21. heinäkuuta 2017

Videokuulumiset ja tilauspaikka-arvonta // ARVONTA OHI


 Jos video ei näy, klikkaa tästä.


Arvonta ohi, tilauspaikan saaneille on lähetetty sähköpostia. Seuraavat tilaukset otan syyskuun alussa. :)

Kuten videolta käy ilmi, miun elämässä on nyt aika suuria muutoksia meneillään. Miun kamat lähtee tiistaina Helsingistä Turkuun ja mie ite meen perässä elokuun lopussa. Olen elokuun Lappeenrannassa ja otan sinne ommeltavaksi viitisen tilausta. Tässä arvonnassa tilauspaikan saaneiden hevoset valmistuvat vasta elokuun lopussa, kun menen itse Turkuun. Mietithän tarkasti, mitä tilaat, sillä tilaustaan ei voi muuttaa enää sen jälkeen, kun olen leikannut kankaat.

Voit osallistua elokuun tilausjonopaikan arvontaan kommentoimalla sähköpostiosoitteesi tämän postauksen alle (julkaisen kommentit, joten ilmoitathan, jos et halua osallistumistasi näkyviin alle esim. lahjatilaustapauksessa, tällöin otan osallistumisen talteen ainoastaan koneelleni). Mainitse myös, minkälaisen hevosen (ja varusteet) olet ajatellut tilata.

HUOM! Tutustuthan ennen osallistumista huolellisesti TILAUSSIVUUN JA MYYNTIEHTOIHIN! Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 23.7. klo. 12 asti, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja olen sähköpostitse yhteydessä jonopaikan saaneisiin.

Voit osallistua arvontaan, vaikka olisitkin jo tänä vuonna tilannut minulta hevosen.

Hyvää arpaonnea jokaiselle! :)

12 kommenttia:

 1. Osaatko kertoa miksi suurimman osan kuvistasi päälle ilmestyy jonkin sortin mainos? Sinun tekemät keppihevoset ovat tosi hienoja♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoastaan vanhoissa postauksissa pitäis olla tuo ongelma, niiden kuvat on linkitetty Photobucketista, jonka ilmaisversio ei enää tue suoralinkittämistä. :/
   Kiitos! :)

   Poista
 2. Sulla on maailman ihanimpia heppoja! Tui<3 Hali ja pusu kaikille hepoillesi:3

  VastaaPoista
 3. Sulla on niiiin IHANAT hepat <3 tuitui :3 Terkkuja mun heposelta! Sen nimi on Tuisku🐴

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, Tuiskulle terkut takasinpäin! :)

   Poista
 4. Ootko sie tehny koskaan mustangia? Ne on miun lemppari hevosrotu ja oon vähän aikaa sitten tehny yhen mustangitamman. Sen väritys on aika hassu kun en tiiä sitä mikä se on. Tietäisitkö sie? Sillä on luonnonvalkoinen harjas ja keskiharmaa turkki. Ois kiva saaha vastaus! Siun blogista saan ihan mielettömästi inspistä! Oon suunnitellu tekeväni oman blogin. Jos teen joskus niin ois kiva saaha siut lukijaks. Voit sitten kattoo sieltä mun sekovärista heppaani. XD Se on muuten se Tuisku jolta lähetin terkkuja sun hepoille. Sori tää on julma kommentti. Mut kiitos jos vastaat kysymykseeni! Ilmotan jos teen joskus oman blogin! Muista se! Jos teen sen niin se on sitte KHT Ruusukummun talli🌹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mie tainnu jokusen mustanginki aikanaan tehä. :) Heppasi väritys kuulostas jonkinlaiselta kimolta, niillä voi olla harmaa turkki ja vaalee harja. Toivottavasti saat joskus pistettyä blogin pystyyn! :D

   Poista
  2. Kiitos!<3

   Poista
 5. Sun blogin "ajankohtaista"palstalla oli jossain vaiheessa jotain sellasta että Amineh tulossa myyntiin instassa. Niin ootko sää oikeesti myyny Aminehin vai onko se vielä sulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amineh myytiin viime kesänä. :)

   Poista
  2. Okei. Amineh on niin ihana että oisin ostanu sen jos oisin löytäny tän sun blogin aikasemmin :)

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)