24. maaliskuuta 2015

Tampereen SM-kisat - infoa IST:n myyntipöydästä

Tästä hepolaisesta oliki jo pari kuvaa Instagramissa, joskin heppa oli niissä vielä keskeneräinen. Sai se lopulta harjan ja tähdenkin ja lopputuloksesta tuli mielestäni tosi kiva. Rodultaan tämä on budjonny ja mallina oli oikea heppa. Varusteissa oli järkyttävä homma, mutta niistä tuli ihan mukiinmenevät ja tykkään mielettömästi tosta tummanruskeesta nahasta, se sopii miusta hevosen väriin. Jotain tuontyyppistä riimua vois harkita Puhinallekin sit joskus kaukana tulevaisuudessa...

Ja sitten vielä vähän informaatiota, nimittäin Tampereen SM-kisoista! Alunperinhän miulla ei ollu mitään aikomusta lähteä sinne, kun myyntipöydistä ei ollu varmuutta ja muutenki miulla on taas miljoona tenttiä just siinä kisoja edeltävällä viikolla, mutta kuinkas kävikään... Myyntipöytämahdollisuus tarjoutui sittenkin ja onnistuin sellasen saamaan, joten ei tässä vissiin muu auta ku matkustaa huhtikuussa Tampereelle!

Jaan pöydän Kuran kanssa ja miun olis tarkotus ommella ainoastaan hevosia myytäväks. Sitä en osaa sanoo, että miten monta ehin tekemään ku tässä on käytännössä vaan puoltoista viikkoa ompeluaikaa sen pirun tenttiviikon takia, mutta ainakin jokunen polle on sinne tulossa. Heppoja ei voi varata etukäteen, enkä vielä tiiä tarkkoja hintoja. Kaikki hevoset tulee kuitenki olemaan erikoiskankaista ja jos vaan suinkin ehdin, näperrän niille myös suitset tai jotain muuta varustetta matkaan, joten mitään ihan halpoja ne ei tuu olemaan. Hinnoista saa osviittaa tallin kotisivuilta löytyvältä tilaussivulta.

Olen junalla liikenteessä, joten yhtään kepillistä otusta en ajatellu edes yrittää raahata mukana. Eli hepat myydään täytteineen, mutta ilman keppiä. Epäilen, että en ehdi tehdä muuta myytävää noiden hevosten lisäksi, mutta Kuran puolelta pöytää tulee varmastikin löytymään ainakin upeita varusteita.

Nähdään siis huhtikuussa Tampereella, ellen kuole stressiin sitä ennen!

Sattuskos kenenkään Helsingissä asuvan autossa muuten olemaan tilaa kahelle ihmiselle siinä lauantaina illansuussa kisojen jälkeen? Mie ja Kura oltas erittäin kiinnostuneita, jos jostain tarjoutus mahollisuus päästä autokyydillä kisoista takas Helsinkiin. Miulle voi vaikka laittaa sähköpostia, jos jonkun autossa on kahden pienen ihmisen mentävä kolonen. :)

51 kommenttia:

 1. Ihanaa et tuut tänäkin vuonna myymään :D .. Tosin, en varmaan sulta pysty mitään ostaa kun rahavarat luultavasti aika huonot.. Jos jaksat väsertää parit suitsetkin niin uskon että kiinnostuneita ostajia olisi vaikka kuinka :D..
  Jos sitten saat autokyydin, niin ottaisitko taas muutaman heppasi näytille :D. Puhina olisi kiva nähdä :)
  Ja hieno heppa noissa kuvissa, olet kyllä ihan älyttömän taitava ompelemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jo ostanu junalipun Tampereelle, eli oon menossa sinne päin junalla ja näinollen en nyt ainakaan näillänäkymin oo ottamassa maskottiheppoja mukaan. :)

   Poista
 2. Oi miten kiva heppa:3 <3
  Ja ihanat varusteet ah kuolin ihanuuteen!:o

  VastaaPoista
 3. Ihana hevonen ja hienot varusteet! Varsinkin riimu. Oot kyllä tosi taitava tekemään keppareita. Jos tekisit esim. Riimuja ja loimia hevosten lisäksi sinne SM- kisoihin, niin voisin kyllä ostaa jos pääsen paikalle!

  VastaaPoista
 4. Voi Ressuu 💟 Nimeksi sai niinkuin oikeastikkin oli niin Respekt *Ressu* Ratsastaessa ailahteleva niikuin oikeasti :) Ressusta on tullut miulle erittäin tärkeä :) Ja monet sitä ovat ihastelleet. Ja nuo varusteet on niin ihanat !:)

  Sitten oon tulossa Tampereelle niin tuun kyllä heti siun myyntipöydälle ! :D Jos sattus olee joku kiva heppa myynnissä niin voisin ostaakkin ;) Ja monelta ne myyntipöydät aukee ? Ja sitten onhan tulossa joku arabi :D

  Ja terveisii siulle ja siun hepoille Belleltä ja Ressulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasias tiiä monelta myyntipöydät aukee, ollaan kai joskus yheksän maissa messukeskuksella ni siinä menee oma aikansa et saadaan pöytä kuntoon. Ainaki yks arabi on tulossa. :) Terveiset sinnekin päin! :)

   Poista
 5. Jee kiva että tuut myymään :3

  VastaaPoista
 6. Tosi söpö! Kiitos todella paljon siitä minun hepasta, se on täydellinen!

