24. toukokuuta 2014

IST:n juhlakuukausi: Synttäriarvonta! // ARVONTA OHI

Juhlakuukauden loput postaukset siirtyvät valitettavasti kesäkuun puolivälin jälkeiseen aikaan, jolloin pääsykokeeni ovat ohi ja ehdin rauhassa istua koneen ääressä. Mutta ehdin kuin ehdinkin saada tämän lukijoiden mielestä varmaankin mieluisimman synttäiyllätyksen tämän oikean kuukauden aikana julkaistua, nimittäin vuorossa on synttäriarvonta. Luethan säännöt tarkkaan, voit osallistua vain yhden palkinnon arvontaan.

Säännöt:

- Voit osallistua vain kerran.
- Voit osallistua vain yhden palkinnon arvontaan. Jos yrität osallistua useampaan, arpasi mitätöidään.
- Sinun ei tarvitse olla blogin lukija osallistuaksesi, riittää että olet Iisan tallin kävijä.

Osallistumisohjeet:

- Arvontaan voit osallistua kirjoittamalla kommenttikenttään tämän postauksen alle nimimerkkisi, sähköpostiosoitteesi ja yhden kolmesta palkinnosta, jonka arvontaan haluat osallistua.

Esimerkki:
Saila
esimerkki@gmail.com
Palkinto 3

- Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 28.5. klo. 12:00 asti.

Palkinto 1

Minikokoinen suullinen, kolmipalainen keppihevonen tallille maskotiksi tai miksei vaikka ratsuksikin. Mukana tulevat kuvan suitset ilman ohjia. Hevonen lähetetään ilman täytteitä ja keppiä. Lisää kuvia löytyy täältä.

Palkinto 2

Omenanvihreä fleeceiltti vaaleansinisin reunuksin, fleecepinteli ja riimunnaru. Loimen leveys on 43 cm ja pituus 52 cm. Ompelen loimeen solkikiinnityksen arvonnan jälkeen voittajan toivomien mittojen mukaan.

Palkinto 3

Näitä arvotaan kaksi! Sisältää kaksi arkkia varusteiden koristeluun soveltuvia strasseja, sekä viisi pikkusolkea.

Tulokset arvotaan puolueettomalla arvontakoneella keskiviikkona 28.5. Onnea matkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)