1. tammikuuta 2017

Tulossa myyntiin Instagramissa


Hevonen on myyty!

Kuvan palomino hevonen on tulossa myyntiin Instagramissa huutokaupalla. Huutokauppa alkaa maanantaina 2.1. klo. 18 ja päättyy klo. 19:n jälkeen, kun viimeisestä tarjouksesta on kulunut viisi minuuttia. Hevosen lähtöhinta on 170€, hintaan sisältyy postitus täytteillä, ilman keppiä. Jos hevosesta ei tule tarjouksia, jää se sivuille myyntiin. Mukaan ei tule varusteita, mutta hevoselle on halutessaan mahdollista tilata erikseen esimerkiksi suitset, joiden hinta ei sisälly hevosesta tarjottuun summaan.

Myyntiehdot:
-Tarjoamiseen on ehdottomasti oltava lupa huoltajalta!
-Tarjous on sitova, sitä ei voi perua.
-Maksu tilisiirrolla viikon sisällä.

Hevonen on valmistettu velboasta ja sen harja on muovikuitua. Harja takkuuntuu herkästi, joten sitä kannattaa pitää kiinni vauhdikkaammassa menossa. Harja kestää käsittelyä suoristusraudalla maltillisella lämpötilalla.

English: The palomino is coming for sale tomorrow, 2.1. at 18:00 in Instagram. The auction ends after 19:00 when five minutes have gone after the last bid. The starting prize is 170€ and the horse is shipped with fillings but without the stick. Tack is not included.

The auction is open to everyone who live in the area of European Union.

Terms and conditions:
-You must have a permission from your parents to place a bid.
-If you make a bid, you can not cancel it afterwords.
-Payment by bank transfer during one week.

The horse is made of velboa fabric and the mane is basically plastic. The mane messes up easily so I recommend to have it on a braid during riding.

19 kommenttia:

 1. Tuutko kepihevosten sm kisoihin ? Ja saitko myynti pöydän jos tuut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tulossa ja tuun Kht Avenuen myyntipöydälle avustajaks. Siitä voi käydä lunastamassa miulta tilatut hevoset, en tee myyntiin muuta kun tilareita. :)

   Poista
 2. Minkä rodun kaavalla tämä on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en kyllä valitettavasti muista, siitä on sen verran aikaa ku leikkasin kankaat.

   Poista
 3. Ihana harmi kun ei ole minulla ig:tä eikä rahaa🙁🙁😔😔

  VastaaPoista
 4. Anteeksi jos olet vielä lomalla niin häiritsemisestä, mutta haluasin tietää mitä maksaisi rautias liinaharjallinen eestin heppa millä olisi piirto ja tummenoksia minulla olisi siihen malli kuva jos tilaan.

  VastaaPoista
 5. Jee saatan päästä sinne sm kisoihin😀😃
  Saatan vihdoin nähdä sit saila☺😊😄

  VastaaPoista
 6. Haluisin sulta tilata tänä vuonna heposee jossain vaihees mut sit kun kuulin et arvot niin aloin heti miettii et en voita ikinä arvontaa😔😔😔

  VastaaPoista
 7. Semmonen kysymys että mitä materiaalia nuo Rimin kuolaimet on? En halua mitenkään matkia, mutta rupesin vaan miettimään, kun olit jonkun vanhemman postaukset kommenteissa sanonut että olet tehnyt ne itse. Ihania nuo sinun hepat ja varusteet:)

  VastaaPoista
 8. Kuulin että olet nostanut hintoja että hepan hinta on 110€😭😭😭😢😢

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein vuoden lopussa kartoitusta käyttämistäni työtunneista ja hinnastoa on päivitetty paremmin työntunteja vastaavaksi.

   Poista
 9. Voisitko kertoa, miten teit blogiisi bannerin? Kiitos jos vastaat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein sen kuvankäsittelyohjelmalla (Adobe Photoshop Elements, maksullinen ohjelma) ja latasin Bloggeriin. :)

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)