24. joulukuuta 2014

Muutama sananen ja luukku tämän vuoden joulukalenterista

Postailen blogiin muutaman luukun joulukalenterista nyt kun tuo projekti on onnellisesti ohi tältä vuodelta. Näin saadaan tänne eloa loman ajaksi ja muutama juttu talteen myöhemminkin katsottavaksi, kun kalenteri on tosiaan nähtävissä ainoastaan tämän vuoden loppuun saakka.


Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Päätin aikanaan, että jos vielä joskus ratsastan keppihevosella, teen sen tyylillä. Tämä vaikutti miulle parhaiten sopivalta vaihtoehdolta esiintyä videolla kepparin kanssa, tavallinen ratsastelu ei meinaan innosta tipan tippaa, oon auttamattomasti liian vanha sellaseen. Ilman heppaa miun nuorallakävely on huomattavasti vakaampaa, kokeilin tällä videolla ensimmäistä kertaa kävellä kepparin kanssa. Vois ottaa ens vuoden projektiks kehittää tota keppihevosen kanssa nuoralla tasapainoilua, se oli nimittäin mukavan haastavaa.

Sitte samaan syssyyn vielä 23. luukun vlogi kalenterin tekemisestä.
Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Tää kalenterin toteuttaminen on kyllä masokistista hommaa, yheksänä vuotena koko joulukuu on ollu aikamoista stressaamista ja puuhaamista kalenterien parissa. Jouluaattona saa aina huokasta helpotuksesta ku kalenteri on valmis ja ajattelee että ei ikinä enää. Mutta aina sitä vaan tekee uuden kalenterin kävijöiden iloksi seuraavanakin vuonna. Kiitokset vielä kalenterin seuraajille, teidän positiivisten kommenttienne ansiosta tämä tuntuu vaivan arvoiselta! Olkoon IST:n perinteinen joulukalenteri siis joululahjani tallin kävijöille vielä tulevinakin vuosina. :)

16 kommenttia:

 1. Saila, voiko jo tammikuun ekana päivänä tilata hevosen. Milloin tilaussivut avataan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi tilata vielä tammikuun ekana päivänä, enkä tiiä millon tilaussivu jälleen aukeaa, joskus tammikuun aikana. Mie lomailen nyt. :)

   Poista
  2. Ok! Lomailehan oikein kunnolla ja nauti, niin jaksat sitten ahertaa hevosten ja opintojen parissa...:)

   Poista
 2. Mä tykkäsin tosi paljon tuosta kalenterista! En oo ennen seurannu sun joulukalenteria, ja tää oli eka vuosi, niin aattelin ettei ois mitää videoita tullut. Mut tuli, ja olin sillee "JES!" Mä aina menin sitten klo 0.01 kattomaan sen luukun :D. Onnistuit saila todella hyvin! Sit oli ihanaa nähdä vihdoin sun kasvot! Oot todella kaunis! Kiitos saila, tätä kalenteria oli ihana lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^ tätä samaa! :3 ♥

   Poista
  2. Hyvä että kalenteri oli mieluinen! :)

   Poista
 3. Hyvää lomaa Saila ja nauti siitä ! Ajattelin joskus kun arpatuuri osuu miehun tilata siulta arabi kärpäskimon mutta mietin kestääkö kärpäskimon väritys hyvin valkoisessa velboassa vai paremmin fleecessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin ehdottomasti! :) En oo koskaan tehny kärpäskimopilkkuja velboaan, että paha sanoa. Voisin veikata että aika samaa luokkaa on kestävyys.

   Poista
 4. Nauti lomasta Saila!;) ja pidä ihana loma, sitten jaksaa taas ahertaa:) ❤

  VastaaPoista
 5. Olet tosi taitava niin käsitöissä kuin tietokoneella tehtävissä jutuissa! (+ en järkyttynyt naamastasi, olet kaunis :)) Missä olet oppinut koodaamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en osaa koodata ku ihan vaan kaikista helpoimmat tekstin muotoiluun liittyvät peruskoodit, Varja on koodannu kalenterin ja IST:n sivut kokonaan. :)

   Poista
 6. Nauti ja paljonkin! Olet kyllä lomasi ansainnut (:

  VastaaPoista
 7. Olen huomannut meissä Saila aika paljon samaa...
  1. Meikkaaminen? Ei kiitos!
  2. No kepparit, tottakai!
  3. Hevoset on juu myös tosi tärkeitä...
  4. Waakastamme wottasia!
  5. Joo olemme siis todella ahkeria opiskelemaan...
  6. Sirkustelu on kivaa!
  7. Tykkäämään ostella kaikkea tilpehööriä!
  8. Juu mieluummin joku pikkuinen tuppukylä kuin suurkaupunki.
  Että tämmöistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu, muitakin sirkusharrastajia? :D

   Poista
  2. Ja lisäisin vielä edelliseen, että miullakin on sellanen Nokian vanha näppäinpuhelin, ja en muunlaista haluaisikaan! Se on kyllä maailman paras, on tippunu varmaan miljoona kertaa, mutta ei pienintäkään säröä ja vielä toimii

   Poista
 8. HAHAA! Vihdoin Saila ratsastaa 8)

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)