19. marraskuuta 2015

Ja lisää hevosia


Pitäs lukee tenttiin mut blogin päivittäminen on esim. 100 kertaa mielenkiintosempaa. Eipä tässä kyllä mitään ihmeempää sepustettavaa oo, sain tossa just kuukauden sisään tehtyä 15 heppaa, joten enää viis joulutilausta jälellä ja niistäki kolme jo ommeltuna! Melkosen voittajafiilis jo näin etukäteen.

Kivaa viikonloppua kaikille!

13 kommenttia:

 1. Ei voi muuta sanoo kun että IHANAAAA!!! Oot niin paras keppareiden tekijä! Tuskin saan sun heppaa joululahjaks mut ainakin toivon sitä!! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania hevosia mun mielestä toi toka heppa on ihana😍

  VastaaPoista
 3. Ihania heppoja! Sä oot tosi hyvä keppareitten tekijä! :)

  VastaaPoista
 4. kivoja kaikki tykkäsin tossta samba hepasta ja saila muuten ku varusteita ei pysty tilaa eriksee eikö sitä voisi tehdä niin että se joka haluis varusteita lahettäis sulle sen hepan ja sä teet sille toivotut varusteet ja sä lähettäisit sen takas ja tilaaja maksais postikulut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti jaksa ruveta säätämään täyttöjen ja postitusten kanssa. >:

   Poista
 5. Etkö siis enää täytä tilareita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevonen on mahdollista ostaa joko täytettynä tai ilman täytteitä, kuten aina ennenkin.

   Poista
 6. Nouseeko tilarien hinnat taas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä ehtiny ajatella niin pitkälle.

   Poista
 7. Ystäväni loukkaantui paljon keskimmäisestä hevosesta, kun hän tilasi kesäkuussa samasta kankaasta, harjalangasta, mustat tummennukset ja rotukin sama. Eikö issikka ollut sinusta kopiointia? Hienoja kaikki on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjalanka on eri ja tällä hepalla on tummennokset myös silmissä, sekä erilaiset varusteet. Näinollen en pidä heppaa kopiona ja muutenkaan tästä valkoisesta karvasta ei ihan hirveen erinäkösiä heppoja saa toteutettua. :)

   Poista
 8. Mitä kangasta ylin pouni on?

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)