26. elokuuta 2014

VAROITUS: INSTAGRAMISSA IISAN TALLIN FEIKKIPROFIILI

Instagramissa joku on tehnyt Iisan tallille feikkiprofiilin. 


 Kyseessä ei todellakaan ole minun tekemä tunnus, enkä edelleenkään omista ainuttakaan aparaattia, jolla voisin kyseiseen palveluun rekisteröityä, joten olisin erittäin kiitollinen, jos mahdollisimman moni ilmiantaisi kyseisen käyttäjän. Tällä hetkellä tilillä ei kuulemani mukaan ole kuvia, mutta jos sellaisia sinne ladataan, olisin myös erittäin kiitollinen, jos niihin kommentoitaisiin, että kyseessä on feikkitunnus ja kuvat ovat luvattomasti kopioituja. Kiitokset kaikille, jotka ilmoittivat minulle sähköpostitse ja blogin kommenteissa asiasta!

En kerta kaikkiaan voi käsittää, mikä saa ihmisen tekemään tollasta.

Korostaisin vielä, että en myy keppihevosia mitään muuta kautta kun tallin sivuilla ja blogissa. Kenelläkään ei myöskään ole lupaa käyttää ottamiani kuvia hevosten myymisessä. Jos siis näet jonkun esiintyvän minuna tai myyvän tallin sivuilla näkyviä asukkaita esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa tai Youtubessa, kyseessä on huijausyritys.

33 kommenttia:

 1. Nyt on toinenkin. @iisan_talli

  VastaaPoista
 2. Tää on kyllä todella lapsellista ja naurettavaa. Ihan kuin sana ei kiertäisi sun korviin ?:D olis hauska kuulla vielä motiivi, esim. Aikoo myydä jonkun hepan ja joku maksaa, mutta hevosta ei koskaan saa.

  VastaaPoista
 3. Minäkin näin tuon käyttäjän.... :|

  VastaaPoista
 4. Oi voi! Ihmisillä ei enää näköjään ole ollenkaan omaatuntoa eikä älyä! D:<
  Pitääpä heti painella ilmiantamaan!

  VastaaPoista
 5. Siellä on vielä toinenkin sun tallin kopioija nimellä iisan_talli... Siellä edellämainitussa iisantalli instagram tyypillä on myynnissä Hannibal... Tosi moni on kyllä onneks kertonu et se on huijari.

  VastaaPoista
 6. Tai oli ainakin eilen ku kävin kattomassa

  VastaaPoista
 7. Tällä feikkikäyttäjällä on puhitar profiilikuvanaan :(

  VastaaPoista
 8. Todella lapsellista tehä feikki käyttäjä! Ilmiannoi.

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Ihmiset ei osaa ite tehdä keppihevosia, joten heillä on pakottava tarve kopioida toisten kuvat.

  VastaaPoista
 11. Ei oo kivaa kun tehään feikkejä käyttäjii!

  VastaaPoista
 12. Ilmiannoin! Mikä ihmisiä oikein vaivaa?! Tietää kuitenkin että Iisan Talli on varmaan Suomen tunnetuin keppihevostalli, joten feikki profiilit tulee sinulle tietoon keinolla millä hyvänsä!

  VastaaPoista
 13. Hei! Itse löysin tämän ja siellä oli Hanniball koemyynnissä.KUKAAN ei uskonut koska tiedetään että et sinä KOEMYYNTIIN tunkisi.(vissiin). Ilmoitan että niitä on kaksi.Tekijä vissiin hylkäsi ja teki uuden.Liityin seuraamaan vain katsellakseni mitä huijari aikoo.Hänellä ei ole julkaisua siinä ja uusin hevosesi (se ´´suokin´´ näköinen) on profiili kuvana.Kukaan ei ole onneksi aisaan vielä uskonut.Ja tuskin uskookaan:)PS: toivottavasti sait selvää voin kertoa tarkemmin asian jos haluut:,D

  VastaaPoista
 14. Ihan älytöntä! Kuinka typerää! Liityin lukijaksi, tsemppiä!:)

  VastaaPoista
 15. Taasko näitä tulee? Vähän aikaa sitten oli tehty Kht Aphélle feikkikäyttis, jotkut ihan tosissaan usko että se on Joeyn ja oli ihan ihmeissään että "Mitä pahaa tää nyt on tehny?" kun kaikki siellä kommenteissa käski ilmiantamaan. Tyhmää…

  Ja sitten sellasta, että olisi tosi mukava, että kun tulee valmistuneista tilareista blogiin kuvia niin siinä lukisi hevosten rodut. Kun esimerkiksi mulla ei oo mitenkään laaja tää rotutietämys niin ois hirveen mukavaa tietää hepan rotu kun tulee sellanen "oiku tää on söpö"-tunne. :)

  VastaaPoista
 16. Kuinka typerää!!! Onko nyky-ajan ihmisillä enää edes järkeä?!

  VastaaPoista
 17. Tosi kurjaa tollanen>:(! Harmi etten voi ilmiantaa kun en oo itekkään instagramissa. Mutta tää sun blogi on kyllä huippukiva! Täältä saa aina inspiraatiota:)! Jatka samaan malliin Saila!:)
  P.S Myös hepat ovat todella kauniita, aidon näköisiä ja ihania:3!

  VastaaPoista
 18. no huh huh aika paksua .. ilmiannoin :) tsemppiä!

  VastaaPoista
 19. Ajatella ihmiset on jo noin säälittäviä et varastaa toisen "henkilölsyyden" ja myy vielä toisille sun hevosia!!! Ärsyttävää!

  VastaaPoista
 20. Voikukkaturpa31 elokuuta, 2014

  Jälleen uusi feikki tili...

  VastaaPoista
 21. Ärsyttävää tollanen! Mut kysyn nyt yhen kysymyksen mikä on pyöriny mun päässä: tuleeko iisa nimi iidasta ja sailasta? :D tulivaa mielee.

  VastaaPoista
 22. Nyt tuli uusi! @iisantalli_. Jossa on kuva Fidelixistä ja Puhinasta ja siinä lukee kaunis tammamme Pulina ja Kuvassa komeilee hevosemme Fidelix! Ilmiannoin molemmat kuvat ja käyttäjän.. En tajua miksi joku tekee näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tili on vissiin jo poistettu, kun ei näkynyt enää? Paljon kiitoksia!! :)

   Poista
 23. Minkä värinen tämän hevosen harja on?
  http://i.imgur.com/C25UVLm.jpg

  VastaaPoista
 24. No johan! Tää on kyllä hieno :3 Munkin pitäis edistää noita polleja mutta vähä on vaikeahkoa käsi murtuneena... syy tipuin torstaina, oon kyllä aika moine tohelo :D ! Mites sun niskas muute tuntuuko ne paremmilta :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! D: Paranemisia! Niska sahaa vähän eestaas, ajoittain on parempi ja sit ku erehdyn tekemään jotain ni se on taas huonompi. Jokseenkin rasittavaa. :D

   Poista
 25. Moikka!Oon kiinnostunu siitä että miten piirrät noitten keppareitten kaavan?Voitko tehä videon siitä kun piirrät sen? tai sitten voitko laittaa siitä kuvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti kaavani ovat aika tarkoin varjeltu salaisuus. >:

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)