11. elokuuta 2017

Kesähevosia

Tästä taas muutamat heppakuvat, käsittääkseni jostain alkukesältä jos oikein muistan. Korjasin nuo pari postausta alempaa löytyvien kuvien linkit, ne oli jostain syystä heittäytyny toimimattomiks. Blogin ennen kesää 2014 kirjoitettujen postausten kuvat ei toimi, sillä Photobucketista ei enää pysty suoralinkittämään, enkä valitettavasti jaksa niitä alkaa lataamaan ja linkittämään uusiksi. Kaikkien kuvien vuoden 2014 kesästä eteenpäin pitäisi kuitenkin toimia, kun ne on tallessa muualla.

Mie oon ollu pari viikkoo lomailemassa Lappeenrannassa ja oon täällä vielä elokuun loppuun. Sit alkaa koulu ja uus elämä Turussa, niin jännää! Tsemppiä kaikille, jotka on jo palannu takas koulunpenkille!

Otan syksyn mittaan jälleen tilauksia, kokeilen ehkä syyskuun alkupuolella ottaa ensimmäistä kertaa aikoihin tilauksia ilman arvontaa. Mutta siitä lisää tietoa sitten lähempänä, mie keskityn nyt lomailuun. :)


9 kommenttia:

 1. Taas kerran aivan super ihania<3!!

  VastaaPoista
 2. Upeita heppoja ja tsemppiä sullekkin opintoihin! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanaakin ihanampia heppoja ja hurjasti tsemppiä opintoihin!<3

  T: KHT Ruusukummun tallin väki🌹

  VastaaPoista
 4. Muuten toi keskimmäinen heppa meni Katajarannan kepparitallille(:

  KHT Ruusukummun tallin väki🌹

  VastaaPoista
 5. Tuo 2 heppa palomino on aivan super ihana!

  VastaaPoista
 6. Täytyy kai sitten syyskuussa kärkkyä täällä että saan ihelleni tilauspaikan:D ompa taas ihania heppoja<3

  VastaaPoista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)