7. syyskuuta 2015

Jennyn ja Jolien kesäkisat 7.8.

Ulkona vihmoo vettä ja tuulee hyytävästi, huomaa kyllä et masentava syksy tekee tuloaan... Miulla on ollu jo pitkään rästissä yks postaus, joka sopii piristämään tätä ankean harmaata päivää ku nakutettu, nimittäin pienimuotoinen kisaraportti ihanan lämpimistä ja aurinkoisista Jennyn ja Jolien kesäkisoista elokuun alusta. Sää oli sillon kertakaikkisen fantastinen ja kisat olivat kaikin puolin mukavat ja onnistuneet.
Miut tosiaan houkuteltiin jälleen kisahumua ihmettelemään Jennyn ja Jolien toimesta. Olin ollut katsojana heidän mahtavissa kevätkisoissaan jo aiemmin tänä vuonna, joten menin oikein mielelläni tsekkaamaan myös nämä kesäkisat!
Kisojen ohjelmassa oli jälleen muutama koulu- ja esteratsastusluokka, sekä jo kevätkisoista tutuksi tullut laji, Working Equitation. Lisäbonuksena tytöt olivat järjestäneet myös meille ikälopuille veteraaneille suunnatun esteluokan, Herbertti Grand Prixin, jonka estekorkeus oli päätähuimaavat 20-30cm. Pitihän siihen nyt sit mennä viihdemielessä osallistumaan, nää veteraaniluokat kun on niin kertakaikkisen hilpeitä.

Ratsukseni lainasin Jennyn Herra Herberttiä. Koska luokan varustus oli vapaa, kaahattiin Herkku-ponin kanssa pää kolmantena jalkana rata läpi pelkällä kaulanarulla. Kaasu pohjaan ja kurvit suoriksi-taktiikka tuotti jälleen hedelmää ja napattiin luokasta pääpalkinto, eli jäätävän kokoinen, vaaleanpunainen ykkösruusuke. Rata oli kivasti suunniteltu ja ihanan pitkä, parilla suoralla pääs rallittamaan ihan kunnolla.
Kisat olivat jälleen hyvin järjestetyt, kisapaikka oli viehättävä ja rauhallinen, estekalusto viimeisen päälle huoliteltu ja WE-rata hauska ja monipuolinen.
Oli todella mukava päivä, suuret kiitokset Jennylle ja Jolielle jälleen vaivannäöstä, kiitos mukavalle ja kannustavalle kisaporukalle, sekä erikoiskiitos buffetinpitäjille erinomaisen herkullisista ja ravitsevista buffetin antimista! Voin lämpimästi suositella tämän kaksikon kisoja jatkossakin!

13 kommenttia:

 1. Moi! Voisiko Amineh tai joku muu sun arabeista olla emä tälle?
  http://khtchanterelle.weebly.com/frida.html

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä mahtavat kisat :)!

  VastaaPoista
 3. Hyvä postaus Saila ;)

  Oli jälleen ilo lukea tämä postaus. Tuli heti mieli mennä kisaamaan ja ratsastelemaan ,mutta ensin ois kiva parantua kuumeesta ja tehdä koulu projektit valmiiks Xd

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 5. Pikainen kysymys kun joululahja tilariarvonta päättyy niin milloin pitäisi maksaa tilaamansa hevonen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikon sisällä siitä, kun heppa on valmistunut. Pidempi maksuaika on tarvittaessa neuvoteltavissa.

   Poista
 6. vielä toinen kysymys :) jos saan paikan olisiko mitenkään mahdollista tehdä tilaukseni marraskuun puolella ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen heppoja siinä lokakuun puolestavälistä joulukuun alkuun, eli luultavasti suurin osa tulee valmistumaan marraskuussa. Joten on mahdollista. :)

   Poista
 7. Eli ilmoitanko tänne itseni arvontaan? Jos ei tänne niin minne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne blogiin sitten, kun arvontaosallistumispostaus tulee. Pistän sen varmaankin viikonloppuna ja osallistumisaikaa tulee olemaan noin viikko.

   Poista
 8. Saila on siirtynyt jo 10 cm. korkeempiin esteisiin. :D:D

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)