3. tammikuuta 2015

Loppuvuoden hankintoja

En oo aikoihin höpötelly uusista hankinnoista. Johtuu varmaan siitä, etten oo jaksanu enkä ehtiny kuvailla juttuja mitä on tullu ostettua varastojen täydennykseks. Muutenkaan ei oo syksyn mittaan ihan hirveesti tullu shoppailtua, tuntuu ettei Helsingin kangaskaupoissa oikein oo ollu mitään mitä ois tehny mieli. Pitänee käyä tsekkaamassa nyt loppiaisen jälkeen uusiks, mikä meininki siellä nyt on ku talvisesongin kankaat on valikoimissa. Syksyllä Varja vinkkas miulle, että oli nähny netissä ilmotuksen, missä joku myi Novitan Tangoa. Pakkohan ne oli ostaa sillä punasella sekunnilla, sillä en oo koskaan omistanu tota ihanuuslankaa valkosena. Kirpparilta löysin samoihin aikoihin myös pari kerää tota vanhempaa vaaleenharmaata Rosea. Myös lankojen alla oleva karvakangas oli kirpparilöytö.

Sitte yks päivä ku ois pitäny lukee tenttiin ni lähti vähän lapasesta... Ei näistä sen enempää. Onpa nyt ainaki lännensuitsiin sun muihin koristeita jemmassa!

Raahessa käydessäni ostin pikkupätkän jotain vaaleeta velboa-asiaa, jonka ompeleminen tulee ehkä olemaan tuskaisuuden multihuipentuma. Mut onneks sitä on vaan puol metriä ni ei tarvii kovin monen hepan kanssa kärvistellä! Kuvaa eijoleeee koska kangas on Helsingissä ja Saila on Lappeenrannassa. Sit oon täydennelly noita peruslankoja, 7 veljestä oon muistaakseni ostanu jonku kerän ja oon varmaan hamstrannu Roseaki taas lisää sitte viime hankintapostauksen.

Kun palaan loppiaisen jälkeen Helsinkiin, pitää tehä inventaario ja päivittää tilaussivujen valikoimat. Sit ku oon tästä urakasta selvinny, tilaussivut ilmaantuu taas näkyviin ja yritän pikkuhiljaa orientoitua uusien tilausten vastaanottamiseen.

Mut nyt nautiskelen vielä näistä viimosista lomapäivistä tutun eläinvahtina. Kyllä kelpaa ku kanat munii miulle joka aamu tuoreita munia aamiaiseks, löhöän täällä hetkellä parin kissan kanssa sohvalla, iguaanit tuijottaa viereiseltä seinältä, kani rymistelee yläkerrassa, kaks heppaa rouskuttaa tarhassa heiniä ja kohta lähen uhmaamaan tota inhaa lumituiskua koiran kanssa. Mukavaa loppulomaa kaikille!

37 kommenttia:

  1. Uu :D Kelpaisi minullekin nuo langat! Samoin! :)

    VastaaPoista
  2. Onko kivaa ku on tangoa taas pitkästä aikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo, miul on ennestään ollu yks kerä mustaa jo vuosikaudet mut en oo raaskinu käyttää :')

      Poista
  3. Carrot Killer03 tammikuuta, 2015

    Ihania lankoja! Ja itekki löysin kirpparilta yksi päivä mustaa karvahangasta. :D

    VastaaPoista
  4. Mistä nuo koristeet suitsiin ovat?

    VastaaPoista
  5. Haluun ton Tango langaaaaaaan♥♥♥♥

    VastaaPoista
  6. Jaa, Sailalla on nyt siis eläimellistä menoa... Tarkoitan noita kaikkia eläimiä, jotka piirittää siua... Mutta kivoja ostoksia, päästi taas ( vaihteeksi) hölläämään kukkarosi nyörejä... Mutta Saila on Saila, ja onhan se totta, että aina on pakko ostaa jotain kivaa, kun kaupoissa on niin ihania keppihevostarvikkeita, tilpehööriä ja sen sellaista!
    T: Vilma (joka haluaa siulta suokkitilarin)

    VastaaPoista
  7. Ihana saada taas hankinta postaus!:)

    VastaaPoista
  8. Rrrrakastan oikeesti näitä hankintapostauksia, aina muutenki ku huomaan et sulta on tullu postaus nii tuijotan kännykän ruutuu 10 minuuttia putkeen kuola valuen (joku heppa tai jotain tilpehööriä syynä). Oon lukenu postaushistorian varmaan viidesti läpi jaaa ääääääää :3
    Mä ja mun kaverini pyöriskeltiin Helsingin keskustassa yks kaunis päivä ja meil meni ainaki puol tuntia suunnistaa Kampista Eurokankaaseen :D Ja ei tajuttu käydä Nappitalossa (oon joskus aiemmin käyny, suosittelen!) eikä Hobby Pointissa. Harmittaa, mutta joku toinen kerta ( No ei mulla ois kyllä ollu enempää rahaakaa mukana ettäh...). Pystyn Saila hyvin samaistumaan sun hamsteruuteen. Mun kaveri aina sanoo mua hamsteriks enkä kohta enää uskalla paljastaa sille mun uusia hankintoja ku se huokasee aina vaa syvempään ja syvempään ja sanoo tasan yhden sanan: "Hamsteri." :D Hauskaa Tammikuuta sulle!

