25. elokuuta 2015

Syyskuun tilausjonopaikkojen arvonta // ARVONTA OHI

ARVONTA ON OHI ELI TÄMÄN KUUN ARVONTAAN EI VOI ENÄÄ OSALLISTUA!
Onnekkaimmille on lähetetty sähköpostia. Seuraava arvonta järjestetään syyskuun puolivälissä.

Nyt olisi jälleen paikkoja jaossa tilausjonoon. Pystyn ottamaan 5-6 tilausta syyskuulle. Opintoni alkavat jälleen syyskuussa, joten hepat saattavat valmistua melko hitaalla aikataululla.

Voit osallistua syyskuun tilausjonopaikan arvontaan kommentoimalla sähköpostiosoitteesi tämän postauksen alle (julkaisen kommentit, joten ilmoitathan, jos et halua osallistumistasi näkyviin alle esim. lahjatilaustapauksessa, tällöin otan sen talteen ainoastaan koneelleni). Mainitse myös lyhyesti, minkälaisen setin olet ajatellut tilata, esim. hevonen, luksusmeksikolaiset ja perusriimu (tämän ei tarvitse olla vielä lopullinen päätös, kunhan vain saan osviittaa tulevan työn määrästä).

HUOM! Tutustuthan ennen osallistumista huolellisesti TILAUSSIVUUN JA MYYNTIEHTOIHIN! Osallistumisaikaa on tämän kuun loppuun, maanantaihin 31.8. klo. 17 asti, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja olen sähköpostitse yhteydessä jonopaikan saaneisiin.

Vain yksi hevonen ja vain yksi osallistuminen per tilaaja.

Tietoa loppuvuoden tilausjonopaikoista ja joululahjatilauksista

Otan joululahjatilaukset syyskuun puolivälin jälkeen, sillä minun pitää muuttaa lokakuussa loppuvuodeksi nykyisestä kämpästäni remonttia pakoon. En ota kangasvarastojani mukaan, sillä väliaikaisasuntoni on jo valmiiksi kalustettu, enkä voi roudata sinne juurikaan mitään ylimääräistä vaatteideni lisäksi, joten leikkaan ommeltavat hepat matkaan syyskuussa ja teen niitä uudessa kämpässäni opiskelukiireideni mukaan siinä tahdissa kun ehdin. Tähän loppuvuoden jonoon otan 15-20 heppaa ja ne ovat vuoden viimeiset tilaushevoset.

Lopuksi vielä jokunen kesällä valmistunut heppa.

23 kommenttia:

 1. Paljonko olisi ruskea samba hevonen ratsuharjalla

  VastaaPoista
 2. Siis täytyykö tähän laittaa oma sähköplstiosoite ja sittenkö on mukana arvonnassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja mieluusti parilla sanalla, että millaisen hevosen olis mahdollisesti tilaamassa.

   Poista
 3. Eli jos oikein ymmärsin, niin otat tämän arvonnan jälkeen vielä yhden ison satsin hevostilauksia ja sitten sen jälkeen et enää ota loppu vuodelle tilareita? :)

  VastaaPoista
 4. Jos tilarille tilais perusenkut ja martingaalin niin saisiko ohjien päähän soljen jotta ei aina tarvitse martingaalia ei siis irrotettavia vaan sinne päähän yks solki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on periaatteessa mahdollista, voin vaan kokemuksesta sanoa, että se solki on aika ärsyttävä siellä ohjien päässä. :)

   Poista
 5. Minkä takia papurikkokuviota ei voi saada esim ruskealle hepalle mustana?

  VastaaPoista
 6. Jos saisit tilaushepan tehtyä ja sille oisit jo tehnyt esim. Suitset ja riimun ja oisit laittanut kuvat ja se tilaaja pyytäis mukaan vaikka vielä toiset suitset, tekisitkö?

  VastaaPoista
 7. Onko mun koneessa joku vika vai miksi ratsastustintiohjeet ei näy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne löytyy nykyään blogin puolelta, tuolta ylhäältä ku klikkaa Poimintoja blogista ja sieltä kategoriasta Tulostettavaa. Suora linkki tässä: http://iisantalli.blogspot.fi/2014/08/ratsastustuntiohjelmia-keppareille.html :)

   Poista
 8. Mietin vain että jos sulta tilaa arabin, teetkö sille valmiiksi sen arabin niskaa/kaulaa korostavan "niskasiilin" vai pitääkö sitä pyytää erikseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää mainita erikseen, niin alotan harjan alempaa. Ihmiset ku yleensä haluu koko kaulan pituudelta harjan. :)

   Poista
 9. Paljonko 2riviä paksu pystyharja tosi lisähintaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaks riviä paksu pystyharja ei pysy pystyssä.

   Poista
 10. Olen nyt tekemässä tiliä suomen keppari foorumille. Onko se sivusto ihan turvallinen, ja tuleeko sieltä ylimäärästä sähköpostii? Näkeekö kaikki sitten mun sähköpostin osotteen? Kiitos jos vastaat. Kun vastaat, oon ehkä tehny jo tilin, mut haluaisin et vastaisit kummiski:)


  ~Helsky~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen pitäis ihan turvallinen olla, miulla ei ainakaan koskaan oo ollu mitään ongelmia sen suhteen. Ylimääräistä sähköpostia ei tule ja oman sähköpostiosotteen voi muistaakseni käyttäjäasetuksista määrittää piilotetuks muilta käyttäjiltä.

   Poista
  2. Kiitos! Mahtava paikka tuo skh-foorumi!! Onneks tein sinne tilin. Oli kyllä jo aikaki xD

   Poista
 11. Ihania hevosia! EtityErityi tuo kirjava:D joo tiedän, tää on vanha postaus;D ja sori ku oon lähettänyt tänään miljoona kommenttia näihin vanhoihin postauksiin;D;D

  VastaaPoista
 12. Hups! Piti lukea erityisesti tuo kirjava XD mun kirjoitustaito 5/5

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)