3. huhtikuuta 2016

Hajotin olkapääni + SM-kisa-asiaa + maaliskuisia heppoja

Miulla on ollu tässä pieniä vastoinkäymisiä, hajotin olkapääni viikko sitte treeneissä ja sen seurauksena oikee käteni on ollu melko toimintakelvoton viikon verran. Eilen uskaltauduin palailemaan varovasti näpertelyn pariin. Kuun viimeisiin lukeutuvan tilaushepan varusteiden kasaaminen ei tuntunu kädessä pahalle, joten ehkä ens viikolla uskallan kokeilla jo vähän ompelua. Tän käsitapaturman ja ennakkotehtävien tekemisen vuoks en oo vielä ehtiny edistää SM-myyntiheppoja yhtään, enkä tämän vuoksi ehdi tekemään niin montaa hevosta myyntiin ku oon suunnitellu. Joku 10 kpl vois ehkä olla realistinen tavote, riippuen toki siitä, mitä tää käpälä kestää.

Aion nyt todellakin ottaa rauhallisesti ja edetä okapääni ehdoilla, koska en haluu rikkoo sitä enempää. Tällasiin vammoihin pitää suhtautuu vakavasti ja ne pitää kuntouttaa huolella, koska tuun tarviimaan kättäni vielä mahollisesti 60-70 vuotta ja haluun pystyä tekemään akrobatiaa ja muita raskaita fyysisiä suorituksia vielä vastaisuudessaki. Huono tuuri sinänsä, että miulta meni just oikee olkapää ku oon oikeekätinen, mut pitäähän sitä elämässä vähän haastetta olla! Nuorallakävelyn kannalta onni onnettomuudessa, sillä käytän nuoralla huomattavasti enemmän vasenta kättä ja selviin narun päällä ykskätisenäki. Eli käsipuolena mennään seuraavat pari kuukautta tai sen aikaa ku paraneminen kestää ja sen jälkeen taas täyttä höyryä eteen!

Sain eilen viimein ennakkotehtävät valmiiks ja kävin tänään postittamassa ne, joten nyt jään vaan jännityksellä oottelemaan, kolahtaako pääsykoekutsu postiluukusta lähempänä kesää ja jos kolahtaa, onks tää käsi siinä kunnossa et pystyn pääsykokeeseen osallistumaan. Mut jos ei tänä vuonna tärppää ni ens vuonna uus yritys!

Ennakkotehtävien valmistumisen myötä pääsen nyt tosiaan viimein kohdistamaan ajatukset SM-kisoihin ja niiden myytävien poniotusten valmistamiseen. Tuun tekemään suuritöisiä heppoja luksusvarusteilla, eli hintaa niillä tulee myös olemaan, tarkkaan en vielä tiiä kuinka paljon mut enemmän ku viimevuotisilla hevosilla. Hinnat tulee mahdollisesti pyörimään 150-200e tienoilla. Sitäkään en oo vielä ehtiny miettiä, että miten tuon myynnin hoidan, ainakin osa tulee olemaan (mahdollisesti arvonna kautta) varattavissa etukäteen, mut epäilen että hinnat karsii halukkaita ostajia jo aika paljon. Instagramiin ja blogiin alkaa tipahdella kuvia sitä mukaa kun saan hevosia valmiiksi ja katellaan sitte lähempänä, miten nuo myyntiasiat hoituu.

Loppuun vielä kuvia maaliskuussa valmistuneista tilareista.

English: Sorry, forgot the translation! I'll try to add it a little bit later.


53 kommenttia:

  1. Toivottavasti kätesi paranee pian! Kiva postaus ja söpöjä heppoja :)

    VastaaPoista
  2. Maksaako myyntiarvonta, jos sellainen on tulossa? Tässä on nimittäin yksi itseselvä ostaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvontaan osallistuminen ei maksa mitään, ainoastaan itse hevonen maksaa. :)

      Poista
    2. No, tylsää! En saanut sitten minäkään kuitenkaan ostaa. :(

      Poista
  3. Jälleen kerran upeaa työtä Saila!:) tuo eka keppari on suosikkini!<3
    Ja tsemppiä sulle ja sun olkapäälle!:)

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti kätesi paranee pian ♥

    VastaaPoista
  5. Minkä rotuinen/minkä rodun kaavalla oot tehnyt tuon toisen, ruunikon hepan? Valloittava otus!

    VastaaPoista
  6. Maksatko muuten näistä tilauksista veroja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maksan, miulla on y-tunnus, eli teen tätä ihan virallisesti työkseni ja maksan jokaisesta ansaitsemastani eurosta veroa.

