25. syyskuuta 2015

Karvaturilaita ja hullunmoinen tilausrumba

Ja niin on viimeisetkin tilausjonopaikat arvottu tälle vuodelle ja miulla on täys härdelli päällä kaikkien näiden tilausten kanssa. Syyskuun alusta tän viikon alkuun oon vaan ommellu ja ommellu, että oon saanu syyskuun tilaukset alta pois ennen seuraavan rumban alottamista. Vietin maanantaina seittemän tuntia pelkästään vastailemassa sähköposteihin ja ottamassa tilauksia ylös. En kyllä enää koskaan ota tällasta määrää jonoon kerralla! Tartteisin melkein oman sihteerin... Tässä sitä on sit silitelty tukikankaita ja leikelty poneja hullun vimmalla ku muutto remontin tieltä lähenee kuin myös kanarianmatka.
 
Oon ehtiny ommella jo neljä pollea luentojen aikana tällä viikolla ja kaksi niistä teen valmiiksi heti, kunhan kotiudun viikonlopunvietosta Lappeenrannasta. Muut otukset saa oottaa, että palaan Suomeen kuun puolivälissä. Tai oikeestaan ne saa oottaa vielä senkin verran, että selviydyn myös ensin lokakuun tenteistä. Miulla on ihan järkyttävä kiire ku pitää hoitaa opinnot, valmistella kanarianmatkaa, treenata sirkusta, miettiä mitä pakkaan mukaan väliaikaisasuntooni ku ens viikolla on jo muutto ja sit viel nää miljoona tilausta. Niin ja ne lähestyvät tentitki... Mut jollain masokistisella tavalla toisaalta nautin tästä minuuttiaikataulutetusta elämästä tiettyyn pisteeseen asti, sillä oon vielä pysyny tän kaaoksen herrana ja sirkus antaa miulle niin mielettömästi energiaa. Mut nyt alkaa tuntua, että se tietty piste alkaa olla saavutettu ja on aika ottaa pari päivää lepoa. Lähen viikonlopuks huilaamaan Lappeenrantaan ja palaan sieltä toivottavasti akut ladattuina kohtaamaan ens viikon haasteet.

Esitän nyt jo tässä vaiheessa hartaan toiveen, että tämän hetken tilausjonossaolijat, saanhan työrauhan ilman kysymyksiä hevosten valmistumisesta tai siitä, monentena on tilausjonossa. Ehdin tosiaan alottaa hevosten saattamista valmiiks asti vasta lokakuun puolivälin tenttien jälkeen. Ja koska teen montaa hevosta samanaikaisesti, ei miulla oo mitään selkeetä järjestystä jonossa. Luultavasti ilmottelen sitten marraskuussa kaikille niille, joille oon luvannu hevosen marraskuulle, millon oon alottelemassa mitäki tilausta ja sama juttu joulukuun hevosten kanssa.

Jospa sitä viimein kömpis nukkumaan. Tänään oon ollu jo 19 tuntia täydessä toiminnassa ja huomenna olis vielä muutaman tunnin sirkustreenit. Onnittelut, jos jakoit lukea tänne saakka. Tässä palkinnoksi pari karvaponikuvaa! Ja hyvää viikonloppua kaikille, ottakaahan rennosti!

Ylempi on issikkapouni ja alempi partahermanni on uljas ja uhkea shire, josta tuli sangen näyttävä.

14 kommenttia:

 1. Jaksamisia Saila ja onnea tentteihin! Hienoja heposia olet taas tehnyt :)

  VastaaPoista
 2. Ihania heppoja ihanat sivut kuolin valitettavasti kun katsoin heppojasi ää ne on niiiin ihania ne on liian ihania en varmaan koskaan osaa tehä tommosia noi on tosi. Ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi apua. :D Harjottelemalla sitä oppii! ;)

   Poista
 3. Vitsit toi shire on ihana!!!! Samoin toi issikka, mutta vaikka rakastan issikoita, ihme kyllä tykkään enemmän tosta shirestä. Tai ei se mikään ihme oo, kun joku osaa noin hienon parran tehdä! Tyrkytin vanhemmille iPadia heti kun katsoin että otat taas tilausjono paikkojen arvonnan, mutten ilmeisesti heppaa tuu joululahjaks saamaan... Tai sitten se on yllätys (se on tällä hetkellä yksi unelmistani) teet kyllä ehdottomasti maailman hienoimpia keppareita, suomalaiset saa olla ylpeitä etttä meidän maassa on tollanen taituri! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parta tekee hevosesta kyllä heti jotenki paljon muhkeemman ja näyttävämmän. :D Kiva että heppani miellyttävät silmää ja suuret kiitokset! :) Toivottavasti sieki vielä joku päivä pääset tilaamaan!

   Poista
 4. Upea ilmestys tuo partahermanni! :D Eipä kyllä issikkapounissakaan valittamista ole... On sun elämä kyllä aika hektistä, mun pää varmaan räjähtäis tollasesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää elämä Helsingissä on ihan pimeetä aina välillä, mut sit toisaalta jos miul on joskus sellanen harvinaislaatunen päivä et ei oo kerrassaan mitään tehtävää ni hypin iltaan mennessä jo seinille ku tylsistyn kuoliaaks. :')

   Poista
 5. Jaksamisia!
  Ihan hyvä ottaa pikku breikki, ymmärrän et taitaa olla tosi stressaavaa! Mutta kyl sä pystyt tähän ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania heppoja jälleen:3! Onnea tentteihin:)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania ! Mutta teetkö joulukalenteriin troija videoita ??? T:1000 troija fani <3

  VastaaPoista
 8. Joo, jaksoin lukea loppuun asti;D hih. Vaikka oonkin issikkafani nii tykkäsin enemmän shirestä( on issikkakin tottakai ihana*_*)

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)