14. helmikuuta 2014

Hevosille uusi ulkoasu!

Miun piti vaihtaa hevostenkin ulkoasu jo sillon, kun aikanaan vaihdoin IST:n sivujen ulkoasun nykyiseen, mutten keksinyt millaisen leiskan hevosille haluan, joten annoin asian olla.

Omalle palvelimelle muuton yhteydessä asia kävi taas ajankohtaiseksi ja sain kun sainkin ideoitua grafiikkapuolen kuntoon. Varjalle taas tuhannet kiitokset leiskan koodaamisesta! ♥ Sivujen muuttamisessa oli kuitenkin niin järkyttävän suuri urakka, etten kertakaikkiaan jaksanut edes ajatella yli 20 hevosen leiskanvaihtoa siihen heti perään.

Nyt olen kuitenkin ahkeroinut tämän kuun ajan ja tänään sain viimein viimeisellekin hevoselle uuden ulkoasun asennettua. Projekti oli pitkä ja tuskallinen, heppojen vanha ulkoasu kun oli niin kamala, etten halunnut säilyttää siitä mitään, joten taulukkojakaan en voinut kopioida suoraan, vaan olen jokaisen kisatuloksen, jälkeläisen ja sukutaulun nimen kopioinut yksitellen vanhoilta sivuilta uusille. Mutta ehkä se oli vaivan arvosta, nyt on hepoilla uniikit ja sivuston muuhun ulkoasuun istuvat sivut.


10 kommenttia:

 1. Wow! Upea ulkoasu! :D

  VastaaPoista
 2. Onko sulla kepparien teon ohella myös muuta työtä?:) Vai saatko kaiken elannon kepruista?:)
  - Jenni

  VastaaPoista
 3. Vautsi tosi upeat sivut tuli :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja noi uudet sivut ja kiva kattoo kätevästi niistä hepoista muitakin kuvia! :) (y)

  -Anna

  VastaaPoista
 5. Noi heppojen uudet sivut on aivan ihanata :D Voikun itsekkin osaisin tehdä tuollaisia :)

  VastaaPoista
 6. Vähänkö hienot! :O :)
  Ja teillä on mahtavat sivut ja blogi!

  VastaaPoista
 7. Millon teet sen kysymyspostauksessa luvatun uuden "oman" hepan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä keväällä, ehkä syksyllä, ehkä ensi vuonna. :D Sit ku löytyy sopivasti aikaa ja hyvä inspiraatio. :)

   Poista
 8. Hyvä postaus♥;D Tuli mieleen että mä sain idean yhteen mun Samppa-nimiseen irlannincobiin Fidelixistä ja muutenkin teidän keppareista :)
  www.monenlaisiaystavia.blogspot.fi Hevosblogi, mutta siellä on keppari sivu :) Tai oikeastaan sinne TULEE kepparisivu ;)

  VastaaPoista
 9. Miten sait hevosten sivuilta ylävalikon pois? (eli etusivu, hevoset, muuta, yhteys jne)? Oliko v a i k e a prosessi? Onko tää teko-ohje? .D

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)