15. heinäkuuta 2014

Tinkerturilas

Tällaisen partaveijarin pääsin askartelemaan yksi kaunis päivä. Tai tähän kyllä meni huomattavasti enemmän aikaa ku vaan yks kaunis päivä. Ehdottomasti työläin heppa muutamaan kuukauteen, mutta vaivan arvoinen. Puolimetrisen harjan avaamisessa meinas iskee epätoivo monta kertaa, mutta sen vastapainoksi oli ihan kiva päästä näpertämään lännensuitsia niiden ainaisten enkkulaisten sijaan.

En tiiä johtuuko se erinomaisen epäergonomisista työasennoistani tätä ja muutamaa muuta viimeaikasta tilausta tehdessäni, vaiko lattian käyttämisestä työpöytänä kankaiden ja suitsinahkojen leikkelyssä, vai kymmenen mansikkakilon perkaamisesta ja pakastamisesta koko päivän kestäneen ompelun jälkeen vai tallin heinävintillä riehumisesta painava hengityssuojain kasvoilla, vaiko kaikkien näiden yhteisvaikutuksesta, huhhuh tuleepa pitkä virke, mutta miuta huimaa jo neljättä päivää enkä oo sen takia voinu edistää matkalaukussa olevaa poninraatovuorta, sillä päätä ei auta kallistaa yhtään alaspäin. Oletan että niskassani on jokin pahemmansorttinen jumi. Mutta edistystä on onneks tapahtunu olotilassa, eilisiltana pystyin jo nyökyttelemään ilman että maailma heitti kuperkeikkaa ja tänään kävellessä ei oo ollu enää yhtä hoipertelevainen olo, joten eiköhän tää tästä! Pääsen ehkä jatkamaan ompeluita jo perjantain yöjunassa, hiphei!

43 kommenttia:

 1. Ihana <3 Rotuleima on täydellinen!

  VastaaPoista
 2. Aivan yli-ihana heppa :3 Ja suloinen tuo parta :'D Kauheesti lankaa avattavana, miten ihmeessä pystyis xD

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
 3. Sulonen :3 Kelpaa nyt tilaajan sillä ratsastella :D

  VastaaPoista
 4. Mikä iiiihana karwakasa :3 mut melkein keskellä oleva vesileima häiritsee kuvaa kun hepasta on muutenkin vähän vaikea hahmottaa kokonaisuutta, olisi kivempi jos kuvaisit niin että koko kaula näkyy. Tietysti teet miten itse haluat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miuta itteäniki häiritsee tuo vesileima mut en valitettavasti voi enää muuta ku leimata ne keskelle kuvaa, kun luvatonta kopiointia on tapahtunu niin paljon. >:

   Poista
  2. awwwh ♥♥♥ rakastuinnjust :)) ♥♥ kumpa tulisi mulle mutta ei kyl tuu :( ko äiti tilad yllärinä kepparinnjoltain synttäri lahjaks enkä tiiä minkälainen ja kenentekemä ♥♥

   Poista
 5. Ihan sairaan hieno hevonen! :O Sää oot vaan liian hyvä tekee noita...

  VastaaPoista
 6. Awww ihana karvapallo :3 Ja tiedän tunteen, itsekkin takkusin jokin aika sitten samanlaisen harjan kanssa, meinasi järki lähteä.
  Mä en ymmärrä mistä sä hommaat noita kaiken maailman härpäkkeitä (esim. metalliosia) länkkärisuitsiin, ovat meinaan aivan upeita!

  VastaaPoista
 7. Tuo on kyllä komea! ♥ Mun kaverin heppa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja eikös tällä ollut myös sellainen vihreä riimunnaru?

   Poista
 8. Tämä on TÄYDELLINEN! SIIS IHANA AAW! MÄ HALUUAN TON, IHANA! Heheh, se vaan on niin täydellinen!

  VastaaPoista
 9. Voisit lahjottaa mulle puolet sun taidoista ❤.❤

  VastaaPoista
 10. Ihana! Kuvien kopiointi on siis jatkunu ku vesileima on keskelläkin ? :(

  VastaaPoista
 11. Rrrrakastaaa<3<3 Iiiihana karwapallero!

  VastaaPoista
 12. Sanoit tekeväsi viime postingissa cremelloa (vai...?) Niin milloin se tulee? C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit joskus hamassa tulevaisuudessa ku se valmistuu.

   Poista
 13. Paljonko ihan perus suitset maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iisan tallin sivuilta löytyy hinnasto. :)

   Poista
 14. Ihana heppa! <3 Olin tänään keppari kisoissa parikkalassa, ja voitin kisat!

