15. marraskuuta 2014

Ompelupaikan esittely

Niin ai mikä tentteihin lukeminen...?

Jos video ei näy, klikkaa tästä.

20 kommenttia:

 1. En jaksanut kattoa loppuun, sillä, kun sanoit sanan "hevosenraato", muistin, että mulla on alakerrassa keskeneräinen heppa, jota menen nyt tekemään :D.

  VastaaPoista
 2. Tekisi niin mieli päästä hipelöimään sun kangasvarastoja:D

  VastaaPoista
 3. Meillä on saman lainen roskis, mutta vihreä

  VastaaPoista
 4. Pyytäisin vinkkiä, olen tekemässä issikka kepparia ja pyytäisin vinkkiä rotuleimaan esim. turvan kokoa ja kaulan paksuutta, en siis todellakaan pyydä tarkkoja teko ohjeita ja mittoja vaan neuvoa. esim. Turpa suhteellisen pieni, kaula paksu. Kiitän avusta jo etukäteen jos viitsit antaa vinkkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti oo perehtyny kovinkaan perusteellisesti issikoiden päiden anatomiaan. :D Kannattaa ettiä vaikka Googlesta joku kuva, mistä otat mallia kaavan piirtämiseen. :)

   Poista
 5. Sulla on ihana määrä noita pikkusälää! Mistä sä niitä saat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://iisantalli.blogspot.fi/2014/04/kankaat-ja-tilpehoorit-mista-niita.html
   Tuolla on lueteltu aika kattavasti. :)

   Poista
 6. millä kiinnität esim: suitsien osat toisiinsa?

  VastaaPoista
 7. Ahh, toi sun pikkusälävarasto. Mulla ei oo ikinä mitään, nyyh. Kuinkakohan monta kertaa oot käyny kangaskaupassa elämäs aikana?

  VastaaPoista
 8. Haastoin sinut tekemään tämän haasteen: http://toimitus.blogitalli.fi/2014/11/viikon-blogihaaste-harrastusanalyysi.html#more

  Ei pakko jos et halua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Voi olla, etten ehdi tekemään, kun nyt on vähän turhan kiirettä tenttien parissa, mutta pistän korvan taakse! :)

   Poista
 9. Minä kylläkin keskityn koulussa täysillä opetukseen, mutta tapahan tuokin on, nimittäin tehdä keppareita luennoilla. Minä menen kotona yleensä sohvalle makaamaan hevosta ommellessani ja nuppineulat pistän sohvan reunukseen. Kiva neulatyyny, vai mitä?

  VastaaPoista
 10. Ihana vidi:) muistatko muuten mistä oot ostanut ton nahanreijittäjän kun itsekin kaipailisin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin tuon netistä, en kyllä valitettavasti muista mistä. Heppatarvikeliikkeistä saa ainaki nahanrei'ittäjiä, joskin ne on vähän järeämpiä kapistuksia ja niissä on monta erikokoista reikävaihtoehtoa.

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)