  VastaaPoista
 7. Todellakiva että tulet myymään! Itse tulen kanssa myymään. :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on selkee sotasuunnitelma :D tuun kymmentä vajaa yheksäks messukeskukselle vartoon ovien aukeemista, juoksen niin nopsaan ku jaloistani pääsen keppikaakkialueelle, ja etin sut. Sit mä odotan ihan muina miehinä metrin päässä ja sillä sekunnilla kun vedät hevoset myyntipöydälle nappaan yhen summamutikas ja ostan sen!
  Näin mä hankin ist hevosen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sounds like a plan. Onnea yritykseen! :D

   Poista
  2. Sama täällä. Pitää vain saada revittyä ne kaikki rahat jostain...

   Poista
 9. Ihana hepo:3
  Sun tekemät hepat ja varusteet on vaan niin ihanii. Kauanko oot tehny keppareita? Ja myytkö varusteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alotin kepparit joskus vuonna 2002 tai 2003 et siitä asti. :) En valitettavasti myy varusteita muuten ku tilarien matkaan.

   Poista
 10. Paljonko hackamore suitset maksaa tilarilla?

  VastaaPoista
 11. Todella onnistunut hevonen, tunnistin heti budjonnyksi! Varusteet on myös upeat. :)
  Miksi muuten poistit vieraskirjan, ainakaan minä en nähnyt sitä enää sivuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten päivityslootassa lukee, Freebok lopetti toimintansa. En katsonut aiheelliseksi hankkia uutta vieraskirjaa muualta.

   Poista
 12. Tuli tässä vaan mieleen että tiesitkö että IST tarkoittaa saksaksi "on"?

  VastaaPoista
 13. Jumpe, olen Sm-kisoissa vaan yhdessä luokassa varasijoilla, että on kyllä pienet mahdollisuudet päästä...:( Mutta jos en pääse ni kinuan itteni messuille ja säntään siun luokse kamera tanassa kuvaamaan Puhinaa ( sillä tottakai siun pitää ottaa se mukaan Saila! ) Saa nähdä, onnistuuko... Ovatko hepat samaa hintaluokkaa kuin tilarit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omia heppoja ei näillä näkymin ole tulossa mukaan, sillä oon junalla liikenteessä, enkä pysty raahaamaan yhtään ylimäärästä. Ovat juu. :)

   Poista
 14. Saaks pyytää nimmareita? Haluun sulta nimmarin x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kai sitä pyytää, en vaan tajua tätä nimmaritouhua. :D

   Poista
  2. Saila olet kepparimaailman kuuluisuus... :D

   Poista
 15. Aloin just säästää......MUAHAHAHAA... Oot mun mielestä maailman paras keppareiden tekijä=3

  VastaaPoista
 16. Toinen kommentti tähän postaukseen, mutta kuvasi on kopioitu: http://m.tori.fi/vi/18115443.htm

  VastaaPoista
 17. Tuun sinne kisaan estemestaruuteen :D Saako sulta pyytää nimmaria? Voi että kun ottaisit jonkun heppasen mukaan, haluaisin nähä niitä livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tossa ylempänä oon jo vastannukki ni saapi pyytää. Mut omia heppoja en valitettavasti oo aatellu raahata mukaan ku oon junalla liikenteessä. >:

   Poista
 18. Oih saila, pakko sanoo että oot ihana <3 Sä teet niin iiiihania keppareitakin, mä niin haluisin sulta tilarin, mutta matkassa on yksi mutta..........

  Mulla ei oo rahaa :C

  VastaaPoista
 19. Tekisitkö tilauksesta ihan hevosillekin jotain barokkiriimuja?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä teen vain tilauskuvastossa olevia varusteita, barokkiriimut ja suitset ovat niin suuritöisiä, että niiden hinta saattaisi helposti kivuta samaan hintaluokkaan hevosten kanssa. :)

   Poista
 20. Omg ku ihana toi keppis!!! <3 <3 <3 Vitsi ku en pääse niihi kisoihi :'(

  VastaaPoista
 21. Tuuthan sunnuntainakin :D Koska kisaan silloin, ja olisi kiva ostaa jotain sinulta! Ja yritä tehdä mahd. paljon että minullekkin nyt riittäisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon valitettavasti myymässä vaan lauantaina, ei oo aikaa tehä myytävää niin paljon että riittäis molemmille päiville. >:

   Poista
  2. No voi höh :( Mutta, aina ei aika riitä...

   Poista
 22. Näyttelyriimuja ois tosi kiva ostaa niinkun ihan pelkälleen, jos sulla millään aikaa muutamalle riittäis! :D

  VastaaPoista
 23. Oliko tuo heppa tilari? Se on ihana näytin tota kuvaa äidille ja se kiljaisi " Ihana heppa"! Xd

  VastaaPoista
 24. Voitko laittaa sen sun instagramin linkin tänne bloginkin puolelle nii ois helpompi käyvä kyyläämässä mitä oot laittanu sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkki Instagramiin löytyy tallin etusivulta, sitä kautta kurkkiminen ei liene kovin aikaavievää. ;)

   Poista
 25. VOI VATUKKA OLISIT AIKASEMMIN KERTONU! D:
  Mie kerkesin jo varata tilaushepan noudettavaksi SM-kisoista :<
  T: Syö alushousunsa ja pissaa sänkyyn

  VastaaPoista
 26. Onko tuosta kankaasta mahdollista saada tilatia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti. :) Ainoastaan tilausvalikoiman kankaat ovat saatavilla tilaushevosiin.

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)