  -Aada

  VastaaPoista
 15. Toi on niiiiiiiin ihana! Munki mielestä rotuleima on täydellinen <3<3 mut no nii.. Inhottavaa mite jotku kehtaa oikeesti kopioida toisten kuvia et joutuu laittaan tollasia vesileimoja kuvien keskelle... xO

  VastaaPoista
 16. Voisiko Fidelix olla arabitammani emä? En osaa sanoa minkä värinen mutta tummasta beigestä tehty katkonaisella piirrolla. Puhdas rotuinen. Nimi on PM's Golden Smoke. Jos ei käy niin onko mitään arabi oria isäksi? Kiitos ajastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://iisantalli.net/kasvatus.html
   Käyhän kurkkaamassa tuo sivu. :) Tammojamme ei valitettavasti kovinkaan usein saa emäksi ja arabioreja ei valitettavasti ole tällä hetkellä tallissa. >:

   Poista
 17. Alko keittää ihan hirveesti toi khtcelien käytös, joten niinpä menin sinne vieraskirjaan kommentoimaan pitkän, vihaisen viestin, käyppä tsekkaamassa :D ärsyttävää tommonen käytös, hohhoijjaa.. -.-
  Mutta taas kerran upee keppari, tuo siun kepparikäsiala on ihan mahdottoman kaunista ja upeeta, rakastan!! <'3 Eikä mua haittaa yhtään nuo vesileimat, hyvä vaan että näkyy.
  Tuo kopiointi on tosi yleistä nykyään, tehtiin mun tädin kanssa keppari mulle, ja täti laittoi kuvan siitä sitten blogiinsa. No, vähän sen jälkeen, tottakai, joku tuli kysymään Facessa tädiltä, että eikös tuo ole siun tekemä kepru? No, siinä kävi sitten ilmi, että joku urpo oli mennyt väittämään kavereilleen, että omahan tuo keppari on, ihan ite oon tehnyt, ja lähettänyt vielä kuvankin. Toistan itseäni, hohhoijjaa että on typerää käytöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidät! :) Toi kopioiminen on kyllä aivan käsittämätöntä!

   Poista
 18. Kysymys: Miksi et vastannut tuohon Fidelix emäksi kysymykseen? :) En halua painostaa!

  VastaaPoista
 19. Voi että!:( Miulla on itellä usein sama vaiva ton huimauksen suhteen, yritähän vaan pärjäillä!:):):):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään! Vähän hirvittää et uskaltaako tässä enää ommella ollenkaan, jos siitä on tällaset seuraukset... Mutta päivä kerrallaan. :) Mut lohduttavaa kuulla et miul on kohtalontovereita!

   Poista
 20. Jaa-a, meni totaallisesti hermo näihin... http://khtceline.webnode.fi/vieraskirja Tosin vähän eri asiaan kuin kaikilla muilla. :D Sinne vieraskirjaan kävin kirjoittamassa.

  Magee heppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samoilla linjoilla, asiallinen teksti! Otin sivuston ylläpitäjään sähköpostitse yhteyttä, josko hän sitä kautta vastaisi ja loppuisi tämä hässäkkä.

   Poista
  2. Onko tämä ori, tamma vai ruuna? :) Ihana on kyllä, itsellä menisi hermot täysin jos tuollaista ihanuutta yrittäisin värkätä :D

   Poista
  3. Tilaaja tais tämän ristiä oriksi. :)

   Poista
 21. Mul tulee ain selkä kipeeks ku istun laittialla kyyryssä ja sit on viikon selkä kipee.... mut toi on niiiiin ihana ♥♥♥

  VastaaPoista
 22. Minulla ei ongelmia selän tai niskan kanssa mutta leikkaamisesta saan keskisormeen rakkulan :D kun meidän sakset ei toimi niin mä uhkailen niille et mä heitän ne roskiin jos ne ei toimi ja pahoinpitelen niitä niin ne leikkaa paremmin.

  VastaaPoista
 23. Oih, ihana heppa! :o Itellä oli käyny Instagramissa silleen, kun olin tehnyt yhen kuvan missä oli tekstiä, joku toinen teki täysin samanlaisen kuvan... Copyt oli ainoat, mitä oli tekstissä muokannut. :/ Kuitenkin kun sille kävin sanomassa, niin poisti kuvan. (:

  VastaaPoista
 24. Wau! tossa yhessä virkkeessä on 70 sanaa ja 528 kirjainta!!!!

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)