6. marraskuuta 2017

Kuulumisia ja tilauksia alkusyksyltä

Koulussa on ollu melkosta haipakkaa tää koko syksy ja sama meno jatkuu jouluun asti. Meillä on jo tiedossa pari isompaa esityskeikkaa ja niitä varten treenaillaan vielä iltasin kouluajan päätyttyäkin ahkerasti. Oon viihtyny aivan älyttömän hyvin ja nauttinu siitä että saa keskittyä sataprosenttisesti pelkkään sirkukseen. Tää opiskelupaikka on miun unelmien täyttymys! Ku varsinainen koulupäivä on ohi, ei kotiin meinais malttaa lähtee ollenkaan ja tässä onki käyny vähän niin, että käyn kotona vaan nukkumassa. Viikonloput menee pitkälti omia juttuja nuoralla treenaillessa ja sunnuntaisin ootan jo seuraavaa kouluviikkoa ihan intopiukeena. Syy hiljaiselolleni internetin ihmeellisessä maailmassa on siis siinä, että elän tätä oikeeta elämää ihan täysillä, nauttien jokaisesta hetkestä sirkuksen parissa. :)

Miulla oli joku aika sitte jännetupentulehdus oikeessa ranteessa, joten en pystyny ompelemaan moneen viikkoon. Ranne äksyilee vieläkin ajoittain, joten ompelemisen kanssa pitää olla tosi varovainen. Yritän saada joulutilaukset tehtyä pienissä annoksissa ajan kanssa ja jos kaikki menee hyvin, saatan pystyä ottamaan vielä pari heppaa ommeltavaksi joululomalle.

Tästä taas pari alkusyksystä valmistunutta tilausheppaa, sekä cremello, jonka tein myyntiin kesällä ja jonka kuvat olin unohtanu laittaa blogiin.8 kommenttia:

 1. Oi ihania heposia! Varsinkin eka lumihiutalehevonen on aivan ihana <3. Toi sun koulus on kyllä ihan unelmien koulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Tää koulu on kyllä aivan parhautta, oon niin kiitollinen että pääsin tänne! <3

   Poista
 2. Kiva että oot nauttinut siellä koulussa käymisestä! Tuo lumihiutale heppa ja itseasiassa nuo kaikki ovat niin ihania! 8-D En osaa valita lempparia. Toivottavasti se sun ranne parantuisi kokonaan. :-) Tsemppiä! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Tota lumihiutaleheppaa oli kiva toteuttaa, ihanan erilainen tilaus. :)

   Poista
 3. KHT Ruusukumpu🌹09 marraskuuta, 2017

  Oioioi miten kauniita!! Toi lumihiutaleheppa on ehkä kaunein mutta kaikki on ihan sairaan hienoja!♡OwO

  VastaaPoista
 4. Jos et tee joulukalenteri niin voisitko julkaista jonkun vanhan kalenterin? Kalenterisi piristää pimeitä talvi aamuja😊❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhojen kalenterien kaikki kuvat on linkitetty sellasesta paikasta mikä muuttu ilmeisesti maksulliseks eikä enää toimi, joten en valitettavasti ehdi säätää mihinkään vanhoista kalentereista toimivia luukkuja :/

   Poista

Kommentoidessasi muistathan, etten valitettavasti anna teko-ohjeita.
Kaikki tilareita koskeva informaatio löytyy täältä: http://iisantalli.net/tilarit.html ja niihin liittyvät kysymykset mieluiten sähköpostiin.

Kaikkiin kommentteihin en välttämättä ehdi vastata, etenkään josseivät ne sisällä kysymyksiä. Kaunis kiitos kuitenkin jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen! :)

I speak English too so feel free to leave a comment in English if you want to! :)