4. helmikuuta 2017

My Day - Arkea Kanarialla

Heippahei! Paratiisisaarella aika on kulunu siivillä ja kaikki on ihanaa, oon aivan äärettömän onnellinen. Tää valon määrä, lämpö ja täydellinen irtiotto Suomesta oon tehny henkisesti ihan mielettömän hyvää. Täällä oon saanu ihan oikeesti aikaa itelleni ensimmäistä kertaa vuosiin, eikä oo pahemmin koneen ääressä tullu istuskeltua ku on niin paljon mielekkäämpääki tekemistä ja upeat ilmat ulkona oleiluun.

Oon siis Kanarialla maaliskuun puoliväliin saakka treenaamassa sirkusta, kuten täällä ja Instagramissa ennen matkaa kerroinkin. Kuvasin teille muutamat pätkät ihan tavallisesta arkipäivästä, tällasta elämää täällä viettelen. Video ei liity millään tavalla keppareihin ku oon täällä sirkustelemassa, mutta monet on ollu kiinnostuneita siitä, mitä reissussa puuhailen. Videon rajaus on erittäin mielenkiintonen ku se on editoitu jollain aivan ikivanhalla MovieMakerilla, joka heitti sen tollaseks mut koittakaa kestää. :D

Tsemppiä ja auringonsäteitä jääkaappimaahan, mie jatkan tanssimista nuoralla palmujen katveessa.

12 kommenttia:

 1. Kaunis Saila! ☻

  VastaaPoista
 2. Ihana paikka! Pidä mukava loma :)
  Laittaisin sinulle hintatiedusteluja säpöön, mutten tiedä sinun säpöäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pidän! :) Miut tavottaa osotteesta luna90 [at] gmail.com

   Poista
 3. Ootkos uinut paljon meressä? Hyvä my day :) LISÄÄ'ÄÄ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasias yhtään, en välitä uimisesta enkä ottanu ees uimapukuu mukaan. :'D Oon kyl pari kertaa käyny rannalla kuuntelee meren kuohuntaa ja kahlaillu aalloissa. Pitää sitä kuitenki ehk kerran käyä pulahtaa tän reissun aikana vaik vaatteet päällä. Mut hyvä jos video miellytti, katotaan jos saisin jossain vaihees viel toisen mokoman kuvailtua. :)

   Poista
 4. Millä saarella olet Kanarialla ja kuinka pitkän ajan vietät siellä? Olet varmaan maininnut nuo jossai postauksessa, mutta minulta ne ovat varmaan menneet ohi :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gran Canarialla. :) Seittemän viikkoo takana ja enää yks jäljellä.

   Poista
  2. Ok. Pidä kiva viimeinen viikko siellä! :D

   Poista
 5. Sulla on kauneimmat kepparit joita oon koskaan nähny :) aina jos jossain tulee vastaan sun tekemä keppari niin heti tiiän et on Sailan tekeleitä:D.Mie oon tällä hetkellä tekemässä kepparia 5 vuotiaalle serkulleni siitä tulee pieni suloinen valkoinen shettis :') katotaan et mitä tästäkin tulee mutta tässä vaiheessa näyttää hyvälle kun on jo täytetty ja yms. Korvia tekemässä:). Oisko siulla mitään vinkkiä et miten saa realistisen näköset värjäykset;)pidä sie hauskaa siellä paratiisissa ja tsemppiä treeneihin;). Tänne kylmään suomeen kyllä auringonsäteitä tarvitaankin vaikka viime aikoina aurinkoisia kevät päiviä onkin riittänyt täällä Savonlinnan suunnilla;).terkuin:Emmi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :) Kannattaa kattoa jonkun oikeen hevosen kuvasta mallia ja häivyttää värjäysten rajat hyvin. Siun serkku tulee varmasti olemaan hepasta ikionnellinen! ^__^

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)