26. marraskuuta 2017

Tempore ja Delta jouluksi uuteen kotiin // Molemmat myyty

Jouluksi uuteen kotiin kaksi tallin pitkäaikaista asukkia, holsteinori Tempore ja risteytysponiruuna Delta. Kummallakaan ei ole lähtöhintaa, hepat myydään sopivan kodin/tarjouksen sattuessa kohdalle. Tarjota voi vapaamuotoisesti sähköpostiin: luna90 [at] gmail.com Tarjoamiseen on oltava huoltajan lupa! Tallin muut hevoset eivät ole kaupan.

Kumpikin hepoista lähetetään postissa täytettynä, ilman keppiä ja maksu hoidetaan laskulla tilille.
Tsekkaa lisätiedot hevosten sivuilta, kuvagallerioista ja kuvien alta.

DELTALLE ON LÖYTYNYT UUSI KOTI
Sivut: IST Delta Librae
Kuvagalleria: https://iisantalli.kuvat.fi/kuvat/Keppihevoset/IST+Delta+Librae/
Delta on neulottu vuonna 2004. Sen harja on avattua villalankaa. Silmät ja sieraimet ovat tekonahkaa ja ne on liimattu kiinni. Poni on hyvässä kunnossa ja saa mukaansa kuvissa näkyvät suitset ja punaisen riimun.

TEMPORELLE ON LÖTYTNYT UUSI KOTI
Sivut: Kep Mva Fn Extempore
Kuvagalleria: https://iisantalli.kuvat.fi/kuvat/Keppihevoset/Extempore/
Tempore on tehty kymmenisen vuotta takaperin ja on viettänyt suurimman osan elämästään koristeena. Se on toteutettu erittäin vanhalla kaavalla, tsekkaa kuvagalleriasta erityisesti rakennekuvat, pää on nätin muotoinen, mutta kaula on melko rimpula. Harjaa oriilla on kaksi riviä, joidenkin lankojen päässä on pieniä purkaumia, mutta muuten otus on hyvässä kunnossa. Mukaan tulee kuvagalleriasta löytyvät kankisuitset ja musta riimu.

2 kommenttia:

  1. Kiinnostais tietää että onpeletko aina kaikki sun hepat koneella vai käsin? Sori jos vastaus löytyy jo jostain koitin jo vähän kattella mutten äkkiseltään löytyäny. Ja sun tekemät kepparit on ihan sika upeita oikeesti! Osaispa itekki. :D

    VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)