    VastaaPoista
  9. Hehee, tuli mieleen, et millos tulee se raja kun et hanki kepparitarvikkeita :'D? Koska sulla niitä ilmeisesti on jo jonkin verran :'). Sulla varmaan kämppä pian täyttyy pelkistä keppihevostarvikkeista :D Rajota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysymys hyvä! :D Varmaan sit on pakko lopettaa ku kämpästä loppuu tila. :D

      Poista
  10. Varo vaan, mä hiivin yön pimeässä ja otan mukaani nuo Tangot ja Rosen >8)

    VastaaPoista
  11. Sain äidiltäni luvan tilata hevosen, ja minua jäi askarruttamaan, että otatko sie vaan sähköpostistasi tietyn määrän ekoina tulleita tilauksia vai arvoton ne? Koska muista arvonnat on sinänsä aika kurjia, kun jos silloin saisi tilata ja ei voitakkaan arvonnassa tilaripaikkaa niin sitten ei saakaan sitä hevosta, muista on kivempi jos vaan otat sähköpostistasi tietyn määrän ja teet ne ja sitten teet seuraavan satsin, koska silloin sen hevosen kuitenkin jossain vaiheessa saa... Koska arvonnoissa ei tiedä, saako vaiko ei ja se ei ole mielestäni kivaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti arvon, sillä kysyntää on niin paljon. Tuo systeemi ei enää toimi, että ottaisin tyyliin kolme ensimmäistä, jotka ehtivät laittaa sähköpostia, sillä viimeksi kävi niin, että samalla kellonlyömällä tuli lähemmäs kymmenen tilausta, jotka olivat siis käytännössä samaan aikaan lähetettyjä ja olisi ollut ikävää jättää parin sekunnin viiveen vuoksi joku ilman jonopaikkaa, enkä halua joutua samaan tilanteeseen enää uudelleen, ei vaan resurssit riitä. >: En myskään halua ottaa jonoon kerralla miljoonaa heppaa, sillä on todella stressaavaa, kun tekemättömien töiden lista paisuu valtaviin mittasuhteisiin, eikä pysty pitämään tilausten välissä taukoa ollenkaan.

      Poista
  12. Noissa yksissä napeissa on sama kuva kun mun partiopaidan napeissa. Siis sellanenkukan näkönen...

    VastaaPoista
  13. Miepä löysin novitan Rosea 2,00€ kerä :P ihan kaupasta ostin, ei ollut edes kirpparilta! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläpäin se maksaa vaa 1,80€:-D

      Poista
    2. Mie sain sitä eurolla kerä. :)

      Poista
    3. Siis oikeasti, olen yrittäny penkoa kaikki lankavarastot mut ei oo ees pienen pientä tangokerää missään... Olkaa onnellisia, jos tuit ihanuuslankaa ootte löytäneet!

      Poista
  14. ootko tulossa myymään keppihevosten sm-kisoihin sillo hevosmessuilla? mulla ois muuten synttäritilari ajatuksena, millon semmone on mahollista tilata?
    + tajusin eilen, että en oo tallentanu joulukalenterin tekstejä, argh D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En näillä näkymin oo tulossa hevosmessuille, käsittääkseni myyntipöytien kohtalo ei ees vielä oo varmistunu. Tilausjonoon pääsee arvonnan kautta ja ensimmäiset tilaukset otan jälleen jonoon helmikuuhun mennessä, kun lopettelen lomani ja palaan arkeen. :)

      Poista
  15. Onko pyöröpunoksen ohjevideo enää missään? En kerenny opetella sitä sieltä joulukalenterista :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän kuvata uuden tässä lähitulevaisuudessa, se oli sen verran huonolaatunen. :)

      Poista
  16. Noista onkin varmaan hyvä tehdä uusia kepsuja! Kun kerroin silloin aikaisemmin, että sinun minulle tekemäsi heppa voitti sen Villivarsan Vuoden keppari-kisan, niin nyt on osoitteessa www.Villivarsa.fi minun haastattelu, jossa kerron Mistralista kuvien kera. Jos on aikaa, niin käy kattoon ;) Se on siinä etusivulla, kelaa vain vähän alaspäin.

    VastaaPoista
  17. Onko sulla niskasssa joku vikana?

    VastaaPoista
  18. Saila, pakko vielä sanoa, että toivon totisesti saavani sulta mun synttärilahjatilarin ens kuussa, että pystyn varmasti ilmoittautumaan sinne keppihevosten SM-kisoihin, nimittäin tilaan sulta sit kanget mukaa ku sen aika on että voin kisata, nyt on käytössä vaa meksikolaiset jotka on ikivanhat ja teipatut D: Lisäks ponin on tarkotus olla just Tanskaan lähteneen lempihevoseni (IRL siis) kopio, äiti lupas maksaa samalla varmaa ajatuksena että ikävä helpottaa :c ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää toivoa hyvää arpaonnea sit tilauspaikan suhteen! :)

      Poista
  19. Miten pääsee osallistumaan siihen tilaus paikan arvontaan😊?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen tulee ohjeet blogiin sitten kun asia alkaa olemaan ajankohtainen. :)

      Poista
    2. Okei kiitos tiedosta

      Poista
  20. Kun hepan voi saade täytteiden kanssa mutta ei kepillä jos hakee niin saako kepin jos ottaa kepin mukaan tai hakee lappeenrannasta :D ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei valitettavasti saa kepillä missään tilanteessa.

      Poista
  21. Aivan mahtavaa! Ihania tilpehöörejä. Olen itsekkin hirveä hamstraaja pakko tunnustaa.

    VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)