      Poista
  7. Ah, harmi nyt tuota olkapäätä... Haha, hullu ajatus (eikä ole kuin minimaalinen mahdollisuus toteuttaa), mutta olen mielelläni apurina ompelussea :')

    Ja huh, noiden hinnat! :o Mutta aivan varmasti menenvät, niin kamalan suloisia kuin ovatkin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos tarjouksesta, mut miun pitää ommella heppani itse. :)

      Poista
  8. Ihania heppoja taas kerran, ja paranemisia sun olkapäälle! Osaatko yhtään sanoa, millä kaavalla oot tehnyt tuon tilaussivujen kangasvalikoimassa oranssin samban kohdalla olevan kepparin? Se on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! :) En valitettavasti yhtään muista, mitä kaavaa siihen oon käyttäny. >:

      Poista
  9. Tosi kivan näköinen tuo eka poni! Pieni kysymys siihen liittyen, kuinka pitkä harja hänellä on?! �� Ihan mahtavia luomuksia , toivon et saan napattua matkaani ainakin yhden noista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 40 cm on otuksen harjalla mittaa. :) Näähän oli siis vielä tilausheppoja, myyntiheppojen valmistusta alottelen vasta.

      Poista
  10. Paranemisia kädelle vaan! Öäh, järkyttävän hienoja hepolaisia!!

    VastaaPoista
  11. Voi ei, paranemisia olkapäälle! Ihania heppoja taas kerran :)

    VastaaPoista
  12. Voi eikä! Paranemisia olkapäälle! Ihania heppoja :)

    VastaaPoista
  13. Ihania heppoja! Ja miten se sun olkapää meni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se meni rengastrapetsilla, roikuin käsien varassa renkaan yläreunassa ja oli tarkotus vetästä jalat ylös nii et oisin siirtyny roikkumaan jaloistani mut siinä kävi jotain mystistä ja olkapää käänty ikävästi muttei onneks sentään käyny kokonaan poissa paikaltaan. Onneks tilanne on menossa koko ajan parempaan suuntaan, pystyn jo käyttää kättäni melko normaalisti arjen askareissa ku vaan varon etten tee kiertoliikkeitä tai kannattale mitään liian painavaa.

      Poista
  14. Hei. Upeita heppoja ja harmi se sun kätes. Paranemisia. Saisinko muuten neuvon, että mistä saan parhaiten Velboaa, mieluiten netistä ja toivon mukaan n. Viikossa viiva puolessatoistasillä olen ihan hukassa. ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä tiiä mistä sais nopeesti, kannattanee googlettaa jotain nettikauppoja, jossei mistään Eurokankaan palaosastolta löydy.

      Poista
  15. Mistä ostat soljet sun suitsiin jne? Ja onko nahka jota käytät niin aitoa, mistä hankit sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://iisantalli.blogspot.fi/2014/04/kankaat-ja-tilpehoorit-mista-niita.html
      Tsekkaas tuo. Käytän aitoa nahkaa.

      Poista
  16. Paranemisia ja oi että ku ihkui heppoj, taas :-D

    VastaaPoista
  17. Mistä sait tuon meksikolaisten suitsien pehmusteen?

    VastaaPoista
  18. Aivan mahtavan hienoja hevosia taas kerran ! :)

    Paljon paranemisia ja tsemppejä siun kädelle ,ja myös siulle itselle .

    Mitäs sitten jos esim jonkun hevosen hinta sm tai arvonnassa karsii ostajia todella paljon nii olisiko silloin varaus mahdollisuuta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! :) Oon nyt aatellu niin, että ainaki osa olis tulossa ennakkovaraukseen tarjousten perusteella. En oo vielä tarkkaan ehtiny miettii, miten tän toteutan mut lähipäivinä pitäs tulla infoo! :)

      Poista
  19. Kattelin täs et IST instagram sivuilla olit luvannut että ensivuoden (eli 2016) SM-kisoissa olisi sulla myytävänä ainakin tuplamäärä enemmän heppoja kuin 2015. :) Toteutetaanko tämä? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten tässä postauksessa lukee, olkapääni ja ennakkotehtävien takia en pysty tekemään niin montaa hevosta, mitä olin suunnitellut.

      Poista
    2. En todellakaan tarkoittanut mitään pahaa!

      Poista
    3. En näin olettanutkaan. :)

      Poista
  20. Voi ei olkapääsi:'(
    Löysin blogisi vasta tässä lähi aikoina aivan ihania hevosia siulla!
    T. Isla, Kht Yötön Yö

    VastaaPoista
  21. Tuo lohikäärme-merkkinnen heppa on kyllä upea!

    VastaaPoista
  22. Milloin otat taas tilauksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus SM-kisojen jälkeen, ehkä toukokuussa. Pitää kattoo missä kunnossa miun olkapää on sillon, se on nyt ollu taas vähän kipee, enkä oo kauheesti uskaltanu ommella.

      Poista
  23. Ihanaisia rottia:) Onnea käden ja rottien kanssa:) Mikä on muuten tagi??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En mie osaa selittää tota tagia, ne on niitä #-alkusia juttuja, joiden jälkeen tulee sana. Tagien avulla kuvat löytää helpommin esim. Instagramista.

      Poista
  24. Ihania rottasia:) Ihan sydän suli,,,Onnea rottien ja käden kanssa,harmi että se taas temppuilee,,Sopisiko tagiksi rottakaksikko?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rottariiviöt kiittävät. :) Tagiksi tais tulla #sailanwottaotukset :D

      Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)