27. tammikuuta 2014

Vielä muutama kangashankinta

Postitse saapui reilu viikko sitten kaksi ihanaa kangasta, mustankirjava karvakangas ja velboan tyyppinen musta-harmaa-valko-beigensävyinen karvakankaahko. Kirpputorilta löysin lisäksi mustan karvakankaan. Ja nyt taidan rajottaa tätä kankaiden hamstraamista vähäks aikaa.


6 kommenttia:

 1. Tuo kolmas on ihana! Mutta ajattelin kokeilla kepparin tekemistä, olisiko pieniä vinkkejä, millä saisin varmasti onnistumaan?:) Ei tarvitse niitä salaisuuksia, vaan ihan simppeleitä vinkkejä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piirrä kaava huolellisesti kankaaseen ja leikkaa huolellisesti irti, siitä on hyvä lähteä. :)

   Poista
 2. Mistäs tällä kertaa hamstrasit??:-D:-D:-D nii siis mistä paikasta tilasit??

  VastaaPoista
 3. En sit todellakaa tiiä tuliko mun aikasemmat viestit joten siis:
  löysin tuon sun harmaa sävysen kankaan huuto.netistä, joten eikös se ole aika velboa maista, ei vissiin sit kauheesti "pölise" kun inhoan jatkuvaa huoneen imuroimista siitä pitkäkarvaisten karvakankaiden jäljiltä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vissiin oo tullu. :o
   Se on suht velboan tyyppistä, mutta jättää aika reilusti sähköstyvää hitulaa leikatessa, kun tuo karva on pidempää kuin velboassa.

   Poista
 4. Ihanat noi Fidelixin suitset <3 Muistuttavat hyvin varustehaasteen mallia =]

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)