28. tammikuuta 2013

Alkutervehdys

Ajattelin perustaa IST:lle oman blogin, jossa kaikki halukkaat pääsevät seuraamaan jonkin sortin behind the scenes-materiaaleja. Jo tähän heti alkuun ilmoitan, etten valitettavasti täälläkään ole jakamassa teko-ohjeita koskien keppihevosia tai niiden varusteita, mutta sen sijaan tänne tulee mahdollisesti kuvia tekeillä olevista hevosista ja varusteista. Laittelen myöskin kuvia tilareista sitä mukaa kun niitä valmistuu, ehkä myös uusista materiaalihankinnoista ja kaikesta muusta harrastukseen jollain tapaa liittyvästä.

Iisan tallillahan ei enää ole IRL-toimintaa lainkaan, sillä alan olla jo niin ikäloppu, etten ole enää vuosiin ratsastellut keppihevosilla. Mutta URL-puolen jutuista tulen tänne varmasti turinoimaan aina kun intoa riittää. Yritän päivitellä blogia tavallaan aktiivisemmin kuin sivuja, IST:n sivuille kun tulee vain viimeistellyt asiat, kuten valmiit hevoset. Tänne voin höpistä kaikenlaisista suunnitelmista koskien tallia ja hevoskantaa. Postausideoita otetaan myös ilomielin vastaan.

Blogin ulkoasu muuttuu järkevämmäksi sitten kun jaksan perehtyä asiaan ja keksin, minkälaista kuvitusta haluan otsikkoon. Tervetuloa lukijaksi ja seurailemaan, mitä tapahtuu IST:n sivujen ulkopuolella!

14 kommenttia:

 1. Hei jee perustit nyt sitten blogin. :) Heti ensimmäiseksi oli pakko tulla stalkkaamaan. :)
  Jos voisi toivoa jotain postauksia niin juuri kuvia varusteista, tilareista ja kaikesta muustakin olisi ilo katsella. :) Myös toivepostauksia voisi ehkäpä olla?

  VastaaPoista
 2. Toivomiasi kuvia on varmasti tulossa. :) Ja toiveita saa aina esittää. :D

  VastaaPoista
 3. Jee!
  Rupeen heti lukee innolla Ist:n blogia.
  Wild wind *Wili* on tuossa vieressä seuraamassa innolla!

  VastaaPoista
 4. Ootko jo sen ikänen et sul on lapsii jotka harrastais kepparei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sentään. :'D Oon 22 vuotta ja lapset on viimonen asia tässä maailmassa, joita elämääni tahon. :D

   Poista
 5. Hyvä postaus ja teet muuten IHANIA keppareita!♥♥♥

  VastaaPoista
 6. Heeh. Nyt oon kahlannu blogis läpi. Yeehaaw, ja nyt meen hakee (keppari)ardennerini laitsalta, montahan tuntia on siellä ollu :D

  VastaaPoista
 7. upee blogi oli pakko tulla kattoo sun eka postaus :)

  VastaaPoista
 8. uhhuh! oli iiiso urakka lukea blogi alusta loppuun! leipomaan pipareita ja tekemään joulukoristeita omaan kepparitalliin:) sitten vielä EHKÄ meen treenaamaan esteitä jollain mun keppareista Ehkä Chevalilla...


  Hyvää joulun odotusta ja iso halaus Troijalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teitä kaheleita jotka lueskelette koko blogin läpi, en ite jaksas kuuna päivänä. :D Mukavaa joulunodotusta sinnekin ja välitän halin Troijalle! :)

   Poista
 9. Aag! Vihdoin luettu joka ikinen postaus läpi..
  Puuh, tähän hommaan kuluikin vain kolmisen nelisen tuntia... Mutta nyt ulos hyppiin, ja yrittään tän vuoden enkkaa (120cm). Ja onnee 11v IST :D
  Välitä jokaselle heposelles hali täältä pikkukylästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kuka kaheli tätä blogii jaksaa kahlata alusta loppuun :'D Mutta toivottavasti ennätys menee rikki ja kiitoksia onnitteluista! ^^D

   Poista
  2. Mie just äskön luin kans Loppuun asti :) ja fidelixille hali kirjotinko oikein

   Poista
 10. Mäki oon tän blogin pari kertaa lukenu läpi xc

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)