on tehty. :D Kiitos! :)

   Poista
 7. Mä niin rakastuin tohon viimeiseen:-). Ja byääää ku äiti ei anna mun tilata tilaria:-( :'(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! :) Ehkä vielä joku päivä saat luvan!

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)