16. tammikuuta 2016

Vuodenaloitushärdelli

Ei menny Helsinkiin paluu ihan niinku Strömsössä. Tässä on ollu pieni tai oikeestaan aika suuriki asuntokriisi, siks on blogiki ollu taas vähän hunningolla. Eka viikko Helsingissä alko niinki mukavasti, että miuta odotteli +13 asteinen asunto, jäätävä remonttimeteli ja lappu ovessa, jossa ilmoitettiin remontin viivästyvän vielä edellisen puolentoista kuukauden lisäksi parilla viikolla. Työmiehet painaa duunia kellon ympäri seittemänä päivänä viikossa, kaikki rapun asuntojen ovet selkosen selällään, joten omasta rauhasta ei oo mitään toivoo ennen helmikuun puoliväliä. Tähän lisättynä vielä se ihastuttava naapuri, jonka takia en saa öisin nukuttua ni sain kertakaikkiaan tarpeekseni.

Alkuviikko meni metsästäessä ylimäärästä lämpöpatteria (joka oliki ihan oma operaationsa ku mokomat oli kaikista Helsingin liikkeistä loppu, jotku muutki vissiin ollu paleltumiskuoleman partaalla tässä kaupungissa...) ja sit ravasin epätoivon partaalla miljoonassa asuntonäytössä täytellen asuntohakemuksia sinne sun tänne. Sit käviki onneks niin hyvin, että sirkuskaverini, jonka kämpässä asuin pari kuukautta ennen joulua, on taas lähössä ulkomaille, joten pääsen muuttamaan maaliskuun alussa hänen asuntoonsa ainaki puoleks vuodeks. Pääsen siis viimein sellaseen paikkaan, jossa saan nukkua yöni rauhassa, hurraa!

Pari huoltomiehen käyntiä myöhemmin ja ylimääräsen sähköpatterin huudettua täysillä jokunen vuorokausi, sain myös ton nykyisen kämppäni lämpötilan viimein asuttaviin lukemiin. Huonompi homma vaan, että miun hermot ei kestä ton remontin kaaoksen ja metelin keskellä asumista, joten oon pakoillu päivisin millon missäki ja ens viikolla oon lähössä takas Lappeenrantaan ennenku pää sanoo lopullisesti poks. Oon tällä hetkellä aika väsyny. Tilaukset yritän kuitenki saada ajallaan valmiiksi, joskin seuraavien tilausten ottaminen saattaa viivästyä vähän koska en tiiä millon toi remontti on siinä vaiheessa et pystyn taas oleilemaan asunnossani ilman että pää hajoo.

Phuhhuh. Että sellanen tilanne täällä mut kyllä tästä selvitään, parempaa on tiedossa! Hiljasta saattaa olla blogin puolella muuttoon asti, mut eiköhän tänne nyt ainaki kuvia niistä tän kuun tilareista tupsahtele jossain vaiheessa.

Lopuksi vielä vähän seesteisempiä tunnelmia joululomalta, jaksoin kerranki ulkoiluttaa poneja ja kameraa.
28 kommenttia:

 1. Voih miten kauniita kuvia! Fidelix on kyllä varmasti paras kuvattava talvisin, ainakin omasta mielestäni, tosi harmonisia kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fidelix on kyl ehottomasti miun lempikuvattava talvisaikaan, se sopii värinsä puolesta niin hyvin taustoihin. :)

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia! Tuo kolmas on mun mielestä paras,mutta kaikki on kyllä tosi upeita.:) sä teet aina niin ihania postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Nää miun postaukset on kyl viime kuukausina ollu tällasii aika pikasii kuvienläiskimisii ja kuulumistenhöpötyksii ku on ollu niin kauheesti kaikkee muuta, mut eletään toivossa, että muuton jälkeen saisin tänne vähän jotain vaihtelevampaaki sisältöä. :D

   Poista
 3. Hyvä, että kaikki menee nyt hyvin asuinpaikan kanssa! :)

  Kuvat ovat todella nättejä, Fidelixin kuvat ovat todella kauniita!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Hyvä että uuteen asuntoon pääset, eihän tuommoista metakkaa kestäisi kukaan! Ja mä muuten tykkään tositosi paljon näistä peruskuukumis postauksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva jos nää kuulumishöpötykset on jollekin mieluisia. :D

   Poista
 5. Ihania kuvia! :) hrrr miten pärjäsit +13 asteisessa asunnossa :0 ite en ikinä pärjäis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En pärjännykkään, oli pakko mennä pikkusiskon luo pariks päiväks ku ei tollasessa lämpötilassa voinu asua.

   Poista
 6. Ihania kuvia!!<3 ja tsemppiä remontin keskellä olemiseen/asumiseen (voiks noin sanoo?:D), mut onneks pääset pois tuolta :)

  VastaaPoista
 7. Hyyi... +13 astetta, ku ei pärjää kunnolla edes +20... D: ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Mie viihdyn parhaiten ku kämpän sisälämpötila on 23 asteesta ylöspäin... :'D

   Poista
 8. Tosi kivoja kuvia! Varsinkin kolmas kuva fidelixistä♥ ja näit kuulumis postauksiakin on ihan kiva lueskella ajan vietteeksi!:)

  VastaaPoista
 9. letko koskaan käyttänyt lankaa nimeltä alize decofur? Mielestäni se muistuttaa paljon novitan tangoa. Sitä saa muunmuassa lankava.fistä ja joistain kaupoista

  VastaaPoista
 10. Onneks täällä Espoossa ei ole kylmyys sisälle asti yllättäny :) Tosin tietenkin täälläkin on vähän kylmempi, kuin normaalisti (21 astetta tällä hetkellä ja normaalisti yli 23 astetta..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks! :D Nyt onneks myös säät lauhtuu ni ehkä noi lämpötilatki pysyy järkevämmissä lukemissa niiden asunnoissa, joissa on kylmä.

   Poista
 11. Hey, I do not speak so good English but I understand well I just wanted to know if I could special order a hobbyhorse from you ?

  This is in Finnish it may not be so good , I hope you will understand anyway : D

  Tämä on suomeksi, myös , mutta se ei voi olla juuri niin kuin käytän Google Translate ,käännös internetissä , olen miettinyt, jos voisin tilataspesial l' kepphäst sinulta? Puhun ruotsia, joten olen kotoisin Ruotsista ...

  Kiitollinen vastauksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! I'm sorry but at the moment I take orders only in Finland. Some time in the future it might be possible to sell horses to other countries too. :)

   Poista
 12. Nuo kuvat ovat kyllä hurjan kauniita!

  VastaaPoista
 13. Otatko ens kuussa tai maaliskuussa tilareita :)? Mones päivä arvot tilaajat? Olisin kiinnostunut tilaamaan hevosen, ja noutamaan helsingin sm kisoista huhtikuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan kummassakin kuussa tilareita, mutta päivämääriä en vielä tiiä. Tilauspaikkojen arvontojen osallistumisaika on yleensä kuun vaihteessa tai alussa kiireistäni riippuen. Sivuille ja blogiin tulee infoa, kun asia alkaa olemaan ajankohtainen.

   Poista
 14. Miksi sun blogin blogiarkistosta ei voi kattoa kuukausittain viimevuoden postauksia? Olis kiva nähdä niitä alkuvuoden postauksia, koska en nää niitä nyt ollenkaan :(
  Tai kun painaa vuotta 2015, näkyy vain niitä loppuvuoden postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä miulla ainaki toimii tuo systeemi ihan niinku pitääki, painaa vuoden 2015 auki siitä nuolesta ennen vuosilukua ja se näyttää kuukausittain postaukset.

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)