7. tammikuuta 2018

Uusi vuosi, uudet kujeet

Mitä erinomaisinta alkavaa vuotta jokaiselle! Miun koko syksy ja loppuvuosi oli koulussa sellasta haipakkaa, että blogi-raasu on ollut aivan hunningolla. Instagramia oon sentään yrittäny pitää hengissä. Palasin koulun penkille, tai tarkemminottaen treenisaliin jo reippaana heti 2. päivä ja oon ihan intopiukeena kaikista tulevista proggiksista ja uuden oppimisesta. Suunnitteilla on mm. löysän nuoran numero keppihevosen kanssa meiän kevään kiertävään sirkusproduktioon.

Kepparipuolella tapahtu vuodenvaihteessa pari tilaustoimintaa koskevaa muutosta. Tilaushepat lähetetään nykyään automaattisesti täytteineen ja postikulut on laskettu mukaan hevosten hintaan. Kokeilen myös ottaa tilauksia vastaan ilman arvontaa ainakin tämän alkuvuoden ja jos pysyn saapuvien tilausten tahdissa mukana, jatkan tätä pidempäänkin.

Toinen muutos, joka ei sinänsä koske suomalaisia tilaajia on se, että IST:n alaisuudessa toimii nykyään myös Mimesis Hobbyhorses, joka on tilaussivusto ulkomaalaisille tilaajille. Sisältö on aika pitkälti sama kuin suomenkielisilläkin sivuilla, mutta englanniksi.

Siispä täyttä höyryä hymyssä suin kohti uusia haasteita! Toivon teille lukijoille iloa, onnea ja inspiraatiota vuoteen 2018!

English: Happy New Year everyone! I have finally translated my order webpages to English. Mimesis Hobbyhorses takes orders and ships custom made horses all over European Union. Unfortunately I am not able to take orders worldwide but EU countries are a good start. Welcome to explore Mimesis Hobbyhorses!

...Ja näin lopuksi uuden vuoden kunniaksi saatteeee... *rumpujen pärinää* ...tietysti vanhoja kuvia koska joku on melkein muistanu julkasta näitä täällä ajoissa. Muthei vähän väriä ja aurinkoa tähän harmaaseen maailmaan viime syksyltä (...oh dear miun pitää oikeesti ryhdistäytyä näiden julkasemisen kanssa)!


15 kommenttia:

 1. Aivan ihania keppareita tuossa lopussa! Hyvää työtä jälleen! :3 Hyvää alkavaa vuotta sullekki. :-D

  VastaaPoista
 2. Heiij! Pystyykös sulle laittaa jonnekin kuvan hepasta ja pystyisit kertomaan paljon tuon tilaus maksaisi sinulta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki, sähköpostiosoite löytyy tuosta blogin oikeasta laidasta ja hinnastoa voi myös tsekkailla osoitteesta http://iisantalli.net/tilarit.html :)

   Poista
  2. Niin ja puhelimella tuo infopalkki ei näemmä tietenkään näy, eli sähköposti vielä luna90 [at] gmail.com

   Poista
 3. Heippa Saila! Minulla olisi suokkiruuna vailla vanhempia, joten ajattelin kysyä, voisiko Puhina olla ruunan emä? Hevosen sivut löytyvät täältä: http://kepparielamaahopearuusussa.blogspot.fi/p/kamu.html

  - Chira (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kyllä tuo sopii, mie vaan tuskin koskaan saan aikaseks lisätä heppaa Puhinan sivuille että jos se ei haittaa. :D

   Poista
 4. Eipä se haittaa (:

  - Chira

  VastaaPoista
 5. KHT Ruusukumpu🌹19 tammikuuta, 2018

  Tosi söpösiä hepoja ja hyvää uutta vuotta sullekkin!:D Toi yks söpöliini näyttää vähä Puhinalta:3

  VastaaPoista
 6. Mitä kangasta toi kolmannen ja vikana hevosen runko on ku ei sitä näy kangasvalikoimassa vai onko se sitä vaaleanharmaata velboaa?

  VastaaPoista
 7. Eiku siis vikan hevosen

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)