11. huhtikuuta 2022

Myytäviä hevosia / Horses for sale

English translation in the end of the post!

Jopas edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt aikaa! Vieläkö tätä blogimaailmaa seurailee kukaan? Oon jo pitkään miettiny että vois olla hauska herätellä tätä blogiakin taas eloon nyt kun on vähän rauhallisempi ajanjakso elämässä ja jotenkin tympii tuo Instagram, jossa kaikki katoaa jatkuvan kuvatulvan alle.

Mitäs tässä neljässä vuodessa sitten on ehtiny tapahtua? Vietin tuon ajan aika tiukasti naimisissa koulun kanssa ja valmistuin viime keväänä sirkustaiteilijaksi. Valmistuminen sattui vallitsevan maailmantilanteen suhteen tosi huonoon saumaan, mutta kesällä oli sentään muutama esiintymismahdollisuus. Viime syksynä muutin Tampereelle. Tilauksia on lähtenyt maailmalle tasaiseen tahtiin, viime vuosina eniten Saksaan. Olen nyt ottanut kokeiluun systeemin, että tilausjononi on jatkuvasti auki ja tämän vuoden puolella olen aika hyvin ehtinyt hevosia tekemään sitä mukaa kun tilauksia on tullut. Tilaaminen on siis mahdollista tälläkin hetkellä. Tilaussivuni löytyvät täältä!

Uusimpana juttuna olen testaillut realistisia sieraimia, joita on näkynyt kepparipiireissä kasvavissa määrin ja sellaiset saa nyt myös halutessaan tilattua hevoselleen.

Minulla on myös kolme hevosta myynnissä, myyntisivulle pääset tästä. Postimaksut Suomeen ovat 10€ per paketti ja myös nouto Tampereelta on mahdollinen.

Ensimmäinen myytävä on lehmänkirjava hevonen meksikolaisilla suitsilla:


 Toinen myytävä harmaa poni pehmustetuilla englantilaisilla suitsilla:


Kolmas karvakaveri on musta läsipää ja mukaansa hän saa riimun:


Tällainen pieni update nyt tähän alkuun, laitahan kommenttia jos seurailet vielä blogimaailmaa, olis tosi kiva kuulla kiinnostaako ketään näitä juttuja vielä lueskella!

 

English: Long time no see! Does somebody still read good old blogs? I have been away from the blogging world for several years and have been thinking to start writing again every now and then. I was very busy with my circus studies for four years and I graduated last spring. So I am happy and proud to call myself a professional circus artist now! Even though performing has been hard because of the situation of the world. 

I have been making commissions through all these years and my commission line is open at the moment too! Here's a link to my commission pages. It is now possible to order realistic nostrils for a commission horse if you like to. I also have three horses for sale (the horses in the pictures of this post) and the salepage is found here. Will one of them go for an adventure with you?

Please leave me a comment if you would like to read my blog post more often than once in four years!



6 kommenttia:

  1. Kyllä tietenkin! Olen käynyt sun blogilla ja ajattelin että et enää koskaan päivittäisi tänne mutta mullakin on blogi ja haluan tosi mielelläni lukea tätä blogia! On tosi hankala löytää keppihevosblogia!

    VastaaPoista
  2. Täälläkin luetaan blogia, niin kiva lukea pitkiä postauksia. Blogi tekstit on niin erilaisia kun perus postaukset esim. Igssä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! :) Blogitekstit poikkeaa tosiaan hyvin paljon tosta Instan kuvavirrasta.

      Poista
  3. Minäkin vielä seuraan

    VastaaPoista
  4. Ihania heppoja oot tehny

    VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)