5. lokakuuta 2014

Iisan tallin virallinen Instagram


Alan toden totta kyllästyä tähän Instagramin IST-feikkipelleilyyn, joten nyt on Iisan tallilla ihan oma, virallinen Instagram ja se löytyy seuraavasta osoitteesta:

http://instagram.com/iisantalli_official

Korostan tässä vielä, että en koskaan tule myymään mitään Instagramin kautta, enkä hoida tilariasioita siellä. Eli jos näet Instagramissa myynnissä hevosia minun kuvillani, kyseessä on huijausyritys tai kuvien luvaton käyttö. En myöskään tule tekemään Iisan tallille toista Instagramia, joten kaikki muut tallin nimellä esiintyvät käyttäjät ovat feikkejä. Tiedotan kaikista vähänkin tärkeämmistä asioista ainoastaan blogin ja sivujen kautta, suhtautukaa siis aina varauksella kaikkeen IST:tä koskevaan informaatioon, jonka löydätte jostain muualta.

Minulla ei itselläni vielä ole mitään aparaattia, millä pääsisin Instagramia operoimaan, joten näin alkuun sillä puolella tulee olemaan hiljaiseloa. Jossain vaiheessa syksyä saan koulun puolesta jonkin sortin tabletin ja sen jälkeen tuo Instagramsivu lähtee jalostumaan ja saan sinne ehkä profiilikuvankin lisättyä. Varjalle jälleen kerran iso kiitos hyväkseni toimimisesta ja Iisan tallin Instagramtilin luomisesta! ♥

26 kommenttia:

  1. Inhottavaa tuo kun tyypit tekee feikki käyttäjiä! Eilen oli nimipäiväsi<3

    VastaaPoista
  2. Sulla on jo melkein 150 seuraajaa 👌 mutta oli mulla kysymyskin; kuinka usein aiot laittaa kuvia sinne instaan? Ja tunnetko Tidiun (Runawayshorses) koska hän on kanssa instassa nimimerkillä @runawayshorses :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään havaintoa, rekisteröidyin lähinnä siks että loppuis toi feikkipelleily. Joo, tunnen Tidiun. :)

      Poista
  3. Toivottavasti feikki proffat vähenis. Kiva et Iisan talli on Instagramissa

    VastaaPoista
  4. Jee! :) säkinditten päätitt insragramiin tulla ; 3

    VastaaPoista
  5. Viimein :3 Meenki seuraamaan ♥

    VastaaPoista
  6. kht_sunshine instasta:)05 lokakuuta, 2014

    Saako tehä fani-sivun? :3

    VastaaPoista
  7. mikä virallinen ja missä päin käyt ratsastaa missä tallilla

    VastaaPoista
  8. Ok! Sulla on tosi hienoja hevosia! Tykkään eniten vuoniksista, ja sinun tekemäsi sellaiset on tosi kauniita! Tosi siisti blogi sinulla!

    VastaaPoista
  9. ONNEA SAILA! Jos et sattunu huomaamaan, sulla oli nimpparit eilen? :D Ja vihdoinkin teit insta tili, tätä on ootettu. ;)

    VastaaPoista
  10. :) Teetkö myyntiin hevosia jouluksi? Mitä rotuja on tulossa myyntiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkään pahoin ettei miulla oo aikaa ommella heppoja myyntiin jouluksi. Tarkotus olis ottaa muutama joululahjatilaus ja jouluompelut olis sitte siinä. Sen verran vie kuitenki opiskelu aikaa ettei oo energiaa ommella samalla tavalla ku ennen. >:

      Poista
  11. Edelliseen kommenttiisi viitaten onko opiskelu ollut mukavaa? (Varmasti työlästä, mutta onko se kuitenkin "vaivan arvoista") Helsingin meluiset kadut eivät varmaan ole mieleen, mutta kaikkeen tottuu! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se sinänsä ihan yllättävän mukavaa ollu, kurssit on suht mielenkiintosia. Luentojen ulkopuolella en kyllä jaksas lukee itekseni yhtään mitään vaikka pitäis, mut ehkä tässä parin ekan reputetun tentin jälkeen viisastuu ja ottaa itteään niskasta kiinni tuon itseopiskelun osalta... :D

      Poista
  12. Oot tosi taitava tekemään heppoja! Millonkohan tilari jono on taas tyhjä ku mulla on synttärit ja oon aina unelmoinu tilarista sulta!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti vasta marraskuun puolella. Seuraavat jonottajat otetaan arpomalla, että kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus päästä jonoon. :)

      Poista
  13. Voisitko tehdä postauksen, jossa sinä olisit KEPPIHEVONEN? Kirjoittaisit keppihevosesta, nimeltä Saila.

    VastaaPoista
  14. Liityin seuraajaksi ;) Millon tulee seuraava kysymyspostaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten kun ehdin kirjottaa, miulla oli just bilsan tentti ja heti ens viikolla on toinen mokoma. x__x

      Poista
    2. Ok xO Miulla oli viime viikolla fyken ja saksan kokeet ja tällä viikolla oli enkun ja hissan kokeet x_x Huh onneks alko syysloma ei tartte mennä ensviikolla kouluun :D

      Poista
  15. Millon tulee taas tilaushepoista kuvia ? :) Ja aloin heti seuraa siuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitte ku ehin laittaa. :) Nyt on tosiaan noita tenttejä, joihin on pakko lukea hullun lailla.

      Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)