30. lokakuuta 2017

Joululahjatilauspaikkojen arvonta // ARVONTA OHI

Arvonta on suoritettu ja onnekkaimmille on lähetetty sähköpostia. Pahoittelut, etten pysty tekemään hevosia kaikille halukkaille. :/ Palailen tilarien pariin joulun jälkeen.

Otan loppuvuodelle vielä viisi tilausta, jotka valmistuvat niin, että ehtivät viimeistään jouluksi perille. Joulun alla on tulossa lisäksi muutama myyntihevonen ja olen myös harkinnut luopuvani vielä joistakin tallini asukkaista (Delta, Tempore ja ehkä Avalon). Myytävistä kuitenkin infoa vasta hieman myöhemmässä vaiheessa. 

(Saatan pystyä ottamaan näiden jälkeen aivan vuoden lopulle vielä joitakin tilauksia, mutta nämä eivät tule ehtimään jouluksi perille.)
Voit osallistua tilausjonopaikan arvontaan kommentoimalla sähköpostiosoitteesi tämän postauksen alle (julkaisen kommentit, joten ilmoitathan, jos et halua osallistumistasi näkyviin alle esim. lahjatilaustapauksessa, tällöin otan osallistumisen talteen ainoastaan koneelleni). Mainitse myös, minkälaisen hevosen (ja varusteet) olet ajatellut tilata.
HUOM! Tutustuthan ennen osallistumista huolellisesti TILAUSSIVUUN JA MYYNTIEHTOIHIN! Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 5.11. klo. 18 asti, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja olen sähköpostitse yhteydessä jonopaikan saaneisiin.
Voit osallistua arvontaan, vaikka olisitkin jo tänä vuonna tilannut minulta hevosen.
Hyvää arpaonnea jokaiselle! :)

1 kommentti:

  1. KHT Ruusukummun talli🌹30 lokakuuta, 2017

    Ois kiva tilata sulta heppa, mutta osaan itsekin tehdä hienoja heppoja , niin vähän turha ois tilata. Blogiasi kyllä luen!;)♡

    VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)