12. syyskuuta 2015

Vuoden viimeinen tilausjonopaikkojen arvonta // ARVONTA OHI

ARVONTA ON OHI ELI TÄMÄN KUUN ARVONTAAN EI VOI ENÄÄ OSALLISTUA!
Onnekkaimmille on lähetetty sähköpostia. En valitettavasti pysty ottamaan enempää tilauksia tänä vuonna, palaillaan jälleen tammikuussa asiaan. 

Suuret pahoitteluni kaikille, jotka eivät saaneet jonopaikkaa, osallistujia oli ennätysmäärä, lähes sata, eivätkä resurssini yksinkertaisesti riitä tuollaisen hevosmäärän ompeluun. :/

Kuten jo aiemmissa postauksissa olen kertonut, asuntoni kylpyhuoneremontti lähestyy ja muutan lokakuun alusta jouluun saakka tilapäisasuntoon remontin tieltä. En ole roudaamassa tavaroitani, enkä etenkään kangasvarastojani tähän väliaikaisasuntoon, joten leikkaan syyskuun aikana kaikki loppuvuoden tilaukset ommeltavaksi matkaan. Jos saat paikan tilausjonosta, mietithän tarkkaan ennen tilauskaavakkeen laittamista, sillä kangasta tai harjalankaa ei ole mahdollista muuttaa tilauskaavakkeen lähettämisen jälkeen.

Hevosten valmistuminen
Olen lokakuun alussa sirkusvaihdossa Kanarialla ja kun palaan Suomeen, aloitan tämän arvonnan tilausten ompelun. Minulla on lokakuussa myös pari tenttiä, joten hevosten valmistuminen tulee keskittymään pitkälti aikavälille lokakuun loppu-joulukuun alku. Jos tilaus ei ole joululahjatilaus, vaan esimerkiksi synttärilahja, ilmoitathan tästä tilatessasi.

---

Pystyn ottamaan loppuvuodelle 15-20 tilausta. Näiden jälkeen tilauspaja sulkeutuu loppuvuodeksi ja seuraavat paikat tilausjonoon arvotaan tammikuun alussa. Eli tämä on viimeinen tilaisuus tilata hevonen esimerkiksi joululahjaksi.

Voit osallistua loppuvuoden tilausjonopaikan arvontaan kommentoimalla sähköpostiosoitteesi tämän postauksen alle (julkaisen kommentit, joten ilmoitathan, jos et halua osallistumistasi näkyviin alle esim. lahjatilaustapauksessa, tällöin otan sen talteen ainoastaan koneelleni). Mainitse myös lyhyesti, minkälaisen setin olet ajatellut tilata, esim. hevonen, luksusmeksikolaiset ja perusriimu (tämän ei tarvitse olla vielä lopullinen päätös, kunhan vain saan osviittaa tulevan työn määrästä).

HUOM! Tutustuthan ennen osallistumista huolellisesti TILAUSSIVUUN JA MYYNTIEHTOIHIN! Osallistumisaikaa on, sunnuntaihin 20.9. klo. 18 asti, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja olen sähköpostitse yhteydessä jonopaikan saaneisiin.

Vain yksi hevonen ja vain yksi osallistuminen per tilaaja!
Pahoittelen jo etukäteen, etten pysty ompelemaan heppoja kaikille halukkaille. :/

Lopuksi vielä muutama kuva kesällä valmistuneista tilaushevosista:

2 kommenttia:

  1. Haluisin vaan kysyä että millä tuonne ylös saa noi palkit mistä pääsee niille blogin sivuille?

    VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)