9. kesäkuuta 2018

SM-tilaukset

I take commissions: http://iisantalli.net/info.html


TILAUSPAIKAT TÄYTETTY! Saatan pystyä ottamaan heinäkuussa vielä pari tilausta lisää, laita tiedustelua sähköpostilla, jos olet kiinnostunut. :)

Otan kolme SM-kisoista noudettavissa olevaa tilausta tänä viikonloppuna. Tilausten hinta lähtee 170€:sta ja hevoset toimitetaan kisoihin täytteineen, ilman keppiä. Maksu onnistuu joko etukäteen tilille tai käteisellä paikan päällä. Osallistumisaikaa on huomiseen, eli sunnuntaihin 10.6. klo. 20 asti. Jos halukkaita on enemmän kuin kolme, arvon paikat tilausjonoon. Otan tilauksia seuraavan kerran vasta syksyllä.

Voit ilmoittautua tilausjonoon sähköpostitse (luna90 at gmail.com) tai kommentoimalla sähköpostiosoitteesi tämän postauksen alle (julkaisen kommentit, joten ilmoitathan, jos et halua osallistumistasi näkyviin). Mainitse myös, minkälaisen hevosen (ja varusteet) olet ajatellut tilata.

HUOM! Tutustuthan ennen osallistumista huolellisesti TILAUSSIVUUN JA MYYNTIEHTOIHIN!10 kommenttia:

 1. Onko mahdollizta zaada keppihewonen ezimerkikzi turkoozina, waaleanzinizenä tai wihreänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä heppa on mahdollista saada vain tilausvalikoimasta löytyvissä väreissä. :)

   Poista
 2. Moikka saila, vanha konkari.
  Selailin keppihevos sivuja pitkästä aikaa ja huomasin että esim. suomen keppihevosfoorumi on aika kuollut. Onko keppistelijät kuolleet sukupuuttoon vai siirtynyt kenties jonnekkin muualle?

  Olit ainut keneltä viitsin kysyä, eikä ketään muita tullut mieleenikään näistä piireistä. Sultakaan ei ole näyttänyt keppihevosia hetkeen tullut ja täytyyhän se myöntää että suurta taidettahan ne on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippahei! :) Foorumi on tosiaan jokseenki kuollu mutta harrastus on enemmän elossa ku koskaan, kaikki vaan on siirtyny Instagramin puolelle. Mieki laiskana lähinnä sinne postailen, on jääny tää blogi ihan hunningolle ku Instaan postailu on niin vaivatonta. Paljon kiitoksia! :)

   Poista
 3. Pretty! This has been an extremely wonderful post.
  Thanks for providing this information.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Blogi on melko henkitoreissaan ku on ihan hullu meno koulussa koko ajan. Instagram on hieman elinvoimasempi. :D Ehkä täältä vielä joskus rämmitään uuteen nousuun!

   Poista
 5. Toivottavasti! :) Instaa kun itellä ei oo niin joka päivä käyn kattoon kaikki blogit läpi et joko ois tullu postauksia. XD

  VastaaPoista
 6. Moikka, missähän tänä päivänä kepparit myydään kun nämä blogit ei taida olla enään se juttu jos oikein olen ymmärtänyt. Kaapissa muutamat vanhat kepparit voisi odottaa parempia käsiä, niin mihinhän ne kannattaisi laittaa myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pitkälti kaikki on siirtyny Instagramiin. Suomen keppihevosfoorumillaki saattais vielä saada heppoja kaupaks, tosin sekin on nykyään tosi hiljainen.

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)