6. helmikuuta 2013

Sailan kangasvarastot

 Nyt kun kankaiden makuun päästiin, niin vilautan heti perään miun kangasvarastot. Ensimmäisessä kuvassa on kaikki keppihevosia varten hommatut kankaat ja toisessa on sekalainen seurakunta kankaita, joita en syystä tai toisesta käytä keppihevosiin.

 
 Vasemmalla miun suurin aarre: velboaväriskaala, jota oon keräilly koko elämäni. Ne on jemmassa inspiraation varalle ja näinollen ne ei kuulu miun tilarikangasvalikoimiin. Miun on aina pakko ostaa velboaa, jos törmään sellaseen väriin, jota en vielä omista, se on miun lempikangasta. Keskellä fleecet. Heppaväreistä taitaa puuttua tällä hetkellä vaan tummanharmaa, joka ei taida olla nyt tällä sesongilla kangaskauppojen valikoimissa tai ei ainakaan oo sattunu silmiin. Oikeella tekoturkikset.

 
Tämä läjä sisältää kaikkea sekalaista. Kankaita, joista en niiden ominaisuuksien vuoksi tykkää tehä hevosia, kankaita, joista ei enää riitä kokonaiseen hevoseen ja kankaita, jotka on värinsä puolesta täysin sopimattomia hevosiin. Ne oottelee parissa muovipussissa, että keksin niille jotain käyttöä joskus ajallaan.

13 kommenttia:

 1. ah toi harmaa pörröfleece..ikuinen vihollinen ja en varmaan ikinä osta enää..:D ihana värinen toi päällimmäinen möntti tuota jotain velboaa tossa "eikäyttökasassa" ! ++ kivasti sullo velboaa..:D itellä kans jonkuverra mut käytän ne aika nopsaan ku seo nii kivaa :c

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Kerran oon pörröfleecestä hevosen tehny enkä kyllä yritä toiste. :D Tykkäisin just tosta velboasta kauheesti kuviointinsa puolesta mutku se toinen väri ton ruskeen seassa on vaaleenpunanen ni njääähhh. Vaik oon kyllä nähny tostaki kankaasta tehtyjä keppihevosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en ikinä löydä sitä mistään :/ .....et varmaan myy :D ite oon siit nähny paljo hevosia livenäkin :)

   Poista
  2. Ton pinkkiruskeen härdellin myymistä voisin melkeen harkitakki ku en siitä tuu koskaan ite hevosia tekemään. :D Sitä ei kyl oo hirveen paljon mut kyllä tuosta vielä yhen hevosen saa tehtyä. Pistä sähköpostia jos kiinnostuit. :) luna90 at gmail.com

   Poista
 3. Ite tykkään kankaana velboasta mut en löydä sitä siis mistään. Arhh!! Sulla on ihan kivasti kankaita ;D

  VastaaPoista
 4. Jos nyt vaan tiedät niin: Pystyykö SECCO-froteesta, NICCOLO-teddystä ja flanellista tekemään keppareita? En osaa nyt luokitella niitä, enkä muutenkaan ole mikään kangas mestari, mutta jos kertoisit niin ostaisin niitä. :) Voisin sitten askarrella keppareita....
  -AnnaV-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teddystä ainaki varmasti pystyy hyvin tekemään. Epäilisin, että froteestaki onnistuu, tosin jos se ei jousta yhtään ni voi olla hankalaa. Flanellista en välttämättä ite yrittäis koska siinä ei ole joustoa. :)

   Poista
 5. ihan sairaan ihanat pollet!!<333
  käyks kurkkaan mun ja mun kamun keppisblogi:http://lahteenm.blogspot.fi/
  lukiaksi toivotaan :D

  VastaaPoista
 6. Keksisin siitä kangaspinosta vaik mitä mis on punanen kangas! :D

  VastaaPoista
 7. Oletko kokeillut tehdä hevosta Pony Skin nimisestä kankaasta? Ite oon, ja ei oo kivaa ommeltavaa kun rispaantuu tosi helposti. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kokeillu, enkä varmaankaan tuu kokeilemaan, sillä kankaan tuntu ei hirmuisesti miellytä. :)

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)