29. joulukuuta 2014

Prinsessaponit
Hoitoheppojeni omistaja tilasi minulta jo viime keväänä kaksi prinsessaponia, joiden oli määrä päätyä joululahjoiksi. Loppusyksystä pääsin siis näpertämään ihkuja, prinsessahenkisiä varusteita ensin valkealle ponille ja sitten Noksun keppihevosversiolle. Oli yhdenlainen projekti kuljettaa nämä kaverit junalla Lappeenrantaan kaiken muun rojun ja vielä kolmannen kepparin kanssa tuossa marraskuun lopulla. Keppihevoset eivät todellakaan ole järin käteviä roudattavia, etenkään jos niitä on matkassa monta samalla kertaa. Mutta perille selvittiin ja matkakumppanini aiheuttivat ravintolavaunun yläkerrassa hilpeyttä.
33 kommenttia:

 1. Ihunia nuo ovat kyllä miun mielestä<3

  VastaaPoista
 2. Vau! Noksu näyttää keppihevosversiona samalta kuin oikeasti! :3 Ihania!🐎

  VastaaPoista
 3. Vauu, aivan uskomattoman sööttejä!! =)

  VastaaPoista
 4. Siis oikeesti oot iha himo hyvä tekee heppoi aina kun nään täälä jonku uuden heposen nii suu loksahtaa auki et ei vitsi ku joku osaa tehä iha pikkase ihanii heppoja :O :D :)

  VastaaPoista
 5. Ihania! :) Näkee, että on käytetty vaivaa!

  VastaaPoista
 6. Suloisia prinsessaponeja! :3 Ja ihanat varusteet.

  VastaaPoista
 7. Ui on kyllä nättejä! c:

  VastaaPoista
 8. Teidän ettet anna ohjeita keppariin tai mitään mittoja. Mutta olen epätoivoinen sillä monta ponia on saanut päästään virtahevon näköisen ja luulen että keskikappale on liian leveä. Käytän noin 9 cm levyistä suikaleita. Kannattaisiko sitä pienentää??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaan vähän kaventaa, miun välikappaleet on vissiin jotain 5 cm pintaan. :)

   Poista
 9. Vautsi Saila! pakko sanoa että Noksu- keppari on ihan näköinen! Meillä ajatukset taitaa kulkea aikalailla samaa rataa, sillä ajattelin juuri alkaa tehdä irlannincobia :) haluatko kertoa keitä nämä ihastuttavat vaaleat hepat ovat ? kun esittelit nyt noksun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo vaaleat on tehty omasta päästä, toinen oli tilaus ja toinen myytävä. :)

   Poista
 10. Oi kun ihania! Ihastuin tuohon valkeaan, tosi nätti!

  VastaaPoista
 11. Muutes tuli tässä mieleeni, kun tuo ei prinsessaponi näyttää aivan siltä voikolta puoliveriseltä jonka myit tässä jonkin aikaa sitten. Kyseinen voikko puoliverinen on nyt myynnissä foorumilla, mutta mielestäni samalta näyttävät suitset ja kaikki. Onko kyseessä sama hevonen vai vain saman näkoinen hevonen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prinsessaponeilla tarkoitan vain tuota kimoa ja Noksua. :) Tuo kolmas on juuri se voikko pv, jonka myin joskus syksymmällä.

   Poista
 12. Vähänkö ihania :0 mut Noksu <3

  VastaaPoista
 13. Todella ihania ja onnistuneita heppasia <3

  VastaaPoista
 14. Kuinka isoja sun tilarit on? (Jos sais kuvaa a4sella) kun kuulin jonkun sanovan instassa että "Iisan Tallin tilarit ovat säälittävän pieniä" ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin, että miun hepat on suhteellisen kookkaita verrattuna keppareihin, mitä oon muilla nähny. Ne mahtuu a3-kokoselle paperille, eli tulee a4:sta kyllä reippaasti yli. :)

   Poista
 15. Saila muuten, kai oot Helsingin molemmat Eurokankaat kolunnu läpi? Itiksessä on paljon velboaa ja keskustassa karvakankaita. Ja keskustassa Askarrellin ja Sinellin? Ku et oo hankintapostauksia laittanu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo pahemmin jaksanu Helsingin Eurokankaissa kierrellä, syksyllä kummassaki oli niin onnettomat valikoimat ja liikaa ihmisiä et oon pitkälti vältelly niitä siitä lähtien. :') Pitäs varmaan taas jossain vaihees käyä kurkkaamas mitä sieltä löytyy, kunhan nyt palailen Helsinkiin. :)

   Poista
 16. Mitä lankaa Puhinan harja on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti paljasta, mitä Rimin ja Puhinan harjat ovat. :)

   Poista
 17. Tuli mielee et ton vaaleen prinsessan suitset on tota nauhaa nii jos ne lenkit leikkaa auki kestääkö se siinä kiinni vielä? Itse sain samanlaista/samantapaista nauhaa synttärilahjaksi,mutta vain suklaanruskeana. Antaja ajatteli siitä harjaa ja mielestäni sopisi harjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin että kestää, kannattaa testata pieneen pätkään niin sillähän se selviää. :)

   Poista
  2. Hienoja hevosia

   Poista
 18. Vautsi vau! Aion kyllä tilata siulta Saila hevosen sitten, kun otat tilauksia vastaan... Innolla jo odottelen, milloin tilarisivut aukeaa... Suomenhevosen meinasin ottaa...

  VastaaPoista
 19. Saako tilarille tuollaisia suitsia kun tuolla valkoisella on? Ja minkäköhän mittainen on valkoisen hevosen harja? Ajattelin kun näyttää niin hyvän pituiselta:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollaseen nauhaan ei oikein saa solkia, joten en usko että kukaan tahtoo tilata suitsia, joita ei saa hepan päältä pois. :D Sen harja on kai jotain 25 cm, poni on hieman tavallista pienikokoisempi.

   Poista
 20. Kiitos Saila vinkistä! Hevonen näyttää paljon paremmalta :)

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)