20. maaliskuuta 2014

Maaliskuun hankintoja

Miun piti rajottaa kankaiden hamstraamista mutta kuinkas kävikään... Olin jälleen visiitillä Varjan luona ja matkatavarani tuplaantuivat mystisesti matkan varrella. Ihan vähän vaan piti hakea kangaskaupasta täydennyksiä, kullansävyistä microvelboaa ja luonnonvalkoista fleeceä nimittäin. Ja heräteostoksena tarttui mukaan myös ruskea, kihara, aivan täydellinen American Bashkir Curlykangas.
Sit ostin Varjalta kahta ihanuusvelboaa, sekä keskiruskeeta fleeceä. Olin ehkä maailman onnellisin ihminen ku pääsin hipaloimaan noita ja sain osan vieläpä omakseni! Velboa on maailman ihanin kangas!
Sit Varja siivoili kangas- ja lankavarastojaan ja adoptoin aikamoisen läjän loimikankaita, sekä värikkäitä lankoja. Oon varannu keppihevosten SM-kisoihin myyntipaikan ja tarkotus olis näperrellä näistä varusteita sinne niin paljon kun ehdin.
Antassun solkitilaus oli kolahtanu postilaatikkoon sillä aikaa ku olin reissussa. Tilasin myös muutaman lukon riimunnaruja ajatellen.
Sit Lappeenrannasta ostin vielä mustaa fleeceä ja kellertävää karvakangasta. Myöskin mustaa Rosea haalin varastoihin lisää, sitä kun on kulunut hurjat määrät mustien hevosten suosion johdosta. Sain ostaa mustia heppoja varten myös uuden, valkoisen maalitussin, jolla jäljennän kaavat hevoseen, sillä edellinen pääsi loppumaan ja jouduin parin viimeisen leikkaamani mustan hepolaisen kohdalla turvautumaan kultaiseen kalligrafiatussiin. Heijastinnauha lähti matkaani heräteostoksena, tai oikeastaan sisäisellä hamsterillani oli vaan turvaton olo, kun entinen satsi oli huvennut niin paljon ja oli pakko täydentää varastoja (ikäänku heijastinnauhalla tässä vaiheessa vuotta mitään tekisin).
Sain Varjan luona Game of Thronesin kolmatta tuotantokautta tapittaessa ommeltua kuun viimoiset tilaushevoset valmiiksi ja seuraavana on vuorossa jäätävä harjojen, merkkien, korvien, silmien ja sieraintenkiinnitysurakka, sekä varusterumba.

19 kommenttia:

 1. Haha mun 3 hamsteria jää kuule tokiks sun vierellä tuossa hamstrailussa :D

  VastaaPoista
 2. Taas on sisäinen saila hamsu päässyt ulos häkistään
  Taas köyhtymään :) oon kyl aika kade sulle noista niin houkuttelevan ihanilta nuo kankaat näytti puhumattakaan mun huutavasta solkipulasta sis. Vain liian suuria solkia melkeinpä haha

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää! c:

  - Cany

  VastaaPoista
 4. Noi velboat ja loimikankaat on kyl houkuttelevan näkösiä.. c:

  VastaaPoista
 5. Ooh...Toi kullan värinen microvelboa ja noi muut velboat,aah :'o Ite en saa ikinä mistään velboaa ja kadehdin sinua, koska sinulla on mahdollisuus saada tuommoisia aarteita. Itsekkin tarvitsisin noita solkia, mutta en saa tilata netistä,enkä löydä mistään kaupoista solkia. :/ Saan tyytyä limutölkkejen ns.korkkeihin.

  Mittoja en nyt jaksa alkaa laskemaan omiltani, mutta veikkaan,että on kummiskin aika samanlaista kokoa, kun sinun tekemillä keppareilla :)

  Jännittävää nähdä sut :'D Vihdoinkin tapaan sut, koska oon jo vuoden-kaksi haaveillut siitä. Olen siis Tytin apurina SM-kisoissa :'3 Kisoissa siis nähdään! ^^

  - Skatholm // www.stickhorsesismylifetheway.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi velboa on kyllä harmittavan harvinaista nykyään! >: Samoin solkien esiintyvyys.

   Heh, miun tapaamista ei kannata odottaa, oon ehkä maailman epämielenkiintosinta seuraa nimittäin. :') Mutta nähkäämme kisoissa! :D

   Poista
 6. En tajua mistä löydät noita kaikkia ihaniakankaita ite en tunnu löytävän mistään esim yks väristävelboaa... Vaikka oleskelen eurokankaassa aina niin kauan että hävettää joskus kun etin siellä kankaita :D mitä muute teet noille korville kun ne näyttää niin jämäkiltä??

  VastaaPoista
 7. Kuinka monta lukkoa tarvitsee yhtiin suitsiin yhteensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suitsiin ei tarvitse yhtäkään lukkoa, mutta solkia menee suitsista riippuen 2-8. :)

   Poista
  2. Okei kiitos :) Vielä yksi kysymys saako antassusta velboa kangasta?

   Poista
  3. Okei kiitos :)

   Poista
 8. Moi
  Minkä levysiä noi soljet on kun oon tilausta sntassuun tekemässä.

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)