13. tammikuuta 2017

Tilauksia joulun alta

Näitä ponskuja on kerääntyny julkasua odottamaan melkonen joukko! Mut toisaalta ihan hyvä että on varastossa kuvia mitä postailla niiden parin kuukauden ajan ku seikkailen maailmalla. Mie tosiaan jätän tän kurjan, kylmän, pimeän maailmankolkan sunnuntaina ja lentää liihottelen talvea pakoon Kanarian lempeään aurinkoon. Vaikee ees käsittää, että ylihuomisesta eteenpäin ei tarvii pukee päälle kolmee vaatekerrosta, jos mielii lähteä parinsadan metrin päähän kauppaan ja päivänvalosta saa nauttia 12 ruhtinaallista tuntia vuorokaudessa! Oon haaveillu kutakuinki koko elämäni että pääsisin pois Suomesta ja nyt tää haave viimein toteutuu, oon aivan innoissani siitä et pääsen asumaan pariks kuukaudeks inhimilliseen ilmastoon, jossa saan vielä kaiken huipuks tehä mahtavien tyyppien kanssa sirkusta niin paljon ku sielu sietää.

Töitä eli keppihevosia oon viimoset kolme kuukautta ennen tätä matkaa tehny ihan hulluna, tuplasti verrattuna edeltävään vuoteen, enkä pitäny ees joluna taukoa, joten nyt on kyllä loma ansaittu ja paikallaan. Instagramissa tulee kuvapuolella olemaan melko hiljaista. Julkaisen sinne vain omien heppojeni kuvia matkan aikana kun tilausheppakuvat alkaa aika pitkälti olemaan lopussa. Instastorysta voi kuitenkin seurailla miun seikkailuja, jos haluaa ripauksen sirkusta ja auringonpaistetta tänne ankean talven keskelle.

Seuraavaa postausta kirjottelenki jo luultavasti onnellisesti sinisen taivaan alla kaukana etelässä. Nauttikaa te olostanne, jotka tykkäätte talvesta ja hurjasti tsemppiä teille, jotka rakastaa palelemista ja loskassa loiskuttelua yhtä paljon ku minä!

Adios masentava jääkaappimaa, ei tuu vähimmässäkään määrin ikävä!

26 kommenttia:

 1. Haha, vaikka oonkin talvi-ihminen henkeen ja vereen, alkaa pikkasen tuntumaan siltä että etelänmatka alkais olla paikallaan! :D Hyvää matkaa sulle, pidähän hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, tää vuodenaika vaatii kyllä veronsa, etenki ku Suomen talvi on niin epämääränen. Koskaan ei tiiä paleltuuko kuoliaaks vai saako tarpoo räntäsateessa mustan maan ympäröimänä. Mutta paljon kiitoksia, ehdottomasti pidän! :)

   Poista
 2. Ihanaa lomaa sulle toivottavasti nautit lämmöstä siellä ja ihania heppoja toi valkonen on mun kaverin heppa:3 Ihania heppoja muutenkin!

  VastaaPoista
 3. Mäkin haluisin etelään mut on koulu :( hyvää matkaa Saila 😁

  VastaaPoista
 4. Hienoa työtä taas saila!
  Nuo hevoset ovat aivan ihania

  VastaaPoista
 5. Ihania heppoja! Oot tosi taitava!❤️ Ja hyvää lomaa sulle!

  VastaaPoista
 6. ootko tehnyt ikinä friisiläistä keppihevosta? ois varmasti upee näky ku osaat tehdä noin hyvin ja näyttää jopa nopeesti katottuna ihan oikeilta hevosilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mie jokusen tehny. :) Kiitos kaunis! :)

   Poista
 7. Ihania! Ootko muuten käyny kattoo jo eurokankaan uuden verkkokaupan, tosin sieltä ei vielä voi mitään tilata. Mutta siellä on ihanat valikoimat VELDOA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä oo, pitääki käyä kurkistamassa! :)

   Poista
 8. Noi kepparit on vaan niin ihanania😘Muuten mitä lankaa käytät noissa joittenkin keppareitten harjoissa kun näyttää niin aidolta harjalta?mulla on tässä työn alla yks puoliverinen niin ois kiva tietää minkä tyyppistä lankaa sä oot käyttänyt.😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kaks ylintä on 7 veljestä-villalankaa ja kaks alinta mohairia. :)

   Poista
 9. Ok kiitos paljon😘

  VastaaPoista
 10. Mun ponista ei koskaan tullukaan kuvaa mihinkään julkisesti 2015? Ruskea ratsuponitamma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti julkaise kaikista kuvia.

   Poista
 11. Tuutko SM:meihin myymään mitään varusteita yksittäisenä? Ja julkasetko Inspiraatiotilauksien hepoista kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen ainoastaan tilausheppoja SM:eihin, en siis mitään myytävää. :) Juu, julkasen kyllä jossain vaiheessa! :)

   Poista
 12. Pidä hauskaa lomalla ja hevoset ovat todella hienoja! :)

  VastaaPoista
 13. Vastaukset
  1. Eivät ole, käytännössä kaikki blogissa näkyvät kuvat ovat tilaushevosia. :)

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)