16. toukokuuta 2018

Tummanruunikkoja hevosia ja vähän lisää tummanruunikkoja hevosia

I take commissions: http://iisantalli.net/info.html 
 
Tummanruunikko puoliverinen (ja tietenki milläs muulla ku meksareilla) on ollu tän kevään kuumin muoti tilausten osalta. Melkosen monta kyseisen karvapeitteen omaavaa otusta on lähteny maailmalle alkuvuoden aikana. Ihan mielenkiinnosta kysäisen, mikä on juuri sinun lempivärisi keppareilla?

Niin hurjaa ku tässä on enää pari hassua viikkoa jälellä ja sit eka vuosi sirkusopintoja on paketissa. Oon tykänny aivan valtavasti ja tunnen olevani just oikeella alalla. Kesällä suorittelen luultavasti vielä vähän opintopisteitä sirkusohjausten ja nuorallatanssin muodossa.

Olen myös heinäkuun lopulla tulossa myymään Seinäjoella järjestettäviin keppihevosten SM-kisoihin. Teen sinne luultavasti muutaman arvokkaamman myyntihepan varusteineen, sekä otan vastaan tilauksia, jotka voi noutaa kisoista. Laitan SM-kuvioista lisää infoa kesäkuun tienoilla.

 
 


14 kommenttia:

 1. Eka ja vika!!!!!rakastuin niihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, blingiprinsessat :D

   Poista
  2. How can I buy a horse here?

   Poista
  3. Hi! These horses are already sold but I make commissions (although I'm having a pause now). Check out my webpages for more information: http://iisantalli.net/tilarit_en.html :)

   Poista
  4. dzień dobry. czy ciemnogniady koń jest na sprzedaż ? jak tak, to za ile ?

   Poista
 2. Mulla on monta lempiväriä kepparilla mutta (tumman)ruunikot, ruunivoikot, kirjavat ja voikot on hienoja ja tykkään myös kaikenlaisista merkeistä. Varsinkin niistä missä on vaaleanpunaista turvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkäilen kans ruunivoikoista ja kirjavista :D

   Poista
 3. Ja mustat ja kimot on myös hienoja

  VastaaPoista
 4. Äöäöäöää ihan liian ihania kidnappaan kaikki heppas enkä ikinä anna niitä takas, muhahaa!!;D♡♡♡

  VastaaPoista
 5. Mun lempiväri keppereilla on liinakko, rautiaat, kimot ja mustat on myös nättejä

  VastaaPoista
 6. Tiedätkö miten saa kasvattajanimen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellasen voi vaan päättää omalle tallilleen. :) Muistaakseni Suomen keppihevosyhdistyksen sivuilla pystyy rekisteröitymään viralliseksi kasvattajaksi.

   Poista
 7. Hollo
  J can buy tis hobbyhorse
  Haw many match hobbyhorse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! These horses are already sold but I make commissions (although I'm having a pause now). Check out my webpages for more information: http://iisantalli.net/tilarit_en.html :)

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)