29. tammikuuta 2013

Tilpehöörivarastojen esittelykierros

Kuten otsikosta ja edellisestä postauksesta voinee päätellä, oon hamsteri ja vilautan nyt miun materiaalivarastoja ku arvelen, että jotain ehkä saattaapi kiinnostaa. Suurin osa boksien sisällöstä on haalittu varusteita ajatellen.

Säilytän tilpehöörejä työkalupakissa ja lokerostoissa.
Suurin lokerikko, vai mikskän tota nyt pitäs kutsua, sisältää helmiä ja ties mitä pikkusälää varusteiden koristelua varten.
Pienemmistä vastaavista löytyy valmiiks leikattuja silmiä, sieraimia, sekalaisia suitsikoristeita, irtoglitteriä, avainrenkaita, kulkusia, ketjua, lukkoja ja solkia.
Työkalupakin pintakerroksessa säilytän sekalaista sälää ompelulangoista työvälineisiin ja rautalankaan. Kangassakset asustavat myös siellä. Laatikon sisällä on erittäin sekalainen seurakunta kepruihin liittyvää ja liittymätöntä rojua.
Työkalupakki on syöny mm. aikamoisen läjän erilaisia höyheniä.
Strasseista ei ainakaan hetkeen tuu pulaa...
Nauhoille on oma pussukkansa.
Kankaat, langat ja nahkat onki sit ihan oma lukunsa. Nämä kaikki materiaalit oon löytäny erinäisistä kangaskaupoista, kirpputoreilta, sekä askartelu- ja käsityöliikkeistä ympäri Suomen monen vuoden aikana, joten en valitettavasti voi vastata kysymykseen että mistä oon löytäny mitäki tiettyä ku ei oo muistikuvaa, mistä nämä kaikki on peräsin.

20 kommenttia:

 1. Voi Saila... XD Oikeesti mihin meinaat saada kaiken mahtuun ku muutat taas omaan kämppään ähähähä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule ihan samaa tässä juuri mietiskelin... XD Ehkä jemmaan ne tyynyn alle. Ainii paitsi miul on viel kakskyt metrii kankaita ja röykkiö lankojaki, daamn. Pitää vissii muuttaa kaksioon et saan yhen kokonaisen huoneen keprukrääsälleni.

   Poista
 2. Pakko kysyy, että mitä varten noi irtoripset on vai onko vaan eksyny uvaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :DD Ne asustelee tuolla boksissa muuten vaan, opinnäytetyönukkea varten joskus hankittu. Eli eivät liity keppihevosiin. :D

   Poista
 3. Mäkin kattelin noita irtoripsiä tuolla :D

  VastaaPoista
 4. Oijj. Voi kumpa mullaki ois tollee noita, aina mulla vaan pulaa kaikesta, varsinkin soljista

  VastaaPoista
 5. Keksin just irtoripsille käyttötarkotuksen: niitä voi laittaa keppareille ripsiks:D

  VastaaPoista
 6. Ihmeellisesti munkin silmäni iskeyty tonne irtoripsiin kuvassa.. ;[)

  keksin oman ratkasun tohon solkipulmaan, kun mulla ei ole sellaisia ikinä.. Mut tekijä salaisuus.. Eheh!! ',[))

  VastaaPoista
 7. Mist oot saanu noit solkii? oon ettiny kaikkialt enkä vaa löydä mistää noita :/ jostai kai luin että ostit jonkun solkipaikan tyhjäks noista ja niitä on sulla vieläkin vai valehtelenko mä? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan oikein oot lukenu, ostin sellasen pienen käsityöliikkeen kaikki jäljelläolevat soljet (n. 150 kpl) ja niistä on vielä jokunen jäljellä. :) En oo nyt solkia pahemmin missään kierrellessäni nähny, jostain käsityöliikkeistä saattaa löytää.

   Poista
  2. nappi-aitas

   Poista
 8. Mulla ei oo mitään noista vaa jtn kankaita ...

  VastaaPoista
 9. Ärsyttää, ku kävelymatkan päässä ois kauppa josta sais just kaikkee tollasta, eritoten solkia ja clipsejä joita tarviin uuden kepparin varusteisiin, mutta kuulin kaverilta (myös keppariharrastaja) että clipsit on jtn 2e/kpl... Että mistä mie nekin rahat vedän! Myin tosin just yhden hepon 15 eurolla, ehkä saan sillä jotain.. c:

  Sailaaa, paljonko ne puoltoista sataa solkea makso? Kysyn uteliaisuuttani vain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kaikki clipsit ja soljet tuntuu olevan ihan järkyttävän hintasia nykyään! Sain omat solkeni sillon kauan sitte törkeen halvalla, ne oli kappaleelta 35 snt ja ku ravasin yhtenään ostelemassa solkia sieltä ni sain sit sillä viimosella kerralla vielä paljousalennusta ku ostin kaupan tyhjäks soljista. :')

   Poista
 10. ääää:D Ihan niinku ois jonkun käsityö kaupan hyllyjä tutkinut :D Aivan ihanaia. Oisipa minullakin.. Mistä sinä nuita oikein saat ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon hamstrannu niitä jo monta vuotta ties mistä kirpputoreilta, käsityöliikkeistä ja askartelukaupoista. Osan oon myös saanu lahjotuksena äitiltä. :)

   Poista
 11. Tulipa mieleen kumpi kätinen olet? :)

  VastaaPoista
 12. Täälä Nivalassaki maksaa keskikokoset lukot 2 euroo. Aivan liian kalliita. Mää oon sulle vihree kateudesta;D

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)